Oplossingen voor plaatsing en montage

Robots van Epson beschikken over maximale beweeglijkheid en kunnen zelfs de kleinste onderdelen keer op keer nauwkeurig monteren.

Onderdelen plaatsen en monteren

Handmatige acties tijdens het plaatsen en monteren van onderdelen kunnen zowel inefficiënt als foutgevoelig zijn. Bovendien zijn de bewegingen van de menselijke arm van nature beperkt. Dankzij de optimale relatie tussen de eerste en de tweede as hebben de robots van Epson maximale beweeglijkheid en kunnen ze zelfs de kleinste onderdelen iedere keer nauwkeurig monteren. Vanwege de uitstekende dynamiek, de grote insteekkrachten en resistentie en de uitstekende verhouding vaste last/laadcapaciteit zijn onze robots uitstekend geschikt voor taken als het plaatsen en monteren van onderdelen. Tegelijkertijd zijn ze in alle omstandigheden stevig, duurzaam en betrouwbaar.

Casestudy’s

Producten

Moderne automatiseringsoplossingen moeten voldoen aan een aantal simpele vereisten: ze moeten zo snel mogelijk, zo klein mogelijk en zo goedkoop mogelijk zijn. Epson biedt u een breed assortiment uitermate snelle en nauwkeurige industriële robots.

Toepassingen

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

Zorg ervoor dat uw productielijn in de hoogste versnelling draait

Robotsystemen van Epson: nauwkeurig, snel en betrouwbaar

Onze robots palletiseren, zagen, frezen, boren, vermalen, monteren, verplaatsen en plaatsen. Ze werken nauwkeurig en met adembenemende snelheid in al deze en vele andere toepassingen, vaak tot 24 uur per dag. Ons productportfolio omvat een van de meest uitgebreide SCARA-modelreeksen ter wereld; robots met 6 assen, bedieningen en software.