Oplossingen voor verpakken en palletiseren

Robots van Epson kunnen zelfs zeer breekbare onderdelen verpakken en palletiseren.

Verpakken en palletiseren

Voor moderne verpakkingen is een hoge mate van flexibiliteit in de verpakkingslijnen nodig. Het hoofddoel is om kortere productwisselingstijden te bereiken en tegelijkertijd de hoge standaarden voor procesveiligheid in stand te houden. De robots van Epson hebben alles onder controle. Ze verpakken en palletiseren zelfs zeer breekbare onderdelen. Dankzij de transportbandtracking zijn de robots ook in staat onderdelen te pakken en neer te zetten op transportbanden die in beweging zijn. Tijdens dit proces worden de objecten herkend door een camera of een sensor.

Casestudy’s

Producten

Moderne automatiseringsoplossingen moeten voldoen aan een aantal simpele vereisten: ze moeten zo snel mogelijk, zo klein mogelijk en zo goedkoop mogelijk zijn. Epson biedt u een breed assortiment uitermate snelle en nauwkeurige industriële robots.

Toepassingen

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

Zorg ervoor dat uw productielijn in de hoogste versnelling draait

Robotsystemen van Epson: nauwkeurig, snel en betrouwbaar

Onze robots palletiseren, zagen, frezen, boren, vermalen, monteren, verplaatsen en plaatsen. Ze werken nauwkeurig en met adembenemende snelheid in al deze en vele andere toepassingen, vaak tot 24 uur per dag. Ons productportfolio omvat een van de meest uitgebreide SCARA-modelreeksen ter wereld; robots met 6 assen, bedieningen en software.