EPSON MEETING SOLUTIONS

Normbepalend voor moderne zakelijke omgevingen

Brochure downloaden
Video bekijken
MEETING SOLUTIONS

Wij bepalen de toekomst van de laserprojectietechnologie

Onze technologisch meest geavanceerde projectoren combineren 3LCD met een dubbele laserlichtbron en beschikken over een breed kleurenspectrum en een zeer hoge contrastverhouding voor briljante en levensechte kleuren en indrukwekkend diepe zwarttinten.

Uw bedrijf gedijt op creativiteit en het aangaan van de uitdagingen van het projecteren van grotere, helderdere en krachtigere beelden in de meest veeleisende omgevingen. Daarom werken wij keihard om innovatieve en veelzijdige projectoren te ontwikkelen die aan uw behoeften voldoen en waarmee u een blijvende indruk kunt maken. Dankzij onze toewijding aan productkwaliteit, technologie, relatiebeheer, service en ondersteuning zijn we al sinds 2001 de marktleider op het gebied van projectoren1.

Breng mensen, locaties en informatie samen

De vergaderoplossingen van Epson geven iedereen de middelen in handen om contact te maken, informatie te delen en snel en eenvoudig deel te nemen aan vergaderingen. De manier waarop we op het werk interacties aangaan verandert. We omarmen de nieuwe technologieën om iedereen eenvoudige toegang te bieden tot vergaderingen, of dat nu via fysieke aanwezigheid is of via het netwerk vanaf externe locaties, zodat iedereen betrokken kan zijn bij real-time interactieve discussies die informeren en motiveren. Sprekers kunnen content aanduiden dankzij de touchinteractiviteit met vinger en dubbele pen terwijl content en schermen eenvoudig kunnen worden gedeeld vanaf smartphones, tablets en laptops.

Creëren en innoveren

Werknemers noemen ondoelmatige vergaderingen als de grootste oorzaak van tijdverspilling⁷.

Conversaties via een interactief whiteboard resulteren in:

Effectiever samenwerken

Informatie delen

Samenwerking en connectiviteit toevoegen aan vergaderruimten

Zorg voor een geheel nieuwe manier van presenteren in een zakelijke omgeving met projectoren die perfecte beelden op het scherm leveren waarmee u uw boodschap eenvoudig kunt overbrengen in elke ontmoetingsruimte, bestuurskamer of zaal. In tegenstelling tot flat panels leveren onze projectoren een schaalbaar beeldformaat voor uw publiek en worden de fijnste details in heldere kleuren weergegeven tijdens uw presentaties.

Betere samenwerking

Schermgrootte doet er wel degelijk toe

Toon elk detail met beelden van maximaal 500 inch die helder, zonder verblindend licht en aangenaam voor het oog zijn en die duidelijk zichtbaar zijn vanaf elke plaats in de ruimte. In tegenstelling tot flat panel-displays is er geen vast schermformaat. In plaats van te moeten inzoomen zodat content verloren gaat, kunt u de display gewoon groter maken. Deze projectoren zijn tevens licht, compact en draagbaar, dus installatie is eenvoudig.

Maak verbinding en presenteer

Begin direct met presenteren met uw Epson-projector en voorkom de frustraties en vertragingen die worden veroorzaakt door instel- en compatibiliteitsproblemen. Het is snel en eenvoudig om apparaten te verbinden, content te delen en iedereen die fysiek of extern aanwezig is via het netwerk bij de vergagering te betrekken met volledige ondersteuning voor Bring Your Own Device- (BYOD) en Unified Communications-strategieën (UC).

Interactieve oplossingen

De vergaderoplossingen van Epson brengen mensen, locaties en informatie samen om efficiëntie en interactiviteit voor uw bedrijf te verbeteren. Vergaderruimten hebben zich ontwikkeld en profiteren nu van de voordelen van technologie met eenvoudige, effectieve manieren om informatie te delen en beelden te presenteren van vrijwel elk apparaat en met verbeterde interactiviteit die van elke vergadering een productieve bespreking maakt.

Natuurgetrouwe kleuren

Projecteer levendige en adembenemende beelden tot maximaal Full HD-kwaliteit, zelfs in helder verlichte ruimten, dankzij de Epson 3LCD-technologie. De optische engine van het 3LCD-paneel vormt het hart van elke Epson-projector en combineert een hoge resolutie met hoge contrastverhoudingen die rijke kleuren leveren en een helderheid die drie keer zo hoog is als die van DLP-projectoren met één chip2. Kortom: met Epson-projectoren kunt u steeds opnieuw levensechte beelden tonen die uw publiek boeien en inspireren, wat het onderwerp ook is.

Assortiment

Schermgrootte doet er wel degelijk toe

Met een Epson-projector kunt u meer inhoud, in groter detail en langer bekijken in vergelijking met platte beeldschermen.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015

² Helderheid van gekleurd licht (colour light output) gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. Helderheid van gekleurd licht varieert op basis van gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren voor bedrijven en het onderwijs vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip, op basis van NPD-gegevens voor juni 2013 tot en met mei 2014 en gegevens van PMA Research voor het 1e t/m 3e kwartaal van 2013. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/CLO

³ Epson.

⁴ Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins.

⁵ Crowne Plaza.

⁶ Aberdeen Research.

⁷ Microsoft Office PPC.

⁸ Cornell University

⁹ IDC.

¹⁰ Gensler 2013 Workplace Study.

¹¹ IBM.

¹² Jigsaw24.

¹³ Kinvey.

¹⁴ Information Week State of Unified Communications Report 2014.

¹⁵ Niet alle garanties zijn beschikbaar in alle landen. Neem contact op met een Epson-vertegenwoordiger in uw regio.

¹⁶ Finger-touch is niet beschikbaar op alle modellen