Voorbeelden van Epson-producten en -services die bedrijven helpen kosten te besparen: Epson Print Performance, Replaceable Ink Pack System, Easy MP-software en Document Capture Pro-scansoftware.

BESPAAR GELD OP ZAKELIJKE TECHNOLOGIE

Bespaar kosten zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, dankzij innovatieve technologie die scherpe prijzen combineert met kostenbesparende eigenschappen.

Hoewel budgetten misschien krap zijn, mag dit niet ten koste gaan van het vermogen van bedrijven om concurrerend en efficiënt te blijven doordat ze kortetermijnoplossingen voorrang geven boven strategische verbeteringen op de langere termijn.

Met Epson haalt u in alle opzichten het beste in huis: technologie die niet alleen extreem voordelig is, maar uw bedrijf ook helpt voortgang te boeken op weg naar de toekomst. Krijg veel meer voor veel minder geld met producten die voor zakelijk gebruik zijn ontwikkeld.

UW BUDGET VERSTANDIG SPENDEREN

Behoud de controle over de afdrukkosten van uw bedrijf met Epson Print Performance. Met onze allesomvattende printservice:

 • U betaalt alleen voor wat u afdrukt.
 • U krijgt één maandelijks rapport en één maandelijkse rekening.
 • U hebt het gemak van volledig beheer van verbruiksartikelen.
EPSON Print Performance

LAGE TOTALE BEDRIJFSKOSTEN

Low total cost of ownership

Houd de levensduurkosten van uw technologie beperkt, van aanschafprijs tot verbruiksmaterialen en onderhoud:

 • Ontdek projectoren met een betaalbare aanschafprijs, eenvoudige en flexibele installatie en lage onderhoudskosten.
 • Bespaar tot 50% per pagina met onze WorkForce Pro-printers, vergeleken met kleurenlaserprinters van concurrenten1.
 • Druk tot 75.000 pagina's af zonder inkt te moeten verwisselen met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System).

HOUD DE KOSTEN ONDER CONTROLE

Beheer uw technologiekosten met onze gratis tools en boekhoudsoftware:

 • Beheer en bewaak elke projector in uw netwerk met onze gratis EasyMP-software. Deze software geeft een melding weer wanneer lampen dienen te worden vervangen en stelt u in staat om op afstand eenheden uit te schakelen, waardoor u tijd, elektriciteit en geld bespaart.
 • Houd de taakkosten bij voor uw SureColor SC-T-serie met de Epson Accounting Tool voor grootformaatprinters. Met een druk op de knop kunt u zien wat de kosten van de verschillende afdruktaken zijn.
EasyMP

BESPAAR OP OUTSOURCING

Save on outsourcing

Bespaar tijd en geld door uw materiaal in eigen beheer af te drukken en te archiveren:

 • Creëer indrukwekkende posters en bedrijfsborden met behulp van de SureColor SC-T-serie.
 • Produceer hoogwaardige rapporten met de WorkForce Pro-reeks.
 • Archiveer belangrijke gegevens met de PP-100II Discproducer. Deze is uitgerust met een efficiënt zeskleureninktsysteem dat meer dan 1000 schijven kan produceren met slechts één set inkt.

OPLOSSINGEN

Het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding blijft een kritische drijfveer voor bedrijven. Ontdek slimme services en oplossingen waarmee u uw budget verstandig spendeert en de activiteiten van al uw werknemers vereenvoudigt.

VERLAAG PROJECTORKOSTEN

Cut projector costs

Bespaar tijd en middelen met onze EasyMP-software, waarmee beheerders projectoren op afstand aan en uit kunnen zetten om het stroomverbruik te verminderen. En bespaar op hardwarekosten door rechtstreeks vanaf een USB-apparaat te presenteren – u hebt geen pc nodig.

MEER INFORMATIE

GOEDKOPER AFDRUKKEN

Save on print

Houd de afdrukkosten voor uw bedrijf onder controle met onze Managed Print Services, waarin afdrukservices, verbruiksartikelen en garantie zijn gecombineerd in één kostenbesparend pakket

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

Streamline scanning

Stroomlijn het scannen met onze gratis Document Capture Pro-software. Gebruik een gecentraliseerde netwerkscanner, verlaag de hardwarekosten en verhoog de productiviteit van beheerders.

MEER INFORMATIE

HOUD KOSTEN BIJ

Track costs

Houd de afdrukkosten bij voor de SC-T-serie van grootformaatprinters met onze LFP Accounting Tool. De software maakt verbinding met uw netwerk, verzamelt gegevens van al uw printers van de SC-T-serie en geeft de kosten van afdruktaken voor verschillende afdelingen weer.

Downloaden

TECHNOLOGIE

Houd uw concurrentievermogen op peil zonder de kosten uit het oog te verliezen. Maak gebruik van baanbrekende technologie terwijl u de bedrijfskosten laag houdt, dankzij een betaalbare aanschafprijs, lage onderhoudskosten en voordelige verbruiksmaterialen.

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Super-high-yield printing

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices met onze nieuwe WorkForce Pro-printers, uitgerust met het Replaceable Ink Pack System (RIPS) van Epson, voor afdrukken met een zeer hoog rendement.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permanent printhead

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore™-printkop.

MEER INFORMATIE

EFFICIËNTE PROJECTOREN

Efficient projectors

De nieuwe lampen met langere levensduur in onze projectoren met ultrakorte projectieafstand zorgen voor een lagere energierekening. U kunt zich volledig richten op uw presentatie of verkoopverhaal zonder zorgen over het vervangen van lampen.

MEER INFORMATIE

BESPAAR PAPIER

Save on paper

Verlaag de papierkosten met onze WorkForce Pro-printers. Dankzij de ingebouwde functies voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen kunt u papier gemakkelijk voordelig gebruiken.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd een zakelijke prioriteit. Houd het imago van uw onderneming in stand met hoogwaardige afdrukken en presentaties terwijl u de bedrijfskosten laag houdt.

BUSINESS INKJET

Produceer indrukwekkende documenten van hoge kwaliteit met onze WorkForce Pro-printers en profiteer optimaal van de slimme manieren om afdrukkosten onder controle te houden:

 • Rapportages omtrent taakkosten zijn eenvoudig en snel te maken, omdat de printers compatibel zijn met populaire afdrukmanagementsoftware.
 • Tot 50% lagere kosten per pagina dan bij kleurenlaserprinters van concurrenten1
 • Dubbelzijdig afdrukken zorgt voor een verlaging van papierkosten.
MEER INFORMATIE
Business Inkjet

PROJECTOREN

Geef krachtige en inspirerende presentaties met projectoren die de bedrijfskosten tot een minimum beperken:

 • Epson-projectoren zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te installeren zijn, gebruiksvriendelijk zijn, eenvoudig in een netwerk kunnen worden opgenomen en onderhoudskosten laag houden.
 • Imponeer uw publiek in de bestuursvergadering met onze budgetvriendelijke installatieprojectoren uit de EB-G6000-reeks.
 • De eco-modus zorgt voor een vermindering van het stroomverbruik en dankzij de duurzame luchtfilters en lampen worden de kosten van verbruiksmaterialen verlaagd.
 • Geef uw vergaderingen een volledig nieuwe dimensie met de EB-1400Wi-serie. Het systeem combineert ultrakorte afstandsprojectie met interactief whiteboard en papieren flip-over in één betaalbaar apparaat.
MEER INFORMATIE
Projectors

GROOTFORMAATPRINTERS

Bespaar op uitbestedingskosten en beperk wachttijden met onze SureColor SC-T-serie grootformaatprinters:

 • Druk professionele en betaalbare informatieborden, posters, vloerplattegronden en kaarten af in eigen beheer met de grootformaatprinters van Epson.
 • Beperk uitvaltijd en extra kosten met de uiterst betrouwbare hardware en geïntegreerde Micro Piezo-printkop.
 • Minimaliseer de inktkosten door de grootte van het inktpatroon te kiezen die voldoet aan uw behoeften: 110 ml, 350 ml of 700 ml.
MEER INFORMATIE
Large Format Printing

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke bedrijfsgegevens snel en voordelig met behulp van Epson Discproducers:

 • Met optische media kunnen gegevens voordelig en veilig worden gedistribueerd tot 50 GB, tegen de laagste langetermijnskosten per gigabyte.
 • Dankzij de afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit wordt er uitzonderlijk kosteneffectief afgedrukt.
 • U kunt de onderhoudscassette en harde schijf van de PP-100II zelf vervangen, en zo voor een langere levensduur en verlaging van de onderhoudskosten zorgen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie biedt het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën, waardoor de kosten nog meer worden gedrukt.
MEER INFORMATIE
Discproducers

SCANNERS

Stroomlijn administratief werk en bespaar geld met het aanbod aan krachtige en betaalbare scanners van Epson:

 • Verlaag hardwarekosten met netwerkscanners waarvoor geen pc is vereist.
 • Verhoog de productiviteit en zorg ervoor dat uw medewerkers tijd overhouden met behulp van de Document Capture Pro-software.
MEER INFORMATIE
Scanners

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over Epson's oplossingen voor bedrijven, vult u hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

1 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's, in het vierde kwartaal van 2010 verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (gevolgd door IDC). Kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen voor inktpatronen en gepubliceerd rendement in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, per december 2010. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/workforcepro

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN