Beperk uw impact op het milieu met Epson-producten in de reeks van WorkForce Pro-printers, Eco-projectoren, EasyMP-software, ReadyScan LED-technologie in Epson-scanners en het Replaceable Ink Pack System.

BEHAAL UW MILIEUDOELSTELLINGEN

Behaal uw milieudoelstellingen – tegen een kostprijs die de Raad van Bestuur zal verrassen.

U zult versteld staan als u ontdekt hoe krachtig en kostenbesparend het effect van milieuvriendelijke producten kan zijn voor uw bedrijf. Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat zij tijdens de gehele levensduur schoner en groener zijn, van fabricage en logistiek, tot en met energiegebruik, gebruik van verbruiksmaterialen en recycling. Zo kunnen we u helpen uw milieudoelstellingen te behalen en tegelijkertijd geld te besparen.

BEPERK HET STROOMVERBRUIK

ReadyScan

We ontwikkelen continu nieuwe manieren om bedrijven te helpen het stroomverbruik te beperken en aan steeds strengere milieustandaarden te voldoen.

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben onze WorkForce Pro-printers geen opwarmtijd. Bovendien gebruiken deze printers tot 80 procent minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters9.
 • Epson-projectoren zijn uitgerust met tal van milieuvriendelijke functies die het stroomverbruik verminderen en de levensduur van lampen verlengen.
 • Onze scanners maken gebruik van de ReadyScan-technologie. Dit betekent: geen opwarmtijd en een stroombesparende sluimerknop.

EEN BETERE WERKOMGEVING

Voldoe aan uw milieubeleid dankzij de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers:

Better working environment
 • Beperk uitstoot en geluid met Epson’s schone, warmte-vrije technologie.
 • De WorkForce Pro-reeks bespaart ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printer benodigd is.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System vereisen deze printers minimale gebruikersinterventie en zijn ze minder belastend voor het milieu.
 • Onze WorkForce Pro-printers zijn voorzien van ingebouwde opties voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen, waardoor u minder papier verbruikt en middelen bespaart.

LAGER ENERGIEVERBRUIK, GEWELDIGE RESULTATEN

Behaal indrukwekkende resultaten met minder energie, dankzij Epson’s krachtige bedrijfsprojectoren:

Less energy, great results
 • Onze projectoren maken gebruik van de zeer efficiënte 3LCD-technologie.
 • Ze produceren levensechte kleuren die tot drie keer zo helder zijn dan die van 1-chip DLP-projectoren6.
 • U haalt de maximale visuele impact uit uw presentaties met een minimaal energieverbruik.

GROENE OPSLAG

De vooruitziende technologie van onze Discproducers bespaart energie en levert ook nog eens efficiëntie voor de lange termijn.

Green storage
 • Klant- en bedrijfsgegevens kunnen veilig worden opgeslagen, zonder dat het herschrijven van dvd's voor 50 jaar en cd's voor 100 jaar nodig zal zijn.
 • De Blu-ray-disk™-technologie heeft een TÜV-certificering van B, het laagste energieverbruik van alle dataopslagtechnologieën voor de lange termijn.

OPLOSSINGEN

Met onze innovatieve diensten en oplossingen kunt u nieuwe manieren ontdekken om het stroomverbruik te verminderen, uw verbruiksmaterialen te beperken en grondstoffen efficiënter te gebruiken.

BESPAAR ENERGIE

Save energy

Behoud de controle over al uw projectoren met onze EasyMP-software en zorg ervoor dat u geen energie verspilt door een projector 's nachts aan te laten staan.

MEER INFORMATIE

MINDER INTERVENTIE

Lower intervention

Verbeter uw groene imago met het nieuwe Replaceable Ink Pack System (RIPS). Dit systeem bevat inktpakketten met een groot volume die tot 75.000 pagina's kunnen afdrukken voordat ze moeten worden vervangen.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Richt uw blik op de toekomst en investeer in groenere technologie waarmee u het stroomverbruik vermindert en tegelijkertijd uitstekende resultaten van hoge kwaliteit kunt leveren.

GROENER AFDRUKKEN

Greener printing

Beperk uw impact op het milieu met de WorkForce Pro-printers. Onderzoek toont aan dat hun warmte-vrije technologie energiezuiniger is dan kleurenlaserprinters van concurrenten9.

MEER INFORMATIE

ECO-PROJECTOREN

Eco projectors

Maak optimaal gebruik van de technologie van slimme projectoren die uw energieverbruik verlaagt. De eco-modus, automatische dimfunctie en sluimertimerfunctie zorgen voor lagere energierekeningen terwijl de 3LCD-technologie uw projectoren 25% energiezuiniger maakt10.

MEER INFORMATIE

SLIM SCANNEN

Smart scanning

Kies een milieuvriendelijkere scanner voor uw kantoor. De Epson ReadyScan LED-technologie elimineert opwarmtijden en staat garant voor de afwezigheid van kwik en een lager stroomverbruik.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Precision Core

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore-printkop. De printkop spuit nauwkeurig gecontroleerde inktdruppels die slechts één micron dik zijn, waarbij uw materiaal zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

MEER INFORMATIE

9 Vergeleken met de top-tien van A4-kleurenlaserprinters & -MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje & het VK, gevolgd door IDC; stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus, vanaf juli 2011.

10 Bron: ProjectorCentral.com jan. 2012. Gemiddeld 1122 leverbare modellen waarvoor fabrikanten de hoeveelheid lumen en totale energiegegevens voor alle resoluties en helderheidsniveaus hebben opgegeven. Energiebesparing werd gemeten als wattage per lumen. Dit werd gemeten voor zowel 3LCD-projectoren als 1-chip projectoren in elk van de vijf helderheidssegmenten. 3LCD-projectoren hebben gemiddeld minder elektriciteit per lumen nodig voor alle vijf segmenten.

PRODUCTEN

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan al uw bedrijfsbehoeften, van printers, projectoren en scanners tot Discproducers en etikettenprinters. U bereikt voortreffelijke resultaten, ontziet het milieu en bespaart bovendien nog geld ook.

PRINTERS

Zorg dat u voldoet aan uw milieubeleid met de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers.

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben ze geen opwarmtijd en gebruiken ze tot 80% minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters9.
 • De printers besparen ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printers benodigd is.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System vereisen deze printers minimale gebruikersinterventie en minder logistiek en zijn ze minder belastend voor het milieu.
MEER INFORMATIE
Printers

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke bedrijfsgegevens op de meest energiezuinige manier met een Epson Discproducer.

 • De gegevens hoeven de eerstvolgende 100 jaar niet te worden herschreven, wat zorgt voor efficiëntie voor de lange termijn en energie bespaart.
 • Afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit zorgen ervoor dat u alleen de inkt die op is hoeft te vervangen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie heeft het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën.
MEER INFORMATIE
Discproducers

PROJECTOREN

Geef levendige, boeiende presentaties die tot de verbeelding spreken zonder dat het veel kost.

 • Met de eco-modus wordt het stroomverbruik verminderd en de levensduur van lampen verlengd.
 • Met de automatische dimfunctie wordt de helderheid van de lamp geanalyseerd en aangepast om het energieverbruik te verminderen.
 • Met de sluimertimerfunctie worden projectoren op stand-by gezet als ze niet in gebruik zijn.
MEER INFORMATIE
Projectors

SCANNERS

Maak efficiënter gebruik van energie en kies een milieuvriendelijker apparaat voor uw kantoor. De ReadyScan LED-technologie in onze scanners houdt het volgende in:

 • Geen opwarmtijd
 • Geen kwik
 • Lager stroomverbruik.
MEER INFORMATIE
Scanners

GROOTFORMAATPRINTERS

Maak hoogwaardige afdrukken voor interne informatieborden en posters met onze grootformaatprinters die voldoen aan de hoogste milieukwalificaties.

 • De SC-T-serie gebruikt inkt op waterbasis en voldoet aan de Energy Star-normen.
 • De grootformaatprinters van Epson nemen minder ruimte in beslag in het kantoor en kosten minder energie om te verplaatsen, waardoor ze minder belastend voor het milieu zijn.
MEER INFORMATIE
Large format printers

ETIKETTENPRINTERS

Gebruik materiaal verstandig door bestanden en projectwerk met onze draagbare LabelWorks-reeks te organiseren.

 • Maak enkele en meerdere etiketten wanneer u ze nodig hebt om zo meer afval te voorkomen.
 • Gebruik alleen de hoeveelheid tape die u nodig hebt. De LW-600P drukt af op verschillende breedten tot maximaal 24 mm, dus u vindt gegarandeerd de juiste maat.
MEER INFORMATIE
Label printers

9 Vergeleken met de top-tien van A4-kleurenlaserprinters & -MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje & het VK, gevolgd door IDC; stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus, vanaf juli 2011.

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over Epson's oplossingen voor bedrijven, vult u hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN