Epson technology for hospitals, pharmacies and surgeries is affordable to buy and cost-effective to maintain. Let us help you cut waste, consumables and total cost of ownership.

BESPAAR GELD OP GEZONDHEIDSZORG-
TECHNOLOGIE

Ondervang budgetbeperkingen met producten die tijdens de gehele levensduur kosteneffectief zijn, dankzij een voordelige aanschafprijs, lage onderhoudskosten en betaalbare verbruiksmaterialen.

Play

Wij zijn ons ervan bewust dat het uiterst belangrijk is voor u om optimaal te profiteren van de technologie die u aanschaft.

In de gezondheidszorg is de kostendruk een realiteit, en alle aandeelhouders zien graag dat budgetten op een verstandige manier worden besteed. De innovatieve technologie van Epson combineert scherpe prijzen met geld besparende eigenschappen, zodat u verzekerd bent van kostenbesparingen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

BEPERK VERSPILLING

CUT WASTE

Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van uw resources met onze specialistische gezondheidszorgtechnologie.

 • Gebruik onze LabelWorks-printers om afzonderlijke en meerdere etiketten on-demand te produceren wanneer u ze nodig hebt.
 • Onze LabelWorks-printers kunnen lange etiketten afdrukken met kleinere marges en zorgen dus voor minder verspilling en meer etiketten voor hetzelfde geld.

VERMINDER VERBRUIKSMATERIALEN

CUT CONSUMABLES

Beperk uw doorlopende kosten met duurzame verbruiksmaterialen die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

 • Druk tot 75.000 pagina's af zonder inkt te moeten verwisselen met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System).
 • De ruimtebesparende afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit zijn eenvoudig te vervangen en bovendien efficiënt, omdat u alleen maar de verbruikte kleur hoeft te vervangen.
 • Duurzame filters en lampen in onze projectoren besparen geld en uitvaltijd tijdens onderhoud, terwijl de eco-modus energie bespaart.

VERMINDER OPSLAGKOSTEN

REDUCE STORAGE COSTS

Organisaties binnen de gezondheidszorg zijn verplicht om patiëntgegevens veilig en beveiligd op te slaan. Wij helpen u graag om deze kosten beperkt te houden.

 • Wij garanderen dat u met de Discproducer met slechts één set inktpatronen meer dan 1000 volledig afgedrukte schijven kunt creëren.

VERMINDER DE TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

CUT TOTAL COST OF OWNERSHIP

Gezien de krappe budgetten van vandaag de dag moet technologie zowel betaalbaar als kosteneffectief in het gebruik zijn.

 • De projectoren van Epson hebben een betaalbare aankoopprijs en bieden eenvoudige en flexibele installatie en lage onderhoudskosten. Onze EasyMP-software stelt u in staat om alle projectoren in een netwerk te bewaken en te bedienen, waardoor u tijd en geld bespaart.
 • Met Epson Print & Save kunt u tegen een vast maandbedrag het printergebruik en verbruik van artikelen in de gaten te houden. Verlaag uw afdrukkosten met 15-40%, vergeleken bij afzonderlijke aanschaf van verbruiksartikelen en services. U profiteert van kortingen op de standaardprijs wanneer verbruiksartikelen en garantie apart worden aangeschaft1.
 • Onze WorkForce Pro-printers leveren tot 50% lagere kosten per pagina, vergeleken met kleurenlaserprinters van de concurrentie2

OPLOSSINGEN

Het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding blijft een kritische drijfveer voor bedrijven. Ontdek slimme services en oplossingen waarmee u uw budget verstandig spendeert en de activiteiten van al uw werknemers vereenvoudigt.

VERLAAG PROJECTORKOSTEN

Cut projector costs

Bespaar tijd en middelen met onze EasyMP-software, waarmee beheerders projectoren op afstand aan en uit kunnen zetten om het stroomverbruik te verminderen. En bespaar op hardwarekosten door rechtstreeks vanaf een USB-apparaat te presenteren – u hebt geen pc nodig.

MEER INFORMATIE

GOEDKOPER AFDRUKKEN

Save on print

Houd de afdrukkosten voor uw bedrijf onder controle met onze Managed Print Services, waarin afdrukservices, verbruiksartikelen en garantie zijn gecombineerd in één kostenbesparend pakket

MEER INFORMATIE

MAXIMALISEER UW BUDGET

Maximise your budget

Haal meer uit uw technologiebudget met projectoren die snel te installeren en eenvoudig te onderhouden zijn. Onze ultramobiele projectoren zijn toegankelijk voor grotere werkgroepen en dragen bij tot het vergroten van uw rendement (ROI).

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printer (Replaceable Ink Pack System). Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement.

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Super-high-yield printing

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices met onze nieuwe WorkForce Pro-printers, uitgerust met het Replaceable Ink Pack System (RIPS) van Epson, voor afdrukken met een zeer hoog rendement.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permanent printhead

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore™-printkop.

MEER INFORMATIE

EFFICIËNTE PROJECTOREN

Efficient projectors

De nieuwe lampen met langere levensduur in onze projectoren met ultrakorte projectieafstand zorgen voor een lagere elektriciteitsrekening.

MEER INFORMATIE

BESPAAR PAPIER

Save on paper

Verlaag de papierkosten met onze WorkForce Pro-printers. Dankzij de ingebouwde functies voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen kunt u papier gemakkelijk voordelig gebruiken.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd een prioriteit in de gezondheidszorg. Zorg voor hoogwaardige resultaten waar uw bestuurders, artsen en patiënten van profiteren, terwijl u de bedrijfskosten laag houdt.

ETIKETTENPRINTERS

Voorkom verspilling met onze LabelWorks-reeks waarmee u standaard of aangepaste etiketten on-demand kunt produceren.

 • Druk lange etiketten af met kleinere marges en zorg voor minder verspilling en meer etiketten voor hetzelfde geld.
 • Bespaar geld met de afzonderlijke inktpatronen: vervang alleen de patroon van de verbruikte kleur in onze LabelWorks-printers.
MEER INFORMATIE
Label Printers

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke bedrijfsgegevens snel en voordelig met behulp van Epson Discproducers:

 • Dankzij de afzonderlijke, extra grote inktpatronen wordt er uitzonderlijk kosteneffectief afgedrukt.
 • Dankzij de Discproducer kunt u met slechts één set inktpatronen meer dan 1000 volledig afgedrukte disks produceren.
 • Met optische media kunnen gegevens voordelig en veilig worden gedistribueerd tot 50 GB, tegen de laagste langetermijnkosten per gigabyte.
MEER INFORMATIE
Discproducers

BUSINESS INKJET

Produceer indrukwekkende documenten van hoge kwaliteit met onze WorkForce Pro-printers en houd de afdrukkosten onder controle.

 • Rapportages omtrent taakkosten zijn eenvoudig en snel te maken, omdat de printers compatibel zijn met populaire afdrukmanagementsoftware.
 • Tot 50% lagere kosten per pagina dan bij kleurenlaserprinters van concurrenten2
 • Dubbelzijdig afdrukken zorgt voor een terugloop in papierkosten.
MEER INFORMATIE
Business Inkjet

PROJECTOREN

Minimaliseer uw bedrijfskosten met onze reeks projectoren die perfect geschikt is voor aanduidings- en informatieborden in de openbare ruimte, diagnostiek en training, en medische beeldverwerking en visualisatie.

 • Epson-projectoren zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te installeren zijn, gebruiksvriendelijk zijn, eenvoudig in een netwerk kunnen worden opgenomen en onderhoudskosten laag houden.
 • De eco-modus zorgt voor een vermindering van het stroomverbruik en dankzij de duurzame luchtfilters en lampen worden de kosten van verbruiksmaterialen verlaagd.
 • Maximaliseer uw ROI met onze ultramobiele projectoren die grotere werkgroepen ondersteunen en on-demand services bieden.
MEER INFORMATIE
Projectors

SCANNERS

Stroomlijn administratief werk en bespaar geld met het aanbod aan krachtige en betaalbare scanners van Epson:

 • Verlaag hardwarekosten met netwerkscanners waarvoor geen pc is vereist.
 • Verhoog de productiviteit en zorg ervoor dat uw medewerkers tijd overhouden met behulp van de Document Capture Pro-software.
MEER INFORMATIE Document Capture Pro
Scanners

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de gezondheidszorg van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

1 Kortingen in vergelijking met de prijslijst wanneer verbruiksartikelen en garantie apart worden aangeschaft.

2 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's in het vierde kwartaal van 2010 verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (gevolgd door IDC). Kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen voor inktpatronen en gepubliceerd rendement in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, per december 2010. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/workforcepro

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN