Hospitals, pharmacies and surgeries use Epson technology to ensure they store, share and archive confidential healthcare data securely. Keep patients safe, secure documents and communicate with colour.

WEES VEILIG, WEES ZEKER

Bescherm vertrouwelijke patiëntgegevens met beveiligd afdrukken, scannen en archiveren. Verbeter de veiligheid van uw patiënten met duidelijke kleurenetiketten waarop de belangrijke details zijn gemarkeerd.

Play

Met de exponentiële groei van elektronische gegevens en de vereiste om patiëntgegevens vertrouwelijk te houden en te beveiligen, moeten organisaties in de gezondheidszorg nieuwe methoden vinden om grote hoeveelheden informatie veilig op te slaan.

De kwestie van de veiligheid van patiënten is net zo belangrijk en hangt vaak af van het oog voor detail: de dosering van een medicijn op recept, een allergiewaarschuwing, de woorden op een etiket.

Epson loopt al jaren voorop als het gaat om technologie voor de gezondheidszorg. Wij helpen u graag uw patiënten, uw gegevens en uw reputatie te beschermen.

BEVEILIG UW DOCUMENTEN

SECURE YOUR DOCUMENTS

Gebruik slimme extra beveiligingsfuncties om ervoor zorgen dat uw informatie niet in verkeerde handen valt.

 • Met WorkForce Pro-printers kunt u veilig en vertrouwelijk afdrukken met een beveiligde pincodefunctie. Bovendien ondersteunen ze de nieuwste beveiligings- en coderingsprotocollen, waaronder IPSEC en IEEE802.1x.
 • Integreer uw papieren documenten naadloos met het patiëntendossier in plaats van ze op een harde schijf op te slaan, door onze scanners te gebruiken in combinatie met Document Capture Pro-technologie.
 • Beveilig uw gegevens beter met onze on-demand kleurenetikettenprinters die gebruikmaken van inkt in plaats van linten, waardoor er geen spiegelbeeld op de afdruk achterblijft.

BESCHERM PATIËNTGEGEVENS

SAFEGUARD PATIENT DATA

Wij zijn toonaangevend op het gebied van archivering van patiëntgegevens. Discproducers zijn de favoriete keuze van meer dan 50% van de Europese8 ziekenhuizen die cd-/dvd-/Blu-ray-disk-publishers installeren, omdat ze betrouwbaar, veilig en eenvoudig in gebruik zijn.

 • Archiveer gegevens in vlot tempo en deel deze met patiënten.
 • Bescherm gegevens tegen verlies of misbruik.
 • Bewaar patiëntgegevens tot maximaal 100 jaar.
 • Voorkom gegevensmanipulatie op niet-herzienbare schijven.
 • Bescherm uw gegevens tegen schade als gevolg van magnetische velden, water, vochtigheid en virussen.

COMMUNICEER MET KLEUR

Heldere, duurzame etiketkleuren maken het makkelijk voor professionals in de gezondheidszorg om essentiële details van medicaties, monsters en recepten te onderscheiden, wat levens kan redden.

 • Benadruk kleurcodes, waarschuwingen en opmerkingen, door af te drukken met DURABrite Ultra Ink voor duurzame, indrukwekkende kleurafdrukken.
 • Minimaliseer het risico op fouten met duidelijke tekst en gekleurde veiligheidsinformatie op monster- en receptetiketten die door de Epson on-demand kleurenprinter worden geproduceerd.
 • Gebruik onze etikettenprinters om belangrijke receptinformatie te benadrukken met een tweede kleur.
Durabrite

OPLOSSINGEN

Met onze innovatieve diensten en oplossingen kunt u nieuwe manieren ontdekken om uw vertrouwelijke patiënt- en medische gegevens te beschermen, en ervoor zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.

AFDRUKKEN MET EEN PINCODE

PIN code printing

Beperk toegang tot vertrouwelijk drukwerk met behulp van de beveiligde pincodefunctie van onze WorkForce Pro-printers. U kunt zich extra gerustgesteld voelen omdat de printers ook de nieuwste beveiligings- en coderingsprotocollen ondersteunen, waaronder IPSEC en IEEE802.1x.

MEER INFORMATIE

WACHTWOORDBEVEILIGING

Password-protected

Bescherm gevoelige informatie met de beveiligingsopties van onze scanners in combinatie met onze gratis Document Capture Pro-software. Scan documenten naar een veilige, met wachtwoord beveiligde PDF en beperk toegang tot de scanner door het bedieningspaneel met een wachtwoord te beschermen.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

In de sector gezondheidszorg gelden specifieke vereisten op het gebied van de beveiliging van patiënten en medische informatie. Dit is van toepassing op zowel de dagelijkse administratieve werkzaamheden als de meer gespecialiseerde taken. Laat de technologie van Epson u helpen om het foutrisico te beperken en belangrijke gegevens te beschermen.

INDRUKWEKKENDE KLEUREN

HIGH-IMPACT COLOUR

In de gezondheidszorg speelt kleur een belangrijke rol, omdat het medici helpt bij het snel identificeren van belangrijke informatie op recepten, monsters en reageerbuizen. Verminder de kans op menselijke fouten, voorkom verkeerde medicatie en verbeter de veiligheid van patiënten dankzij de heldere en duidelijke kleuren van Epson DURABrite Ink.

MEER INFORMATIE

EERSTEKLAS BEVEILIGING

TOP-LEVEL SECURITY

Beheer de toegang tot vertrouwelijke gegevens met de geavanceerde technologie van onze Discproducers. Voorkom dat onbevoegde personen de deur openen tijdens het gebruik en voorkom ongeoorloofde verwijdering van cd´s en dvd´s met een pin-beschermde deurvergrendeling.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

Gezondheidszorgprofessionals zijn tijdens hun hele werkdag voortdurend bezig met het identificeren en verspreiden van belangrijke medische gegevens en patiëntinformatie. Bescherm vertrouwelijke informatie en verbeter de veiligheid van patiënten met de geavanceerde technologie van onze etikettenprinters, Discproducers, printers en scanners.

ETIKETTENPRINTERS

Waarborg de veiligheid van patiënten met een reeks van etikettenprinters waarmee u snel en nauwkeurig etiketten produceert voor tal van toepassingen in de gezondheidszorg.

 • Druk duurzame en veegvaste etiketten af voor monsters en reageerbuizen, en produceer afdrukken die bestand zijn tegen chemicaliën, vloeistoffen en temperatuurwisselingen.
 • Druk aangepaste kleurverbeterde receptetiketten af, gepersonaliseerd met patiëntgegevens.
MEER INFORMATIE
Label Printers

DISCPRODUCERS

Vertrouw op Epson Discproducers voor de bescherming van belangrijke patiëntgegevens en medische informatie. Discproducers zijn de favoriete keuze van meer dan 50% van de Europese8 ziekenhuizen die cd-/dvd-/Blu-ray-disk-publishers installeren.

 • Archiveer gegevens in vlot tempo en deel deze met patiënten.
 • Bescherm gegevens tegen verlies of misbruik.
 • Bewaar patiëntgegevens tot maximaal 100 jaar.
 • Voorkom gegevensmanipulatie op niet-herzienbare schijven.
 • Bescherm uw gegevens tegen schade als gevolg van magnetische velden, water, vochtigheid en virussen.
MEER INFORMATIE
Discproducers

PRINTERS

Voorkom dat vertrouwelijke patëntgegevens en medische informatie voor iedereen toegankelijk in de printer blijft liggen met de beveiligingsfuncties van onze WorkForce Pro-printers:

 • Druk informatie vertrouwelijk af met de beveiligde pincodefunctie.
 • Geef uzelf een gerust gevoel met de nieuwste beveiligings- en coderingsprotocollen, waaronder IPSEC en IEEE802.1x.
MEER INFORMATIE
Printers

SCANNERS

Scan en deel uw vertrouwelijke documenten op een veilige manier met meerdere beveiligingsopties op onze scanners met Document Capture Pro-software.

 • Scan gevoelige documenten naar een veilige, met wachtwoord beveiligde PDF.
 • Beperk toegang tot de scanner door het bedieningspaneel te beschermen met een wachtwoord.
 • Bepaal een beperkt aantal bestemmingen voor uw scan door vooraf een bestemmingslijst te definiëren.
 • Centraliseer al uw netwerkscanners voor optimaal beheer van scanneractiviteiten.
MEER INFORMATIE
Scanners

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de gezondheidszorg van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

8 Futuresource Consulting Limited, 2012.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN