Hospitals, surgeries and other healthcare organisations use Epson technology to help them meet environmental targets. Cut power, cut consumption and save money too.

BEHAAL UW MILIEUDOELSTELLINGEN

We hebben onze producten zo ontwikkeld dat ze milieuvriendelijker zijn dan voorgaande producten. We helpen u graag uw milieudoelstellingen te behalen en tegelijkertijd geld te besparen.

Play

CO2-uitstoot en de CO2-footprint worden meer en meer zorgenkindjes in de sector gezondheidszorg.

U moet voldoen aan strenge milieuregelgeving, maar u zult wellicht versteld staan als u ontdekt hoe krachtig en kostenbesparend het effect van geavanceerde technologie kan zijn.

Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat zij tijdens de gehele levensduur schoner en groener zijn, van fabricage en logistiek, tot en met energieverbruik, gebruik van verbruiksmaterialen en recycling. Zo kunnen we u helpen uw milieudoelstellingen te behalen en tegelijkertijd geld te besparen.

BEPERK HET STROOMVERBRUIK

ReadyScan

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methoden om het stroomverbruik terug te dringen.

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben onze WorkForce Pro-printers geen opwarmtijd. Bovendien gebruiken ze tot 80% minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters9
 • Onze projectoren hebben onder andere een eco-modus, die het stroomverbruik vermindert en de levensduur van de lamp verlengt. Daarnaast zorgt een sluimertimerfunctie ervoor dat projectoren op stand-by worden gezet als ze niet in gebruik zijn.
 • De scanners van Epson worden geleverd met ReadyScan-technologie, waardoor er geen opwarmtijd nodig is. Ze zijn tevens kwikvrij en bevatten een nuttige, stroombesparende sluimerknop.

GROENERE OPSLAG

GREENER STORAGE

De vooruitziende technologie van onze Discproducer bespaart energie en levert ook nog eens efficiëntie voor de lange termijn.

 • Medische informatie en patiëntgegevens kunnen veilig tot maximaal 100 jaar worden opgeslagen zonder dat cd's, dvd's of Blu-ray-disks hoeven te worden herschreven.
 • De Blu-ray-disk™ heeft een TÜV-certificering B, het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën.

DUBBELE EFFICIËNTIE

DOUBLY EFFICIENT

Het is makkelijk om milieuvriendelijk te zijn wanneer technologie de slimme keuzes voor u maakt. Onze WorkForce Pro-printers zijn standaard uitgerust met dubbelzijdig afdrukken, waardoor u automatisch papier bespaart en uitgaven voor onnodige papier.

EEN BETERE WERKOMGEVING

BETTER WORKING ENVIRONMENT

Laat Epson-technologie u helpen uw milieudoelstellingen te behalen.

 • De schone, warmte-vrije technologie van onze WorkForce Pro-printers produceert tijdens en na het afdrukken geen ventilatorgeluid.
 • De WorkForce Pro-reeks bespaart ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printer benodigd is.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System vereisen deze printers weinig gebruikersinterventie en verkleinen ze de CO2-footprint van de supply chain.

OPLOSSINGEN

Met onze innovatieve diensten en oplossingen kunt u nieuwe manieren ontdekken om het stroomverbruik te verminderen, minder materialen te verbruiken en grondstoffen efficiënter te gebruiken.

ECO-MODUS

ECO MODE

Onze projectoren hebben onder andere een eco-modus, die het stroomverbruik vermindert en de levensduur van de lamp verlengt. Daarnaast zorgt een sluimertimerfunctie ervoor dat projectoren op stand-by worden gezet als ze niet in gebruik zijn. Al deze functies zijn eenvoudig te bedienen vanuit een Eco-menu, dat ook aangeeft hoe efficiënt in gebruik de projector is.

BESPAAR ENERGIE

Save energy

Behoud de controle over al uw projectoren met onze EasyMP-software en zorg ervoor dat u geen energie verspilt door een projector 's nachts aan te laten staan.

MEER INFORMATIE

MINDER INTERVENTIE

Lower intervention

Verbeter uw groene imago met onze nieuwe RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System). Deze printers bevat inktpakketten met een groot volume die tot wel 75.000 pagina's kunnen afdrukken voordat ze moeten worden vervangen.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Richt uw blik op de toekomst en investeer in groenere technologie waarmee u het stroomverbruik vermindert en tegelijkertijd uitstekende resultaten van hoge kwaliteit kunt leveren.

GROENER AFDRUKKEN

Greener printing

Beperk uw impact op het milieu met de WorkForce Pro-printers. Onderzoek toont aan dat hun warmte-vrije technologie energiezuiniger is dan kleurenlaserprinters van de concurrentie. Ze besparen bovendien ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printers benodigd is.

MEER INFORMATIE

VERMINDER DE LOGISTIEK

REDUCE LOGISTICS

Met het duurzame Replaceable Ink Pack System van onze WorkForce Pro-printers hoeft u de inkt minder vaak te vervangen dan met standaard inktpatronen, wat de logistiek vereenvoudigt en de CO2-footprint van de supply chain verkleint.

MEER INFORMATIE

SLIM SCANNEN

Smart scanning

Kies een milieuvriendelijkere scanner voor uw kantoor. De Epson ReadyScan LED-technologie elimineert opwarmtijden en staat garant voor de afwezigheid van kwik en een lager stroomverbruik.

MEER INFORMATIE

PROJECTOREN MET ECO-MODUS

Eco projectors

Maak optimaal gebruik van slimme projectortechnologie die uw energieverbruik verlaagt. De eco-modus, automatische dimfunctie en sluimertimerfunctie zorgen voor lagere energierekeningen terwijl de 3LCD-technologie uw projectoren 25% energiezuiniger maakt.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd een prioriteit in de gezondheidszorg. Zorg voor hoogwaardige resultaten waar uw bestuurders, artsen en patiënten van profiteren, terwijl u de bedrijfskosten laag houdt.

ETIKETTENPRINTERS

Gebruik materiaal verstandig en maak uw etiketten met onze draagbare LabelWorks-reeks.

 • Maak enkele en meerdere etiketten wanneer u ze nodig hebt om zo meer afval te voorkomen.
 • Gebruik alleen de hoeveelheid tape die u nodig hebt. De LW-600P drukt af op verschillende breedten tot maximaal 24 mm, dus u vindt gegarandeerd de juiste maat.
MEER INFORMATIE
Label printers

PRINTERS

Zorg dat u voldoet aan uw milieubeleid met de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers.

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben ze geen opwarmtijd en gebruiken ze tot 80% minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters9.
 • De printers besparen ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printers benodigd is.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System vereisen deze printers minder interventie en minder logistiek en zijn ze minder belastend voor het milieu dan voorgaande modellen.
MEER INFORMATIE
Printers

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke medische gegevens op de meest energiezuinige manier met een Epson Discproducer.

 • De gegevens hoeven de eerstvolgende 100 jaar niet te worden herschreven, wat zorgt voor efficiëntie voor de lange termijn en energie bespaart.
 • Afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit zorgen ervoor dat u alleen de verbruikte inkt hoeft te vervangen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie heeft het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën.
MEER INFORMATIE
Discproducers

PROJECTOREN

Geef levendige, boeiende presentaties die tot de verbeelding spreken zonder dat het veel kost.

 • Met de eco-modus wordt het stroomverbruik verminderd en de levensduur van lampen verlengd.
 • Met de automatische dimfunctie wordt de helderheid van de lamp geanalyseerd en aangepast om het energieverbruik te verminderen.
 • Met de sluimertimerfunctie worden projectoren op stand-by gezet als ze niet in gebruik zijn.
MEER INFORMATIE
Projectors

SCANNERS

Maak efficiënter gebruik van energie en kies een milieuvriendelijker apparaat voor uw kantoor. De ReadyScan LED-technologie in onze scanners houdt het volgende in:

 • Geen opwarmtijd
 • Geen kwik
 • Lager stroomverbruik
MEER INFORMATIE
Scanners

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de gezondheidszorg van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

9 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië, (gevolgd door IDC); stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus per juli 2011.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN