Toonaangevende Oplossingen Voor Publicaties en Archivering

Discproducer-reeks

Contact Opnemen

Als u een individuele schijf moet branden en bedrukken, kunt u dit met een vlotte druk op een knop bewerkstelligen. En daarbij komt dat als u batches wilt bedrukken, de Discproducer beschikbaar is in verscheidene modellen, die in één werkcyclus tot 100 schijven kunnen produceren. Ze kunnen worden gebruikt om alleen af te drukken of in een netwerkomgeving. Er is zelfs een beveiligingsmodel beschikbaar, waarop vertrouwelijke gegevens kunnen worden opgeslagen. Vervangbare schijven en onderhoudscassettes breiden de levensduur van de hele unit uit, terwijl nieuwe functies zoals ‘teruglezen’ en ‘afdruktaken samenvoegen’ zorgen dat de tweede generatie Discproducers nóg modernere toepassingen heeft.

Compact, alles-in-één ontwerp

Onze Discproducer is een van de kleinste in zijn klasse met een stofbestendige behuizing die minder dan 40 cm breed is. Het is het enige systeem dat u het gemak van complete bediening vanaf de voorkant biedt. Als u ruimte wilt besparen, betekent de platte samenstelling dat u twee systemen op elkaar kunt stapelen en de bovenkant zelfs als opslaggebied kunt gebruiken. Ideaal voor media of een laptop.

Gepatenteerde AcuGrip-robotarm

Het AcuGrip-mechanisme, dat speciaal voor onze Discproducer-reeks is ontwikkeld, zorgt dat de robotarm slechts één blanco cd, dvd of BD vastpakt, zelfs als er twee aan elkaar kleven. Dit verhoogt de levensduur van het product en helpt zorgen dat productieoplagen die zonder toezicht worden uitgevoerd, niet onverwacht door mechanische blokkeringen worden onderbroken.

Micro Piezo-technologie

Micro Piezo-afdrukkoppen vormen de basis van elke Epson-inkjetprinter. De Micro Piezo-technologie garandeert gelijkmatige, stabiele inktdruppels met vrijwel geen overloop of verstuiving. Daarom levert de Discproducer de hoogste afdrukkwaliteit in zijn klasse voor heldere tekst en levendige grafische afbeeldingen met een resolutie tot 1440 × 1440 dpi. De onafhankelijke, extra grote inktpatronen zorgen daarnaast dat er uitzonderlijk kosteneffectief wordt afgedrukt.

Toonaangevende service

Wanneer u voor Epson kiest, krijgt u de service van wereldklasse die u van een toonaangevende leverancier kunt verwachten. Ons CoverPlus‑serviceprogramma biedt kosteneffectieve serviceopties, inclusief service ter plaatse als aanvulling op uw oorspronkelijke garantiedekking in de meeste landen wereldwijd en gedurende meerdere jaren.

Toonaangevende service

Contact Opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.