BEREIK UW BEDRIJFSDOELSTELLINGEN MET MOVERIO

Wij helpen u bij het vinden van een ontwikkelingspartner die voor u de juiste oplossing kan bouwen, door software en hardware te combineren op een manier die werkelijke meerwaarde oplevert voor uw bedrijf. Daarom bouwen wij een ecosysteem van softwareontwikkelaars voor het Moverio Smart Eyewear-platform. Ontdek hieronder de inspirerende toepassingen van de Moverio voor uw bedrijf en ga op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare softwareontwikkelingspartner.

Ontwikkel uw zakelijke ideeën met een erkende Moverio-partner

Zelfs als u de noodzaak van de nieuwste technologie inziet en begrijpt welke voordelen deze kan brengen, is het gemakkelijk om nieuwe zakelijke mogelijkheden ervan over het hoofd te zien. Met een op maat ontworpen en ontwikkelde toepassing voor de nieuwste versie van de Moverio van Epson, kunt u een enorm concurrentievoordeel behalen en uw bedrijf vooruit helpen.

Vanuit dit oogpunt is de Moverio een ideaal middel omdat het een breed scala aan nieuwe mogelijkheden biedt dankzij de unieke functionaliteit: door eenvoudig onze hardware te combineren met de juiste software.

Hebt u een idee voor een Moverio-project, maar weet u niet zeker hoe u het moet aanpakken? Wij hebben een lijst van geselecteerde Moverio-ontwikkelaars die u kunnen helpen uw toepassing te bouwen en verder te laten doorgroeien. Ongeacht uw bedrijfssector, organisatie of toepassing, u kunt erop rekenen dat u de juiste erkende partner vindt om Moverio te integreren in uw bedrijfsactiviteiten.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over hoe uw bedrijfssector kan profiteren van Moverio

Ongeacht uw bedrijfstak of vereisten, met de juiste ontwikkelaar is het potentieel voor een productiviteitsverhogende Moverio-oplossing vrijwel onbeperkt. Ontdek hieronder hoe uw bedrijfssector kan profiteren van Moverio.

ONDERWIJS

GEZONDHEIDSZORG

KUNST EN ENTERTAINMENT

VASTGOED

DETAILHANDEL

TRANSPORT EN LOGISTIEK

BOUW

ENERGIE

LAND- EN TUINBOUW

INDUSTRIE

AUTOMOTIVE

Onderwijs

Voor zowel scholen als universiteiten kunt u met Moverio het leerproces tot leven brengen en studenten bij de les betrekken als nooit tevoren. Studenten kunnen het melkwegstelsel verkennen dankzij Augmented Reality, of virtueel een dier ontleden zonder dat er ook maar één laboratoriumjas aan te pas hoeft te komen…

De mogelijkheden voor de onderwijssector zijn legio, vanwege het feit dat Moverio talloze apps kan uitvoeren waarmee studenten zaken kunnen ontdekken die ze normaal gesproken nooit uit eerste hand zouden kunnen ervaren.

Houd er rekening mee dat jonge kinderen, met name kinderen jonger dan basisschoolleeftijd, geen gebruik mogen maken van Moverio aangezien hun gezichtsvermogen nog in ontwikkeling is.

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg kan op verschillende manieren profiteren van Moverio-toepassingen.

Informatie kan direct en zonder vertraging worden verstrekt aan doktoren, tandartsen en andere gezondheidszorgverleners, waardoor zij zich volledig op de patiënt kunnen richten. Zo kunnen zij sneller reageren, de productiviteit verhogen en de behandeling versnellen.

Patiënten kunnen Moverio ook zelf gebruiken om hun lichamelijke beperkingen te helpen overwinnen, maar ook om begeleiding of afleiding te krijgen tijdens een behandeling.

Mogelijke toepassingen

Kunst en entertainment

De Moverio-multimediabril zit boordevol geavanceerde technologie waarmee u de multimedia-ervaring voor bezoekers en toeschouwers eenvoudig kunt implementeren, vernieuwen of verbeteren.

Leidt uw museum, historische locatie, operagebouw, bioscoop, theater, stadion of attractiepark naar het digitale tijdperk door het creëren van unieke ervaringen die de bezoekers op een nieuwe wijze aan u zullen binden.

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheid om vrijwel onbeperkte hoeveelheden en soorten informatie toe te voegen aan de beleving van bezoekers of toeschouwers. Maak het uw bezoeker makkelijk om meer te leren over uw collectie of expositie en ontwikkel de volgende generatie van toepassingen door optimaal gebruik te maken van de kracht van Augmented Reality.

Vastgoed

Met Moverio kunnen makelaars en andere professionals in de vastgoedsector hun panden optimaal presenteren en hun omzet verhogen. Stel u eens voor dat u tientallen potentiële kopers tegelijkertijd rondleidt door één van uw panden. Dankzij Moverio kan een makelaar rondlopen in een pand om alle mogelijkheden van een huis aan een onbeperkt aantal belangstellenden te laten zien.

Zo kan een makelaar ook virtuele rondleidingen maken zodat een potentiële koper met een Moverio-bril tientallen panden kan bezichtigen zonder ook maar één stap te zetten.

Het is eveneens mogelijk om 3D-modellen van een pand te presenteren om mogelijke bewoners over de streep te trekken of hen te laten zien hoe een leeg pand eruit zou kunnen zien met een gezellige zitbank en geschilderde muren.

Wanneer u bovendien gebruik maakt van luchtfotografie en video-opnamen met een drone om uw panden te presenteren, kan Moverio u helpen met een uitstekende FPV-oplossing om uw drone te besturen.

Mogelijke toepassingen

 • Presenteren en bezichtigen van panden op afstand
 • Virtuele rondleidingen
 • AR-visualisatie van 3D-modellen om de omzet te stimuleren
 • FPV-besturing van drones

Detailhandel

Met Moverio wordt het mogelijk de detailhandel op een groot aantal vlakken revolutionair te veranderen. Het systeem helpt u de concurrentie een stap voor te blijven door u op een creatieve manier te laten omgaan met uw klanten en de verkoop van uw producten en services.

Moverio kan online-klanten bijvoorbeeld virtueel uw winkel binnenbrengen. Dit is vooral van belang bij de verkoop van specialistische of kostbare producten, waarbij een klant zoveel mogelijk informatie wil inwinnen voordat deze besluit om te kopen. Dankzij Moverio kunnen uw medewerkers hun perspectief handsfree delen en een product in real-time demonstreren aan de klant, en tegelijkertijd alle voordelen ervan bespreken. Zo kunt u een online-bezoek omzetten naar een daadwerkelijke verkoop in de winkel of online. U kunt de Moverio ook in de winkel gebruiken om 3D-modellen te laten zien van modellen die momenteel niet in voorraad zijn, of als hulpmiddel bij het visualiseren van klantspecifieke opties.

Moverio kan ook nuttig zijn buiten de winkelvloer. U kunt 3D-modellen van merchandising- en POS-materiaal visualiseren om de besluitvorming te ondersteunen, de kosten van het maken van prototypes terug te brengen en materiaalafval te beperken. U kunt zelfs de controle van de schapinrichting automatiseren en fouten direct aan het licht brengen dankzij de kracht van Augmented Reality.

En u kunt de productiviteit verbeteren door werkzaamheden in het magazijn, zoals orderpicking, efficiënter te maken door uw personeel te voorzien van visuele begeleiding voor het vervullen van hun taken.

Mogelijke toepassingen

Transport en logistiek

Met Moverio-oplossingen kunt u het orderpickproces in het magazijn versnellen en optimaliseren door positionering en scannen van de streepjescode in real-time te integreren. Orderpickers kunnen met Moverio de locatie van een product bekijken, inclusief welk gangpad, de locatie daarbinnen en het aantal. Dit maakt het proces met handheld scanners en papieren lijsten overbodig, waardoor het orderpickproces veel efficiënter verloopt en u tijd en geld bespaart.

Mogelijke toepassingen

 • Paklijsten en orderpicking
 • Sorteren van artikelen
 • Real-time voorraadbeheer

Bouw

Bouwkundigen kunnen van het begin tot het einde van een bouwproject profiteren van de voordelen van Moverio.

Dankzij Moverio kunt u projecten beter presenteren en verkopen via Augmented Reality door bijvoorbeeld 2D-bouwplannen te converteren naar 3D-modellen, die vervolgens over de toekomstige locatie kunnen worden gelegd. Of door een levensechte weergave te presenteren van de verschillende vloerontwerpen en hoe deze er na oplevering uit zouden zien.

Het feit dat het gebruik van onze Smart Eyewear-producten handsfree is en voorzien van visuele instructie kan ook voordelen bieden in de bouwsector. Problemen worden hierdoor sneller opgelost en een geoptimaliseerd systeem voor terugkoppeling naar de klant na oplevering van een project maakt papierwerk overbodig en voorkomt vertraging.

Met Moverio kunnen werknemers procedures en belangrijke informatie visualiseren en hun perspectief delen met externe collega´s als ze assistentie nodig hebben. Controles kunnen worden uitgevoerd door direct de 3D-modellen virtueel over een nieuwe contructie heen te leggen.

Mogelijke toepassingen

 • Modelleren van bouwinformatie (BIM)
 • Productvisualisatie
 • Stap voor stap begeleiding middels handsfree instructiehandleidingen
 • Externe experts raadplegen
 • Checklists inzien en de voortgang van werkzaamheden in real-time vastleggen
 • Kwaliteitscontrole
 • Training

Energie

De handsfree visuele instructie van Moverio maakt training, onderhoudstaken en buitendienstactiviteiten effectiever, door de juiste informatie op het juiste moment te verstrekken terwijl de handen vrij blijven om handelingen uit te voeren. Nieuwe medewerkers of werknemers in opleiding kunnen de hulp inroepen van experts op afstand, die met Moverio instructie kunnen geven via een live video-feed, waardoor uitvaltijd en kosten kunnen worden beperkt.

Mogelijke toepassingen

 • Stap voor stap begeleiding middels handsfree instructiehandleidingen
 • Externe experts raadplegen
 • Checklists inzien en de voortgang van werkzaamheden in real-time vastleggen
 • Kwaliteitscontrole
 • Training
 • Meterstanden uitlezen

Land- en tuinbouw

Dankzij de mogelijkheid om informatie hands-free op te vragen en deze informatie in visuele vorm over de fysieke wereld om u heen te leggen, kunnen Moverio Smart Eyewear-producten dienen als een nieuw hulpmiddel om het leven voor agrariërs makkelijker te maken.

Van informatie over gewassen, vastgelegd middels drones die over de landbouwgrond vliegen, tot de medische geschiedenis van hun veestapel, agrariërs hebben nu meer dan ooit, veel eenvoudiger toegang tot deze cruciale informatie.

Moverio kan u hierbij helpen met de beste FPV-oplossing die er is om drones te besturen boven landbouwgrond.

Mogelijke toepassingen

 • Stap voor stap begeleiding middels handsfree instructiehandleidingen
 • Externe experts raadplegen
 • Optimaliseren van gewasbehandelingen
 • Eenvoudig de medische geschiedenis van het vee opvragen
 • FPV-besturing van drones

Industrie

Met Moverio kunt u processen verbeteren, van de ontwerpafdeling tot en met de assemblagelijn.

Ontwerpteams kunnen 3D-weergaven visualiseren en daarmee real-time samenwerking en live iteraties faciliteren om prototyping en besluitvorming te versnellen, waardoor materiaalafval en kosten worden bespaard.

Operators van een assemblagelijn en buitendiensttechnici kunnen profiteren van de voordelen van de handsfree bediening en visuele instructie van onze Smart Eyewear-producten om hun taken eenvoudiger, veiliger en efficiënter te maken.

Mogelijke toepassingen

 • Stap voor stap begeleiding middels handsfree instructiehandleidingen
 • Externe experts raadplegen
 • Checklists inzien en de voortgang van werkzaamheden in real-time vastleggen
 • Kwaliteitscontrole
 • Training
 • Coöperatief ontwerpen en live iteraties dankzij 3D-weergaven

Automotive

Monteurs kunnen profiteren van de voordelen van de handsfree bediening en visuele instructie van onze Moverio Smart Eyewear-producten om hun training te verbeteren en hun werk eenvoudiger en veiliger te maken.

Handsfree inzien van checklists en vastlegging van de voortgang van werkzaamheden in real-time voor een betere follow-up. Maak gebruik van handsfree visuele instructie en externe assistentie om problemen sneller op te lossen. Laat uw meest ervaren monteurs de nieuwe medewerkers trainen door het delen van hun kennis en inzichten. Voer controles uit door superimpositie van 3D-modellen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Moverio de efficiëntie van uw onderhouds- en reparatieactiviteiten kan verbeteren.

Mogelijke toepassingen

 • Stap voor stap begeleiding middels handsfree instructiehandleidingen
 • Externe experts raadplegen
 • Checklists inzien en de voortgang van werkzaamheden in real-time vastleggen
 • Kwaliteitscontrole
 • Training

Casestudy's

Laat u inspireren door de succesverhalen van onze klanten over hun ontwikkelervaring met Moverio.

De perfecte ISV zoeken voor de ontwikkeling van uw Moverio-oplossing

Maak een keuze uit onze lijst van getalenteerde en betrouwbare softwareontwikkelingspartners door gebruik te maken van de filters hieronder en zoek vervolgens een erkende Moverio Smart Eyewear-ontwikkelaar om uw project te verwezenlijken.

Filter op ISV´s

UW SECTOR

LAND VAN ISV

ONDERSTEUND PRODUCT

POPULAR USE CASES

SDK PROVIDERS

1 - 9 van 14 ISV-ontwikkelaars

Alles weergeven

1 - 9 van 14 ISV-ontwikkelaars

Alles weergeven

Producten

Moverio Pro BT-2200

Moverio Pro BT-2000

Moverio BT-350

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Moverio-programma voor ontwikkelaars?

We geven u hier enkele redenen waarom nu het perfecte moment is om samen te werken met Epson en een Moverio-ISV te worden.

 • Technologieleider: Epson is niet alleen wereldwijd toonaangevend op het gebied van projectietechnologie maar ook een expert in precisiefabricage. Het Moverio Smart Eyewear-productassortiment bevat de unieke technologie van Epson en is sinds 2011 wereldwijd commercieel verkrijgbaar.
 • Wij zullen niet verdwijnen: wij hebben zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en in onze productiefaciliteiten voor Moverio. En dit is nog maar het begin.
 • We zetten ons in voor onze partners: wij geven alles dat u nodig hebt om optimaal gebruik te maken van het Moverio-platform, van tools, SDK´s en ondersteuning tot unieke zakelijke kansen als partner met vele verschillende voordelen.

Houd er rekening mee dat u akkoord dient te gaan met onze algemene voorwaarden indien u een Moverio-ISV wilt worden.

Android
Close

Contact opnemen

Vul hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.