Oplossingen om te testen, te meten en te besturen

Met robots van Epson en een krachtig geïntegreerd beeldverwerkingssysteem kunnen taken die nauwkeurige registratie vereisen, worden uitgevoerd met hoge kloksnelheden.

Testen, meten, besturen

Nauwkeurige opname is essentieel als het gaat om taken als kwaliteitscontrole, proefdraaien voor serieproductie en gegevensmetingen. Met de robots van Epson en een krachtig geïntegreerd beeldverwerkingssysteem kunnen deze taken ook uitgevoerd worden met hoge kloksnelheden. De RC620-mastercontroller voor de pc kan uitgebreid worden met aanvullende hardware voor metingen en tests en is eenvoudig te integreren in beeldherkenningssystemen of kracht-momentsensoren van andere fabrikanten. Als een product afwijkt van de tolerantiewaarden die ingesteld zijn via de vooraf gedefinieerde parameters wordt het verworpen als defect.

Casestudy’s

Producten

Moderne automatiseringsoplossingen moeten voldoen aan een aantal simpele vereisten: ze moeten zo snel mogelijk, zo klein mogelijk en zo goedkoop mogelijk zijn. Epson biedt u een breed assortiment uitermate snelle en nauwkeurige industriële robots.

Toepassingen

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

Zorg ervoor dat uw productielijn in de hoogste versnelling draait

Robotsystemen van Epson: nauwkeurig, snel en betrouwbaar

Onze robots palletiseren, zagen, frezen, boren, vermalen, monteren, verplaatsen en plaatsen. Ze werken nauwkeurig en met adembenemende snelheid in al deze en vele andere toepassingen, vaak tot 24 uur per dag. Ons productportfolio omvat een van de meest uitgebreide SCARA-modelreeksen ter wereld; robots met 6 assen, bedieningen en software.