EPSON MULTIMEDIABIBLIOTHEEK

Hier vindt u een groot aantal bronnen en evenementen, waaronder artikelen, infographics en brochures met informatie over producten en oplossingen van Epson en markttrends.

Hulpmiddelen filteren

Aanstaande evenementen

 • Epson @ Sign & Print Festival

  Epson @ Sign & Print Festival

  11 maart 2020 - 12 maart 2020
  Evenementenhal Gorinchem

  Op 11 & 12 maart a.s. vindt het Sign & Print Festival in de Evenementenhal Gorinchem plaats. Sign & Print Festival is het ‘hyperactieve zusje’ van Sign & Print Expo, dat elke twee jaar plaatsvindt. Het betreft een intiem visueel concept in festivalsfeer waar creativiteit, interactie en innovatie hand in hand gaan. Het Festivalterrein is opgedeeld in 4 area’s, de Epson stand is te vinden in de sectie “Technologieen”.

  Wat kunt u op de Epson stand verwachten? Minder producten dan bij de “normale” Sign & Print Expo, we richten ons tijdens het Festival meer op de totaaloplossing. Wat bieden we de creatieve sector voor mogelijkheden met onze SureColor SC-F dye-sublimatieprinters? O.a. printen op textiel t.b.v. de productie van diverse items, dat zullen we laten zien.

  Brengt u ook een bezoek aan deze nieuwe beurs en de Epson stand? Ga voor gratis registratie naar deze site.

  MEER INFORMATIE

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie over de oplossingen van Epson. Een lid van ons team neemt dan spoedig contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.