Oplossingen voor laden en lossen

Robots van Epson kunnen transportbanden, palletsystemen, kunststof spuitgietmachines en nog veel meer nauwkeurig en betrouwbaar laden en lossen.

Machines in- en uitladen

Het in- en uitladen van transportbanden, palletsystemen, plastic-spuitgietmachines of metaalgietmachines is slechts een deel van de taken op dit gebied die de robots van Epson nauwkeurig en betrouwbaar uit kunnen voeren. Werkcellen kunnen getransformeerd worden tot productie-eilanden. Denk bijvoorbeeld aan het volledig geautomatiseerde proces van spuitgietmachines, waarbij het uitnemen, afkoelen en afbramen van de producten in een enkele bedieningssequentie gebeurt.

Casestudy

Verkorting van cyclustijden tot 30 seconden bij Zorn

Producten

Moderne automatiseringsoplossingen moeten voldoen aan een aantal simpele vereisten: ze moeten zo snel mogelijk, zo klein mogelijk en zo goedkoop mogelijk zijn. Epson biedt u een breed assortiment uitermate snelle en nauwkeurige industriële robots.

Toepassingen

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

Zorg ervoor dat uw productielijn in de hoogste versnelling draait

Robotsystemen van Epson: nauwkeurig, snel en betrouwbaar

Onze robots palletiseren, zagen, frezen, boren, vermalen, monteren, verplaatsen en plaatsen. Ze werken nauwkeurig en met adembenemende snelheid in al deze en vele andere toepassingen, vaak tot 24 uur per dag. Ons productportfolio omvat een van de meest uitgebreide SCARA-modelreeksen ter wereld; robots met 6 assen, bedieningen en software.