Epson-producten zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en vereisen minder onderhoud. Dankzij Epson Connect kunnen uw medewerkers overal zakendoen. Wij zorgen dat uw werkdag soepel en efficiënt verloopt.

WEES PRODUCTIEF,BEHOUD UW CONCURRENTIEPOSITIE

Houd uw concurrentievermogen op peil met baanbrekende technologie die ervoor zorgt dat u productiever kunt werken, effectiever kunt samenwerken en makkelijker verbinding kunt maken met anderen.

Volgens onderzoek gaat er gemiddeld per jaar één werkweek per werknemer verloren als gevolg van IT-problemen en uitvaltijd van systemen2.

Maak het leven makkelijk met Epson-technologie. Wij bieden producten die gebruiksvriendelijk zijn, minder onderhoud vergen en voor resultaten zorgen waar het telt.

PROBLEEMLOZE APPARATUUR

Hassle-free equipment

Meer betrouwbare technologie betekent minder uitval, zodat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is wanneer u deze nodig hebt:

 • Nooit meer rommel en gedoe bij het verwisselen van de inkt. Onze inktpatronen met hoge capaciteit zijn ongelooflijk eenvoudig te vervangen. Druk en klik het nieuwe patroon eenvoudig op zijn plaats.
 • U kunt cd´s, dvd´s en Blu-ray-schijven snel en eenvoudig branden en afdrukken met een Discproducer van Epson. Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.
 • Beperk de tijd die uw personeel besteedt aan het bestellen van afdrukmaterialen met de WorkForce Pro RIPS-printers.
 • Zorg er met onze gratis EasyMP-software voor dat al uw projectoren altijd gebruiksklaar zijn als u ze nodig hebt.

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

Als uw personeel mobiel is, moet uw technologie net zo flexibel zijn. Zorg dat uw medewerkers efficiënter kunnen werken, waar ze ook zijn.

Do business anywhere
 • Druk uw documenten af met Epson Connect via uw smartphone, tablet of laptop vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld3.
 • Maak direct afdrukken vanaf uw bedrijfs-e-mailadres met Email Print for Enterprise.
 • Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices3.
 • Maak gebruik van draadloze projectie vanaf uw smartphone of tablet met de iProjection-app4.
 • Ontwerp en creëer etiketten en druk deze direct vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks5.

INDRUK MAKEN

Wanneer u een verkoopdocument of presentatie samenstelt, hebt u technologie nodig die keer op keer verbijsterende resultaten levert:

Up to 3x Brighter Colours with Epson Projectors
 • Druk indrukwekkende documenten af met de WorkForce Pro-reeks met DURABrite Ultra Ink voor duurzame, indrukwekkende kleurenafdrukken.
 • Boei uw publiek voor u met haarscherpe, levendige projecties. Onze projectoren hebben een bijzonder hoge Colour Light Output (kleurenopbrengst), met kleuren die tot drie keer zo helder zijn dan die van 1-chip DLP-projectoren

IDEEËN STIMULEREN

Stimulate ideas

Verbeter de kwaliteit van uw vergaderingen en brainstormsessies met de EB-1400Wi-serie, ons systeem voor interactieve vergaderruimten:

 • Het systeem combineert de voordelen van projectoren met ultrakorte projectieafstand met interactieve whiteboards en papieren flip-overs.
 • Interactieve pennen maken het eenvoudig voor collega's om gezamenlijk, al samenwerkend aantekeningen bij een presentatie te maken.
 • Sla na afloop eenvoudig de resultaten op een USB-stick of op een netwerklocatie op, of deel deze per e-mail.

WORKFLOW VEREENVOUDIGEN

Zorg dat uw werkdag soepel en efficiënt verloopt.

 • Vergroot uw productiviteit met Document Capture Pro-software, waarmee u documenten kunt inscannen en vlot kunt delen.
 • Gebruik onze draagbare LabelWorks-printer om papier, producten en apparatuur te archiveren en organiseren. U kunt etiketten ook direct vanaf uw pc, tablet of smartphone afdrukken met de gratis Epson iLabel-app.
Simplify workflow

OPLOSSINGEN

Niemand houdt ervan te moeten wachten tijdens het bedrijfsproces. Driekwart van bedrijven heeft behoefte aan hardware waarmee onderhoudstijd wordt verminderd, en 70% wil graag de uitvaltijd van systemen terugdringen2.

Zet vaart achter uw eigen dagelijkse activiteiten en die van uw werknemers en klanten, met services en oplossingen die zorgen dat u beter verbonden blijft, en die u helpen uw documenten te delen en uw technologie efficiënter te beheren.

LAAT PROJECTOREN DRAAIEN

Keep projectors running

Zorg er met onze gratis EasyMP-software voor dat al uw projectoren altijd gebruiksklaar zijn als u ze nodig hebt. Bedien maximaal 1.092 projectoren en ontvang e-mailmeldingen over de huidige temperatuur, luchtfilters en lampen.

MEER INFORMATIE

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

Do business anywhere

Vereenvoudig uw werkdag. Druk uw documenten af met Epson Connect via uw smartphone, tablet of laptop vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld3.

MEER INFORMATIE

PROJECTEREN VANAF UW TABLET

Project from your tablet

Zorg dat vergaderingen soepel verlopen en verminder de presentatiestress dankzij draadloze projectie van content vanaf uw smartphone of tablet met de iProjection-app4.

MEER INFORMATIE

SCANNEN EN DELEN

Scan and share

In heel Europa beginnen bedrijven zich te realiseren hoe belangrijk het is om hun documentbeheerprocessen te verbeteren. Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices3.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

Streamline scanning

Verhoog de productiviteit door bestanden snel en eenvoudig te scannen, digitaliseren en delen met behulp van onze gratis Document Capture Pro-software. Dankzij het intuïtieve gebruiksgemak biedt de software de perfecte manier om documenten te integreren in uw workflow.

MEER INFORMATIE

SNEL ETIKETTEN MAKEN

Create labels fast

Ontwerp en creëer etiketten en druk deze direct vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks5.

BEKIJK IN iTUNES STORE BEKIJK IN GOOGLE PLAY

2 Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Epson Europe door Coleman Parkes onder 1.250 EU5-bedrijven met 50-500 en meer dan 500 werknemers.De deelnemers waren besluitvormers in de IT. Per land (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje) namen 250 bedrijven deel, actief in de financiële sector, retail en algemene zakelijke markt. Het onderzoek vond plaats in februari 2014.

3 Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect

4 iProjection-app is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

5 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store

TECHNOLOGIE

Achter de schermen maakt de geavanceerde technologie van Epson uw bedrijf productiever en efficiënter, door ongeëvenaarde kwaliteit te leveren waarmee u de concurrentie een stap voor blijft.

SNEL, BETROUWBAAR AFDRUKKEN

Fast, reliable printing

De inkjettechnologie in onze WorkForce Pro-printers staat garant voor supersnel, superbetrouwbaar afdrukken. De printers zijn sneller dan kleurenlaserprinters van concurrenten bij afdruktaken van slechts enkele pagina's7. En met minder werkende onderdelen zijn ze robuust genoeg om aan de vereisten te voldoen van de drukste kantooromgevingen.

MEER INFORMATIE

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Super-high-yield printing

Verhoog de productiviteit met onze nieuwe WorkForce Pro-printers, uitgerust met het Replaceable Ink Pack System (RIPS) van Epson, voor afdrukken met een zeer hoog rendement. Deze printers vereisen minimale gebruikersinterventie en bieden voorspelbare afdrukkosten.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permanent printhead

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore-printkop.

MEER INFORMATIE

DRIE KEER ZO HELDER

Three times brighter

Houd de aandacht van uw publiek vast met de projectietechnologie van Epson, tijdens verkoopvergaderingen, bedrijfspresentaties en trainingssessies. Negen op de tien personen verklaren dat Epson-projectoren de helderste en levendigste kleuren bieden8. Dankzij hun hoge Colour Light Output (kleurenopbrengst) produceren onze projectoren kleuren die tot drie keer zo helder zijn dan die van 1-chip DLP-projectoren6.

MEER INFORMATIE

6 Vergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren voor bedrijven en het onderwijs, gebaseerd op NPD-data uit de periode juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurenopbrengst (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurenopbrengst (CLO) kan variëren, al naar gelang de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/CLO

7 Vergeleken met de 10 beste A4-kleurenlaserprinters en multifunctionele printers verkocht in de EMEA-regio in het eerste kwartaal van 2011 (gevolgd door IDC). Afdruksnelheid vergeleken op basis van gemiddelde [kleur/zwart-wit] [enkelzijdig/dubbelzijdig] FSOT, conform ISO/IEC 24734-testprocedure. Ga naar www.epson.eu/testing voor meer informatie en ondersteunende feiten.

8 In een objectief vergelijkend onderzoek met vijf 1-chip DLP-modellen van toonaangevende concurrenten. Het onderzoek is in maart 2013 verricht door RS Consulting, basissteekproef n200.

PRODUCTEN

Laat de technologie uw manier van zakendoen transformeren, met betere manieren om verbinding te maken, samen te werken en concurrerend te blijven. Van projectoren en printers tot scanners en Discproducers, Epson-producten zijn ontworpen om consistent uitmuntende resultaten te leveren voor uw bedrijf.

PROJECTOREN

Haal alles uit projectoren die een combinatie bieden van baanbrekende technologie met uitzonderlijke betrouwbaarheid:

 • Stimuleer teams om ideeën te delen en efficiënter te werken met het intelligente presentatiesysteem van de EB-1400wi-serie.
 • Maak presenteren eenvoudig door uw presentaties rechtstreeks vanaf een USB-stick te projecteren.
 • Imponeer uw publiek in de bestuursvergadering met onze weinig onderhoud vergende installatieprojectoren die garant staan voor consistente prestaties.
MEER INFORMATIE
Projectors

BUSINESS INKJET

Kies een printer die het tempo van de drukste kantooromgeving aankan.

 • Verkort wachttijden met de betaalbare WorkForce Pro-printers die toegankelijker voor uw medewerkers zijn.
 • Behaal uitstekende resultaten – in rap tempo – met de bijzonder betrouwbare inkjettechnologie van onze WorkForce Pro-printers.
 • Vertrouw op de robuuste, hoogwaardige inkjetprinters, die minder werkende onderdelen hebben dan laserprinters.
MEER INFORMATIE
Business Inkjet

SCANNERS

Versnel uw workflow en deel belangrijke informatie onmiddellijk met collega´s dankzij de razendsnelle scanners van Epson:

 • Converteer en verspreid ingescande informatie en leg deze vast in uw archiveersysteem met onze gratis Document Capture Pro-software.
 • Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices3.
 • Scan gevoelige of grote artikelen zoals paspoorten of boeken met een A3-flatbedscanner van Epson.
MEER INFORMATIE
Scanners

ETIKETTENPRINTERS

Gebruik de Epson LW-600, de kleinste en lichtste 24 mm-desktopetikettenprinter op de markt, om uw papierwerk efficiënt te archiveren, etiketteren en volgen:

 • Met een hoge resolutie en afdruksnelheden tot 15 mm/s kunt hoogwaardige etiketten afdrukken wanneer u ze nodig hebt.
 • Etiketten maken en afdrukken vanaf een desktopcomputer en vanaf iOS™ en Android™ apparaten.
 • Download de gratis Epson iLabel-app voor afdrukken met smartphone en tablet5.
MEER INFORMATIE
Label Printers

DISCPRODUCERS

Als u gegevens eenvoudig en nauwkeurig wilt distribueren en opslaan, is de snelle en betrouwbare Epson PP-100II Discproducer ideaal.

 • Brand en bedruk met één druk op de knop één of honderd cd's, dvd's en Blu-ray-disks.
 • Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.
 • Eenvoudig in gebruik dankzij de bediening vanaf de voorkant en intuïtieve aansturing, kan de Discproducer maximaal vijf afdruktaken tegelijkertijd ontvangen.
MEER INFORMATIE
Discproducers

3 Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect

5 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store.

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over Epson's oplossingen voor bedrijven, vult u hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

2 Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Epson Europe door Coleman Parkes onder 1.250 EU5-bedrijven met 50-500 en meer dan 500 werknemers.De deelnemers waren besluitvormers in de IT. Per land (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje) namen 250 bedrijven deel, actief in de financiële sector, retail en algemene zakelijke markt. Het onderzoek vond plaats in februari 2014.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN