EPSON OPEN PLATFORM

EPSON OPEN PLATFORM

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen voor elke oplossing

Met Epson Open Platform (EOP) worden onze revolutionaire multifunctionele printers (MFP's) volledig flexibel en aanpasbaar, zodat ze kunnen worden afgestemd op de zich voortdurend wijzigende specifieke klantbehoeften naarmate bedrijfsdoelstellingen en ondernemingswijde IT-systemen veranderen en zich verder ontwikkelen.

De printerrevolutie

EOP geeft u alle voordelen van onze revolutionaire WorkForce Pro-reeks in handen, zodat uw softwareoplossingen aantrekkelijker worden voor klanten. Onze MFP's bieden veel meer voor minder geld dan concurrerende apparaten. Klanten kunnen hun productiviteit verhogen en profiteren van de lage bedrijfskosten, hoge betrouwbaarheid en verminderde behoefte aan gebruikersinterventie.

Bereik nieuwe klanten

U kunt nog meer klanten bereiken doordat uw oplossing compatibel is met onze apparaten. Epson is een van de populairste merken voor multifunctionele printers. Voeg onze klanten toe op de markt waarop u opereert door uw oplossingen compatibel te maken met apparaten die geschikt zijn voor het Epson Open Platform.

Neem volledige controle

Bied klanten volledige controle over afdruktaken en de flexibiliteit om in te spelen op wijzigende behoeften met oplossingen die werken voor alle apparaten die compatibel zijn met Epson EOP. Hieronder valt het aanpassen van de gebruikersinterface, het beheer van en de controle op werkstromen en verhoogde beveiliging.

Belangrijkste kenmerken

EOP maakt gebruik van standaardtechnologieën voor webservices. Dit betekent dat het ontwikkelen van toepassingen eenvoudig is en klanten probleemloos de volledige reeks WorkForce Pro-apparaten kunnen integreren in bedrijfstoepassingen en -werkstromen.

Eenvoudige integratie in bestaande werkstromen en oplossingen

De SDK (Software Development Kit) die wordt meegeleverd, bevat uitgebreide documenten en tools waarmee u uw oplossing kunt integreren met compatibele modellen.

Compatibele hoofdeenheden

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Met de overstap naar warmtevrije printers verbruikt u minder energie en kunt u de totale milieubelasting beperken.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken