Colour Label Printing

ALLES DRAAIT OM KLEUR

ALLES DRAAIT OM KLEUR

Met de recente ontwikkelingen in on-demand kleurenafdruktechnologie, een vakgebied waarin Epson leidend is, behoort het in twee fases afdrukken van kleurenetiketten tot het verleden . Onze on-demand kleurenprinters geven u volledige controle over de etikettenproductie, waardoor u op maat gemaakte kleurenetiketten kunt afdrukken, exact wanneer u ze nodig hebt en in de hoeveelheden die u wenst.

Voorheen werden thermische printers gebruikt om zwart op voorgedrukte etiketten te drukken. Maar deze benadering kan langzaam, onderbrekend, verspillend en ongemakkelijk zijn. Epson’s reeks van on-demand kleureninkjetprinters elimineert deze problemen. Met de mogelijkheid om zelf op maat gemaakte kleurenetiketten, kaartjes en labels af te drukken zoals en wanneer u dat wilt, zult u niet langer problemen hebben met de voorraad, uitvaltijd van de productie, etiketverspilling, verloren opdrachten of late verzendingen.

DE WAARDE VAN ON-DEMAND KLEUREN

Verbeterde zichtbaarheid

Maak uw producten opvallend door middel van hoogwaardige en aantrekkelijke kleurenetiketten.

Totale controle

Druk gemakkelijk full-colour etiketten, kaartjes en labels af, waar en wanneer u ze nodig hebt en in de hoeveelheden die u werkelijk gebruikt.

Verbeterd voorraadbeheer

Elimineer de voorraad van voorgedrukte etiketten, minimaliseer etiketverspilling en productie-uitvaltijd, en verhinder verlies van opdrachten of late verzendingen.

Etiket afgedrukt met een printer met thermische overdracht
Etiket afgedrukt met de ColorWorks C3500

EPSON’S COLORWORKS C-SERIE INKJETETIKETTENPRINTERS

EPSON’S COLORWORKS C-SERIE INKJETETIKETTENPRINTERS VEREENVOUDIGT HET TRADITIONELE PROCES VOOR HET PRODUCEREN VAN KLEURVERBETERDE ETIKETTEN.

Traditioneel afdrukken van kleurverbeterde etiketten (6 fasen):

 • Ontwerpen
 • 2.Een bestelling plaatsen
 • Uitbestede
  productie
  (pre-printing)
 • Levering
 • Voorraad (verschillende layouts)
 • Geïntegreerde
  Scannen

On-demand kleuren afdrukken (slechts 2 fasen):

 • Ontwerpen
 • Alle content
  on-demand
  afdrukken

OPLOSSINGEN VOOR DE MARKT

Voor iedere bedrijfssector, van productie en detailhandel tot apotheken en gezondheidszorg, is er een product in onze ColorWorks C-serie dat een werkelijk verschil kan maken door u de kracht en flexibiliteit te geven om de etiketten af te drukken die u nodig hebt, en wanneer u ze nodig hebt. De laatste toevoeging aan de serie, de ColorWorks C3500, is zeer geschikt voor bedrijven die etiketten willen afdrukken die voldoen aan de laatste GHS-standaarden (Globally Harmonised System) voor chemische etikettering.

PRODUCTIE

De printerserie voor kleurenetiketten van Epson is zeer geschikt voor fabrikanten die zowel producties van laag volume als hoog volume hebben, doordat deze serie voorraadbeheer, productidentificatie en klantondersteuning verbetert.

VERBETERD VOORRAADBEHEER

Improved inventory management

Beheer voorraad, opslag en productverplaatsingen met etiketten voor eenvoudige tracering die direct kunnen worden afgedrukt en aangehecht.

HELDERE BEDIENINGSPROCEDURES

Clear operating procedures

Lever heldere, goed leesbare instructies met afbeeldingen en foto's in full colour.

BELANGRIJKE GEGEVENS

Important information

Markeer informatie op een etiket of druk speciale etiketten af.

VERBETERDE ETIKETTEN EN BRANDING

Enhanced labels and branding

Maximaliseer productzichtbaarheid, breng uw merk onder de aandacht en verbeter uw reputatie

GEMAKKELIJKE GHS-CONFORMITEIT

GEMAKKELIJKE GHS-CONFORMITEIT

Druk duurzame chemische GHS-etiketten, niet alleen in zwart en rood af, maar in iedere gewenste kleur.

APOTHEKEN EN GEZONDHEIDSZORG

Kleuren op etiketten voor de gezondheidszorg verbeteren de visuele herkenning van belangrijke gegevens, waardoor risico's voor ziekenhuizen worden verminderd, maar belangrijker nog: patiënten kunnen beter worden verzorgd en beschermd.

MARKEER BELANGRIJKE GEGEVENS

MARKEER BELANGRIJKE GEGEVENS

Gebruik kleuren en ontwerpen om namen van patiënten en doseringsinstructies aan te duiden.

DRUK GEMAKKELIJK GROTE HOEVEELHEDEN AF

DRUK GEMAKKELIJK GROTE HOEVEELHEDEN AF

Produceer grote hoeveelheden on-demand etiketten om lijsten van personen of medicijnen te wijzigen.

CONSISTENTE, HELDERE ETIKETTERING

CONSISTENTE, HELDERE ETIKETTERING

Gebruik vooraf gedefinieerde kleurcodes voor een accurate identificatie van medicijnen.

VERMINDER HET FOUTRISICO

VERMINDER HET FOUTRISICO

Verminder fouten en verwarring door duidelijk verschillende medicijnen te identificeren.

DETAILHANDEL

Onze snelle, betrouwbare en flexibele oplossingen voor kleurenetiketten kunnen in verscheidene afdruktoepassingen voor de detailhandel worden geïmplementeerd, van schapetiketten, prijskaartjes en reclamelabels, tot etiketten voor producten die in de winkel worden gemaakt.

VERGROOT DE BEKENDHEID VAN UW PRODUCT

VERGROOT DE BEKENDHEID VAN UW PRODUCT

Laat uw producten opvallen met hoogwaardige en aantrekkelijke kleurenetiketten.

MARKEER PRODUCTSPECIFICATIES

MARKEER PRODUCTSPECIFICATIES

Kleine, gedetailleerde tekst is gemakkelijk leesbaar met inkjetafdrukken van superieure kwaliteit.

VERBETERDE BRANDING

VERBETERDE BRANDING

Laat uw bedrijf opvallen met consistente, herkenbare afbeeldingen.

PRODUCEER BIJZONDERE EN EENMALIGE ETIKETTEN

PRODUCEER BIJZONDERE EN EENMALIGE ETIKETTEN

Introduceer promoties snel en effectief met on-demand afdrukken.

TICKETING

U kunt nu on-demand evenementkaartjes produceren met een gepersonaliseerd marketingbericht, of foto's van bezoekers op ID-badges opnemen, met onze gebruiksvriendelijke kleurenetikettenprinters.

VOLLEDIGE CONTROLE

VOLLEDIGE CONTROLE

Druk on-demand tickets en ID-badges in full colour.

COMMUNICATIE OP MAAT

COMMUNICATIE OP MAAT

Pas de tickets en ID-kaarten aan met reclameboodschappen of gepersonaliseerde informatie.

VERBETERDE VISUELE IDENTIFICATIE

VERBETERDE VISUELE IDENTIFICATIE

Voeg full colour foto's toe aan de ID-kaarten voor betere visuele identificatie.

Kwaliteit door technologie

De combinatie van onze strenge productienormen, zeer geavanceerde Micro Piezo®-inkjettechnologie, Epson DURABrite Ultra-inkten en decennialang leiderschap in afdruktechnologie, garanderen de hoge kwaliteit van onze inkjetafdrukoplossingen.

Epson DURABrite Ultra-inkt

Afdrukken zijn duurzamer met onze pigmentinkt, die op het oppervlak van media hecht en zeer resistent is tegen licht, water, vochtigheid en ozon, dankzij de harslaagomhulling van onze inkt.

Epson Micro Piezo®-technologie

Micro Piezo®-inkjetprinters leveren de inkt via elektrische ladingen in plaats van verhitting, waardoor nauwkeurige controle over druppelgrootte en -plaatsing mogelijk is. Met druppels die slechts 3 picoliter klein zijn, wordt de kwaliteit en helderheid significant verbeterd. Doordat de gebruiksduur van de printkop en de printer hetzelfde zijn, blijven de kosten laag.

Epson Auto Ink Detection (AID)

De AID-technologie van Epson gebruikt een sensor nabij de printkop die de elektrische lading vanuit iedere inktdruppel meet om te bepalen of een afdrukspuitkop verstopt is. Als een probleem is geïdentificeerd, dan zal de printer automatisch een reinigingscyclus beginnen en binnen enkele seconden zal de printer weer gereed zijn voor gebruik. Zo wordt er gezorgd voor maximale nauwkeurigheid op essentiële elementen op de afgedrukte etiketten zoals streepjescodes en kleurcodes.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Inkt Printkop Consistentie van afdruk
Kleurenetikettenprinter van Epson Pigmentinkt = water- en vlekbestendig, betere lichtbestendigheid (UV) Micro Piezo®-methode = permanente printkop, geen vervangingen, geen bijkomende kosten Geen onjuiste afdrukken
Met AID-technologie hoeft u niet aanwezig te zijn bij het afdrukken (van batches): zeer geschikt voor nachtelijk gebruik
Andere kleurenetikettenprinter Dye-based inkt = inkten die oplosbaar zijn in water en met zwakke lichtbestendigheid (UV) Thermische methode = vereist periodieke vervanging van de inkjetprintkop, hetgeen duur kan zijn U moet tijdens gebruik bij de printer aanwezig zijn

SERIE COLORWORKS C7500 EN PRECISIONCORE: DE IDEALE COMBINATIE

De PrecisionCore-printkoptechnologie is het resultaat van een van de grootste R&D-investeringen in de geschiedenis van Epson, waarbij we onze expertise in MEMS-fabricage (Micro Electro Mechanical Systems) hebben gekoppeld aan de grote vooruitgang die op het gebied van materiaalwetenschappen is geboekt.

PrecisionCore introduceert een nieuw systeem dat de kracht van het piëzo-kristal gebruikt om de betrouwbaarheid te verhogen. Met het piëzo-element kan een netspanning worden gegenereerd die binnen enkele milliseconden kan vaststellen of het element correct werkt. Het heeft dus mogelijkheden om vrijwel onmiddellijk vast te stellen of het goed functioneert.

De PrecisionCore-printkoptechnologie staat garant voor de toonaangevende uitvoerkwaliteit bij hoge snelheden waar Epson bekend om staat. De hoge resolutie Epson-printchips vormen in alle opzichten een van de snelste inkjettechnologieën ter wereld. De piëzo-elementen van PrecisionCore genereren elk bijna 50.000 keer per seconde inkt.

Vind uw product

C7500

De Epson ColorWorks C7500 voegt een nieuwe dimensie toe aan het betrouwbaar en snel afdrukken van hoogwaardige etiketten in kleur om te voldoen aan de behoeften van fabrikanten aan etikettering in eigen beheer.

 • Ondersteunt sjablonen voor etiketten in kleur en vooraf ingestelde afbeeldingen
 • Ondersteunt afbeeldingen in kleur
 • Het is niet nodig voorraden aan te houden van voorgedrukte etiketten
 • Mogelijkheid om gekleurde tekst en streepjescodes te maken op basis van zwartwit afdrukgegevens
 • Gestroomlijnde etiketproductie
MEER INFORMATIE
C3500

De ColorWorks C3500 voegt hoogwaardige kleuren en on-demand veelzijdigheid toe aan uw etiketten, labels en kaartjes. Dankzij hoge afdruksnelheden tot maximaal 103 mm/sec en afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt, zal uw bedrijf tijd en geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten op aanvraag af te drukken.

 • Hoogwaardig inkjetafdrukken in vier kleuren (CMYK)
 • Hoge afdruksnelheden, druk etiketten af met een snelheid van maximaal 103 mm/sec
 • Afzonderlijke inktpatronen zorgen voor een efficiënter inktgebruik en lagere kosten per etiket
 • Geïntegreerde duurzame automatische papiersnijder LCD-scherm voor inkt- en printerstatus
 • Meegeleverde softwareprogramma's voor eenvoudige installatie
 • BS5609-compatibel voor afdrukken van chemische GHS-etiketten1
MEER INFORMATIE DE VIDEO BEKIJKEN
C3400

Druk etiketten, labels en kaartjes volledig in kleur en on- demand af met een printer die compact is en snel genoeg om te worden gebruikt als een desktopprinter, maar robuust en betrouwbaar om gemakkelijk in industriële omgevingen te passen.

 • On-demand kleurafdrukken (CMY) in hoge kwaliteit
 • Afdruksnelheid van maximaal 92 mm/sec
 • Eén inktpatroon voor snelle en gemakkelijke vervanging
 • Uitgerust met een duurzame automatische papiersnijder
MEER INFORMATIE
C831

De ColorWorks C831 van Epson is een inkjetetikettenprinter met industriële kracht die zeer geschikt is voor etikettering van grote GHS-vaten en chemische etiketten. Het apparaat combineert alle voordelen van een degelijke kleureninkjetprinter met de nauwkeurigheid van een 8-pinstractortoevoer en voldoet aan de BS5609-vereisten.

 • Zeer geschikt voor grote etiketten, waaronder etikettering van grote vaten en chemische middelen
 • Inkjetprinter met tractortoevoer en industriële kracht
 • Hoge afdruksnelheden tot 91,7 mm per seconde
 • Afdrukken met hoge resolutie van maximaal 5760×1440 dpi
 • Voldoet aan de BS5609-vereisten1
 • Afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit
MEER INFORMATIE

MEDIA EN SOFTWARE

Voor iedere bedrijfssector, van productie en detailhandel tot apotheken en gezondheidszorg, is er een product in onze ColorWorks C-serie dat een werkelijk verschil kan maken door u de kracht en flexibiliteit te geven om de etiketten af te drukken die u nodig hebt, en wanneer u ze nodig hebt. De laatste toevoeging aan de serie, de ColorWorks C3500, is zeer geschikt voor bedrijven die etiketten willen afdrukken die voldoen aan de laatste GHS-standaarden (Globally Harmonised System) voor chemische etikettering.

Mediatypen

Onze printers drukken hoogwaardige beelden en foto's af op een brede reeks van matte of glanzende media zonder of met coating, en leveren afbeeldingen en foto's van hoge kwaliteit. In combinatie met onze DURABrite Ultra-pigmentinkten zorgen ze ervoor dat uw gegevens echt opvallen.

PREMIUM MATTE TICKET

Premium matte ticket

Dit zachte, helderwitte en matte inkjetpapier met coating is geoptimaliseerd voor hoogwaardige beelden en foto's, en is 127μm dik (107 g/m2) waardoor het zeer geschikt is voor ticketing en beeldmateriaal. Het werkt probleemloos met Epson DURABrite Ultra-pigmentinkten om kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud te combineren.

 • Zeer geschikt voor afdrukken van kaartjes, ID-badges, schapetiketten en sign-printing
 • Premium matte coating voor fotorealistische afdrukken
 • Snel drogende, kras- en waterbestendige afdrukken

FACTSHEET DOWNLOADEN

PRODUCT INDELING FORMAAT ONDERSTEUNDE PRODUCTEN
PREMIUM MATTE TICKET - Rol: 102 mm x 50 m
C33S045390
Rol,
Continuous paper
102 mm x 50 m Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE TICKET - Rol: 80 mm x 50 m
C33S045389
Rol,
Continuous paper
80 mm x 50 m Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500

PREMIUM MATTE LABEL

Premium matte label

Deze zachte, helderwitte en matte etiketten zijn zeer geschikt voor afdrukken met fotokwaliteit en gecombineerd met Epson DURABrite Ultra-pigmentinkten levert dit sneldrogende afdrukken die krassen, water en hitte weerstaan. De universele, blijvende acrylhechting levert goede hechting op verscheidene oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen.

 • Zeer geschikt voor streepjescode-etiketten, doosetiketten voor consumentenproducten, farmaceutische etiketten en meer
 • Blijvende acrylhechting heeft zeer goede hittebestendigheid
 • Afdrukken zijn bestand tegen vlekken, water en andere vloeistoffen

FACTSHEET DOWNLOADEN

PRODUCT INDELING FORMAAT ONDERSTEUNDE PRODUCTEN
PREMIUM MATTE LABEL - Continuous Roll: 102 mm x 35 m
C33S045419
Rol,
Continuous Label
102 mm x 35 m Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - Continuous Roll: 51 mm x 35 m
C33S045417
Rol,
Continuous Label
51 mm x 35 m Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - Continuous Roll: 76 mm x 35 m
C33S045418
Rol,
Continuous Label
76 mm x 35 m Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 225 etiketten
C33S045533
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(225 etiketten)
Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 800etiketten
C33S045724
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(800 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 2310 etiketten
C33S045722
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(2310 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 650 etiketten
C33S045531
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(650 etiketten)
Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 1570 etiketten
C33S045723
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(1570 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 440 etiketten
C33S04532
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(440 etiketten)
Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 265 etiketten
C33S04535
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(265 etiketten)
Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 960 etiketten
C33S045726
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(960 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 2310 etiketten
C33S045725
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(2310 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PREMIUM MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 650 etiketten
C33S045534
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(650 etiketten)
Serie ColorWorks C3400
Serie ColorWorks C3500

HIGH GLOSS LABEL

High gloss label

Deze hoogglanzende etiketten met coating hebben een microporeus, absorberend oppervlak voor afdrukken met fotokwaliteit, gecombineerd met een blijvende acrylhechting die plakt op verscheidene oppervlakken. Ze zijn ook sneldrogend en zeer duurzaam, met voortreffelijke water- en hittebestendigheid.

 • Zeer geschikt voor productetiketten en doosetiketten voor consumentenproducten
 • Blijvende acrylhechting met zeer goede hittebestendigheid
 • Afdrukken zijn bestand tegen vlekken, water en andere vloeistoffen

FACTSHEET DOWNLOADEN

PRODUCT INDELING FORMAAT ONDERSTEUNDE PRODUCTEN
HIGH GLOSS LABEL - Continuous Roll: 102 mm x 33 m
C33S045538
Rol,
Continuous Label
102 mm x 33 m Serie ColorWorks C3500
HIGH GLOSS LABEL - Continuous Roll: 51 mm x 33 m
C33S045536
Rol,
Continuous Label
51 mm x 33 m Serie ColorWorks C3500
HIGH GLOSS LABEL - Continuous Roll: 102 mm x 152 mm, 210 etiketten
C33S045541
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(210 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 800 etiketten
C33S045719
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(800 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 2310 etiketten
C33S045717
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(2310 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 610 etiketten
C33S045539
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(610 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 1570 etiketten
C33S045718
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(1570 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 415 etiketten
C33S045540
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(415 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 250 etiketten
C33S045543
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(250 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 960 etiketten
C33S045721
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(960 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 2310 etiketten
C33S045720
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(2310 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HIGH GLOSS LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 610 etiketten
C33S045542
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(610 etiketten)
Serie ColorWorks C3500

PE MATTE LABEL

PE matte label

Druk duurzame, blijvende, synthetische en hechtende etiketten af die extreme omstandigheden kunnen doorstaan. Scanbare etiketten met hoge kwaliteit vlekken niet, zijn waterbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën, met watergedragen acrylhechting voor blijvende hechting, voortreffelijke UV-stabiliteit en hittebestendigheid.

 • BS5609-gecertificeerd voor chemische etiketteringstoepassingen van GHS
 • Extreem duurzaam en betrouwbaar: bestand tegen de meeste chemicaliën
 • Blijvende acrylhechting met zeer voortreffelijke water- en hittebestendigheid

FACTSHEET DOWNLOADEN

PRODUCT INDELING FORMAAT ONDERSTEUNDE PRODUCTEN
PE MATTE LABEL - Continuous Roll: 102 mm x 29 m
C33S045546
Rol,
Continuous Label
102 mm x 29 m Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL - Continuous Roll: 51 mm x 29 m
C33S045544
Rol,
Continuous Label
51 mm x 29 m Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL - Continuous Roll: 76 mm x 29 m
C33S045545
Rol,
Continuous Label
76 mm x 29 m Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL -Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 152 mm, 1000 etiketten
C33S045553
Fanfold media with sprockets,
Die-Cut Label
203 mm x 152 mm
PE MATTE LABEL - Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 305 mm, 500 etiketten
C33S045552
Fanfold media with sprockets,
Die-Cut Label
203 mm x 305 mm
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 185 etiketten
C33S045549
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(185 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 800 etiketten
C33S045714
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(800 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 2310 etiketten
C33S045712
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(2310 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 535 etiketten
C33S045547
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(535 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 1570 etiketten
C33S045713
Rol,
Die-Cut Label
C33S045713
(1570etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 365 etiketten
C33S045548
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(365 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 220 etiketten
C33S045551
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(220 etiketten)
Serie ColorWorks C3500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 960 etiketten
C33S045716
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(960 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 2310 etiketten
C33S045715
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(2310 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
PE MATTE LABEL - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 535 etiketten
C33S045550
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(535 etiketten)
Serie ColorWorks C3500

HOOGGLANZEND BOPP-ETIKET

BOPP high gloss label

Witte, hoogglanzend gecoate BOPP-etiketten (biaxiaal georiënteerd polypropyleen) voor inkjet met watergedragen acryl kleefstof voor blijvende hechting.

 • Hoogglanzende coating, zeer geschikt voor kwalitatief hoogwaardige productetiketten voor consumentenproducten
 • Duurzame, synthetische (op polypropyleen gebaseerde) etiketten
 • Bestand tegen water en vele andere vloeistoffen
 • Universele, blijvende acrylhechting
PRODUCT INDELING FORMAAT ONDERSTEUNDE PRODUCTEN
HOOGGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 960 etiketten
C33S045704
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(960 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HOOGGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 2770 etiketten
C33S045702
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(2770 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HOOGGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 1890 etiketten
C33S045703
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(1890 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HOOGGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 1150 etiketten
C33S045706
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(1150 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
HOOGGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 2770 etiketten
C33S045705
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(2770 etiketten)
Serie ColorWorks C7500

SATIJNGLANZEND BOPP-ETIKET

BOPP satin gloss label

Witte, satijnglanzend gecoate BOPP-etiketten (biaxiaal georiënteerd polypropyleen) voor inkjet met watergedragen acryl kleefstof voor blijvende hechting.

 • Meest geschikt voor productetiketten en doosetiketten voor consumentenproducten
 • Blijvende acrylhechting met zeer goede hittebestendigheid
 • Afdrukken zijn bestand tegen vlekken, water en andere vloeistoffen
PRODUCT INDELING FORMAAT ONDERSTEUNDE PRODUCTEN
SATIJNGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 102 mm x 152 mm, 960 etiketten
C33S045709
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 152 mm
(960etiketten)
Serie ColorWorks C7500
SATIJNGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 102 mm x 51 mm, 2770 etiketten
C33S045707
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 51 mm
(2770 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
SATIJNGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 102 mm x 76 mm, 1890 etiketten
C33S045708
Rol,
Die-Cut Label
102 mm x 76 mm
(1890 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
SATIJNGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 76 mm x 127 mm, 1150 etiketten
C33S045711
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 127 mm
(1150 etiketten)
Serie ColorWorks C7500
SATIJNGLANZEND BOPP-ETIKET - voorgesneden rol: 76 mm x 51 mm, 2770 etiketten
C33S045710
Rol,
Die-Cut Label
76 mm x 51 mm
(2770 etiketten)
Serie ColorWorks C7500

EENVOUDIGE, INTUÏTIEVE SOFTWARE

SOFTWARE VOOR EENVOUDIGE SETUP

De initiële setup van de printer is zelfs voor onervaren gebruikers een gemakkelijke taak, dankzij de gebundelde Install Navi-applicatie. Deze leidt u door iedere stap, van fysieke instelling tot de configuratie van printer- en media-instellingen, zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt.

NICELABEL SE VOOR EPSON

Maak hoogwaardige etiketten en druk ze gemakkelijk af met deze gebundelde etiketteringssoftware. Met geïntegreerde API's voor Epson-stuurprogramma's hoeft u de instellingen van het Windows-printerstuurprogramma niet meer handmatig te configureren.

Downloaden

NETWERKTOEPASSINGEN

Installeer en configureer verscheidene printers in een netwerk met het netwerksoftwarepakket van Epson. U kunt deze software ook gebruiken om aangepaste toepassingen te maken en implementeren in een netwerk, en uitvaltijd te minimaliseren door ze vanuit een centrale locatie te controleren en beheren.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de kleurenetikettenreeks van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Selecteer…

Ik ben geïnteresseerd in de volgende producten
(selecteer alles wat van toepassing is):

Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Gebruikerservaringen

OVERSLAAN

 

OVERSLAAN

 
CONTACT OPNEMEN