EPSON PRINT ADMIN SERVERLESS

Epson Print Admin (EPA) Serverless stelt bedrijven in staat te profiteren van geavanceerd, eenvoudig beheer door rechtstreekse uitvoering op een WorkForce Enterprise-apparaat.

EPA SERVERLESS

Behoud de controle over afdrukkosten en beveiliging

Bedrijven in alle soorten en maten zijn voortdurend op zoek naar veiligere, efficiëntere en voordeligere manieren om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Epson Print Admin Serverless is bestemd voor bedrijven, variërend van het MKB tot grote ondernemingen, die hun zakelijke inkjet-MFP's willen optimaliseren en de beveiliging en productiviteit voor personeel willen verhogen voor alle bedrijfsactiviteiten.

Neem de controle in handen om uw afdrukomgeving te optimaliseren en beveiligen

Afdruktaken worden veilig opgeslagen op uw apparaat totdat de eigenaar wordt geverifieerd en ze worden vrijgegeven. Hierdoor wordt het risico vermeden dat persoonlijke gegevens achterblijven bij een printer. Bovendien wordt hiermee bescherming geboden tegen onbevoegd gebruik van de apparaten, waardoor een beveiligde omgeving wordt gecreëerd voor afdrukken, scannen en kopiëren.

Bespaar geld en verminder uw milieubelasting, terwijl u de productiviteit verhoogt

Vermindert de hoeveelheden verspild papier, resources en tijd vanwege niet-geclaimde documenten en inefficiënte afdrukworkflows. Levert geavanceerde functionaliteit voor afdrukken, kopiëren en scannen via een enkele interface op de MFP, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen geboden om alleen af te drukken wat zij nodig hebben en eenvoudig toegang te krijgen tot scanfuncties als dat nodig is.

Profiteer van zakelijke inkjettechnologie van Epson

Benut de meerwaarde die WorkForce Enterprise biedt met lage bedrijfskosten, minder interventie en hoge betrouwbaarheid.

Belangrijkste kenmerken

De verschillen tussen EPA en EPA Serverless

De oplossing kan op elk apparaat worden uitgevoerd voor probleemloos beheer en grote flexibiliteit, zonder dat dit ten koste gaat van beveiligings- en productiviteitsfuncties. EPA wordt uitgevoerd op Windows Server voor gecentraliseerd beheer van gebruikers en apparaten.

Hoe u Epson Print Admin Serverless kunt verkrijgen

Neem contact op met het Epson kanaal dat Enterprise WorkForce-modellen voert om de proefversie van 90 dagen te activeren of een licentie aan te schaffen. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Epson Device Admin

Met Epson Device Admin wordt de moeizame taak van het beheren en bewaken van uw printer- en scannerpark een fluitje van een cent. Het is compatibel met een breed scala van netwerkprinters en -scanners en bestuurt alles via één slimme en intuïtieve interface.

Compatibele hoofdeenheden

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken