ALLES VERANDERT
MET KLEUR.

Behaal een heldere, levendige projectie dankzij
de Colour Light Output (CLO) van Epson.

99% zegt dat Epson-projectoren de meest levendige kleuren hebben1

Niemand verkoopt meer projectoren dan Epson. Waarom? Omdat onze projectoren content tot leven brengen dankzij heldere, levendige en duidelijk beelden, zelfs in helder verlichte ruimten.

De projectoren van Epson bieden een even hoge White Light Output en Colour Light Output (CLO), waardoor zij heldere, levendige beelden leveren. Ze zijn zelfs tot driemaal helderder dan 1-chip DLP-projectoren van de concurrentie1.

Geniet van heldere, levendige kleuren zonder dat u een vermogen kwijt bent. Door de even hoge White Light Output en Colour Light Output van de projectoren van Epson ziet uw content er altijd fantastisch uit, zonder dat u een kapitaal hoeft uit te geven aan een projector met een echt hoge lichtuitvoer. U kunt zelfs nog meer besparen doordat onze projectoren tot 15 jaar lang entertainment bieden vanwege de levensduur van bijna 10.000 uur in ecomodus van lamp en filter2.

Waarom is CLO belangrijk?

Als de kleurhelderheid lager is, kunnen de kleuren dof en vaag overkomen. Eenvoudig gesteld, maken doffe kleuren het beeld als geheel levenloos. En bovendien zijn details vaak moeilijker te onderscheiden. Zulke beelden houden zelden de interesse en aandacht van het publiek vast. Dat is misschien niet zo belangrijk in een huiskamer met de gordijnen dicht, maar kan een echt probleem vormen in het klaslokaal tijdens een les, of op kantoor tijdens een belangrijke bedrijfspresentatie, met name in ruimten die moeilijk te verduisteren zijn. Gelukkig leveren 3LCD-projectoren van Epson heldere beelden, zelfs met de gordijnen of luxaflex open.

Het vergelijkend onderzoek

In een vergelijkende test, koos 99% van alle gebruikers Epson als apparaat met de meest levendige kleuren, in vergelijking met modellen van de concurrentie1. 8 van de 10 mensen gaven aan dat Epson de hoogste beeldkwaliteit biedt en dat zij ervoor zouden kiezen hun favoriete film op een Epson-projector te bekijken3.

Mensen zeiden dingen als: "Mijn favoriete film is Shawshank Redemption, en die zou ik graag op dit apparaat willen bekijken. Helderheid is heel belangrijk voor mij, en deze ziet er nog beter uit dan een tv." en "Deze projector is beslist het beste. De kwaliteit is fantastisch."

Helderheid is heel belangrijk voor mij, en deze ziet er nog beter uit dan een tv...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % KOOS VOOR Epson3

Waarom belang hechten aan CLO?

Ervaar helderdere beelden met levendige kleuren
Ervaar helderdere beelden met levendige kleuren

En wij zijn echt niet de enigen die dit beweren. Tijdens een objectief vergelijkend onderzoek gaven 8 van de 10 personen aan dat onze projector het helderste beeld leverde met de meest levendige kleuren.

Duidelijk zien wat er geprojecteerd wordt
Duidelijk zien wat er geprojecteerd wordt

Een dof beeld betekent dat het moeilijk is om tekst te lezen of afbeeldingen op het scherm te onderscheiden. Een helderder beeld laat u makkelijker zien wat er wordt weergegeven, inclusief alle details.

Help de kosten laag houden
Help de kosten laag houden

U krijgt een helderder beeld met levendigere kleuren als de kleurhelderheid en de helderheid van het witte licht gelijk zijn. U hoeft dus niet specifiek een projector met meer lumen te kopen.

Geen onderbrekingen
Geen onderbrekingen

De Epson 3LCD-technologie levert een scherp beeld zonder het 'regenboogeffect' dat bij sommige DLP-projectoren met één chip te zien is.

Home-entertainment

Home-entertainment

Organiseer een spectaculair bioscoopachtig evenement voor vrienden en familie. Geniet van films, games, sportevenementen en eenmalige voorstellingen met heldere beelden en in levendige kleuren, zelfs in helder verlichte ruimten.

BEKIJK DE VIDEO
Zakelijk

Zakelijk

Lever presentaties waar iedereen ademloos naar kijkt en laat een duurzame indruk achter. Dankzij de heldere wittinten en de levendige kleuren kan een projector van Epson ervoor zorgen dat al uw harde werken er fantastisch uitziet.

BEKIJK DE VIDEO
Onderwijs

Onderwijs

Heldere beelden leiden tot extra heldere, beter oplettende leerlingen. Inspireer studenten om de allerbeste resultaten te behalen door een kleurige leerervaring te bieden waar zij helemaal in op kunnen gaan.

Lees meer
True Colour

Helderheid alleen is niet in staat de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. Getrouw aan deze filosofie, is het alleen Epson met zijn 3LCD-technologie die helderheid en natuurgetrouwe kleuren combineert tot levendige en levensechte beelden. Wij doen dit door ervoor te zorgen dat het gekleurde licht dat door onze projectoren wordt weergegeven net zo helder is als het witte licht.

Terwijl andere fabrikanten denken dat zij de beeldkwaliteit kunnen verbeteren door alleen de helderheid van het witte licht (White Light Output) van hun projectoren te verbeteren, zorgt Epson ervoor dat zijn projectoren een even hoge White Light Output en Colour Light Output (CLO) hebben. Een helderheid met hoge lichtuitvoer op zichzelf levert nog geen heldere, levensechte beelden op en een relatief lage CLO kan resulteren in doodse en vale beelden. Als de kleurhelderheid in lumen echter gelijk is aan de helderheid van het witte licht, ontstaan levendige, natuurgetrouwe kleuren die uw content echt tot leven brengen.

Uw product zoeken

Vergelijken
Close

Producten vergelijken

1 van 4 geselecteerde

    Geselecteerde producten vergelijken