Epson technology for hospitals, pharmacies and surgeries simplifies working life for healthcare professionals. React fast, save time, share information and work on the move.

VERBETER UW WORKFLOW

Vereenvoudig uw dagelijks werk met baanbrekende technologie die ervoor zorgt dat u productiever kunt werken, effectiever kunt samenwerken en makkelijker verbinding kunt maken met anderen.

Play

In een drukke gezondheidszorgomgeving moet technologie de dagelijkse taken vereenvoudigen en het werkzame leven vergemakkelijken.

Overal zorgen Epson-producten ervoor dat alles soepel verloopt: op de ziekenhuisafdelingen, in de apotheek, en in spreekkamers en kantoren. Intuïtief in gebruik en met minimale training werken ze tijdbesparend, verbeteren ze de workflow en zorgen ze dat berichten van vitaal belang snel en duidelijk worden gecommuniceerd.

PROBLEEMLOZE APPARATUUR

Hassle-free equipment

Laat Epson het werk doen, zodat u uw handen vrij hebt voor uw eigen taken.

 • Onze inktpatronen met hoge capaciteit zijn ongelooflijk eenvoudig te vervangen. Druk en klik het nieuwe patroon eenvoudig op zijn plaats.
 • De WorkForce Pro-printers hebben, in tegenstelling tot laserprinters, geen drum, fuser- of transfereenheden.
 • Met minder werkende onderdelen zijn deze printers robuust en betrouwbaar en gereed wanneer u ze nodig hebt.
 • De Discproducer publiceert 30 cd's, 15 dvd's of 8 Blu-ray-disks per uur zonder enig toezicht. Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid.

REAGEER DIRECT

REACT ON THE SPOT

In de gezondheidszorg is het van kritiek belang dat er onmiddellijk gereageerd wordt op veranderingen. Epson maakt het gemakkelijk.

 • Een wijziging in recept of dosering? Het is geen enkel probleem met de veelzijdige etikettenprinters van Epson die snel en on-demand drukoplagen leveren.

BESPAAR TIJD

SAVE TIME

Versnel de dagelijkse taken en houd de uitvaltijd tot een minimum beperkt.

 • Met betaalbare printers op meerdere locaties, hoeft het personeel niet lang te lopen om een printer op te zoeken of lang te wachten op afdrukken.
 • Beperk de tijd die uw personeel besteedt aan het bestellen van afdrukmaterialen met de WorkForce Pro RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System).
 • Bewaak en bedien al uw projectoren op afstand met onze EasyMP-software. U kunt eenvoudig de status van afzonderlijke eenheden controleren om ervoor te zorgen dat ze beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt.
 • Met de zakelijke scanners van Epson kunt u scans snel delen met het hele team.

WERK ONDERWEG

WORK ON THE MOVE

Wanneer uw personeel zeer mobiel is, moet uw technologie gelijke tred kunnen houden.

 • Projecteer direct vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iProjection-app3.
 • Met Epson Connect kunt u vanaf smartphones of tablets afdrukken door de bestanden via de cloud naar een printer te mailen4.
 • Ontwerp, maak en druk duurzame etiketten af rechtstreeks vanaf uw tablet of smartphone met behulp van de iLabel-app van Epson5.

DEEL INFORMATIE

SHARE INFORMATION

Help professionals in de gezondheidszorg om verbinding te maken en snel en gemakkelijk informatie te delen.

 • Deel informatie en bespreek patiëntencasussen met onze interactieve projectoren. Gebruik de interactieve pennen om aantekeningen te maken op het geprojecteerde beeld, waarna u de aangepaste content onmiddellijk kunt afdrukken, opslaan of delen.
 • Met de Discproducer hebt u gegevens binnen handbereik wanneer u ze nodig hebt, van patiëntengegevens en facturen tot en met Röntgen- en CT-scans. Daarnaast is het eenvoudig om de gegevens veilig met andere afdelingen en met patiënten te delen.

OPLOSSINGEN

In de gezondheidszorg is het van kritiek belang dat managers, medewerkers en artsen hun tijd efficiënt benutten, zodat ze patiënten optimale service kunnen verlenen. Zet vaart achter uw eigen dagelijkse activiteiten met services en oplossingen die zorgen dat u beter verbonden blijft met collega´s, en die u helpen uw documenten te delen, overleg te plegen over diagnoses en uw technologie efficiënter te beheren.

LAAT PROJECTOREN DRAAIEN

Keep projectors running

Zorg er met onze EasyMP-software voor dat al uw projectoren altijd in werking zijn als u ze nodig hebt. Bedien tot wel 1.092 projectoren en ontvang e-mailmeldingen over de huidige temperatuur, luchtfilters en lampen.

MEER INFORMATIE

AFDRUKKEN VIA UW TELEFOON

PRINT FROM YOUR PHONE

Biedt patiënten een snellere en efficiëntere service. Druk etiketten af rechtstreeks vanaf uw smartphone, tablet of laptop met behulp van de iLabel-app van Epson5.

App Store Google Play

PROJECTEREN VANAF UW TABLET

Project from your tablet

Vereenvoudig uw werkdag. Projecteer uw presentatie rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iProjection-app3.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

Streamline scanning

Verhoog de productiviteit van medewerkers door bestanden snel en eenvoudig te scannen, digitaliseren en delen met behulp van onze gratis Document Capture Pro-software. Dankzij het intuïtieve gebruiksgemak biedt de software de perfecte manier om documenten te integreren in uw workflow.

MEER INFORMATIE

BESPREEK DIAGNOSES

DISCUSS DIAGNOSIS

Maak het eenvoudig voor artsen om patiëntencasussen te bespreken en informatie te delen met onze reeks interactieve projectoren. Artsen kunnen aantekeningen maken op het geprojecteerde beeld met de interactieve pennen, om de aangepaste content vervolgens direct af te drukken, op te slaan of te delen met collega´s.

MEER INFORMATIE

3 iProjection-app is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

5 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store.

TECHNOLOGIE

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printer (Replaceable Ink Pack System). Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement.

AFDRUKKEN MET MINDER INTERVENTIE

LOW INTERVENTION PRINTING

Maak het leven van gezondheidszorgprofessionals makkelijk met een WorkForce Pro RIPS-printer (Replaceable Ink Pack System). Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement.

MEER INFORMATIE

DUURZAME ETIKETTEN

LONG-LASTING LABELS

Druk monster- en receptetiketten af die bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften dankzij Epson DURABrite Ultra Ink. Doordat de inkt snel droogt, is die bovendien perfect geschikt voor een drukke apotheekpraktijk.

MEER INFORMATIE

PROJECTIES VAN RÖNTGENFOTO'S

X-RAY PROJECTIONS

Maak het makkelijk voor medische studenten om röntgenfoto´s duidelijker te zien, dankzij de DICOM-simulatiemodus op onze krachtige breedbeeldprojectoren. Deze modus biedt u de mogelijkheid om grijsschaal-afbeeldingen van hoge kwaliteit, zoals röntgenfoto's weer te geven6.

MEER INFORMATIE

SNEL, BETROUWBAAR AFDRUKKEN

Fast, reliable printing

De inkjettechnologie in onze WorkForce Pro-printers staat garant voor snel en betrouwbaar afdrukken. De printers zijn sneller dan kleurenlaserprinters van de concurrentie bij afdruktaken van slechts enkele pagina's7. En met minder werkende onderdelen zijn ze robuust genoeg om aan de vereisten te voldoen van de drukste gezondheidszorgomgevingen.

MEER INFORMATIE

6 Deze projector is geen medisch apparaat en kan niet worden gebruikt om een daadwerkelijke medische diagnose te stellen.

7 Vergeleken met de 10 beste A4-kleurenlaserprinters en multifunctionele printers verkocht in de EMEA-regio in het eerste kwartaal van 2011 (gevolgd door IDC). Afdruksnelheid vergeleken op basis van gemiddelde [kleur/zwart-wit] [enkelzijdig/dubbelzijdig] FSOT, conform ISO/IEC 24734-testprocedure. Ga voor meer informatie en ondersteunende feiten naar www.epson.eu/testing.

PRODUCTEN

Laat de technologie uw manier van werken transformeren, met betere manieren om verbinding te maken, samen te werken in een team en zorg te bieden aan patiënten. Onze expertise heeft innovatieve producten opgeleverd die de gezondheidszorg verbeteren op de afdelingen, in de apotheken, in de administratie en de diagnostiek.

INKJETPRINTERS

Kies een printer die het tempo van de drukste gezondheidszorgomgeving aankan.

 • Help uw medewerkers efficiënter te werken met WorkForce Pro-printers die geen opwarmtijd nodig hebben.
 • Verkort wachttijden met de betaalbare WorkForce Pro-printers die binnen makkelijk bereik van uw administratieve medewerkers staan.
 • Vertrouw op de robuuste, hoogwaardige inkjetprinters, die minder werkende onderdelen hebben dan laserprinters.
MEER INFORMATIE
INKJET PRINTERS

DISCPRODUCERS

Met een Epson Discproducer™ kunt u medische gegevens snel archiveren, opslaan en delen met collega´s, artsen en patiënten.

 • Brand en bedruk met één druk op de knop één of honderd cd's, dvd's en Blu-ray-disks.
 • Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.
 • De Discproducer is eenvoudig in gebruik dankzij de bediening vanaf de voorkant en intuïtieve bedieningsfuncties.
MEER INFORMATIE
Discproducers

ETIKETTENPRINTERS

Druk alleen de etiketten af die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt, met Epson’s reeks van etikettenprinters.

 • Produceer snel duurzame etiketten in kleur voor medicatie, recepten, reageerbuizen, petrischalen en laboratoriumjassen.
 • Bespaar uw personeel tijd door etiketten rechtstreeks af te drukken vanaf een smartphone, tablet of laptop met behulp van de gratis iLabel-app van Epson5.
MEER INFORMATIE
Label Printers

PROJECTOREN

Help teams om ideeën te delen en efficiënter te werken met het intelligente presentatiesysteem van de EB-1400wi-serie.

 • Artsen kunnen tijd besparen door hun presentaties rechtstreeks vanaf een USB-stick te projecteren.
 • Medische teams kunnen op het scherm aantekeningen maken met een interactieve pen, en de aangepaste aantekeningen vervolgens direct delen of afdrukken.
MEER INFORMATIE
Projectors

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de gezondheidszorg van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

3 iProjection-app is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

4 Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect

5 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN