DOT-MATRIXPRINTERS

Laat uw bedrijf meer doen met Epson

Als ’s werelds grootste fabrikant ter wereld van printers voor banken en postkantoren biedt Epson een breed assortiment van producten die op alle soorten briefpapier betrouwbaar en duurzaam afdrukken, bij uiterst hoge snelheden en tegen lage kosten. Uiterst geschikt voor de backoffice, het verwerken van cheques en het afdrukken op meervoudig briefpapier, waarvoor eenvoudig geen beter alternatief bestaat dan impactafdrukken.

Nieuwe technologieën, zoals de inkjettechnologie in de GP-serie voor zwaar gebruik, bieden tegenwoordig toegevoegde waarde tegen uiterst lage kosten.

VOORDELEN VAN DOT-MATRIXPRINTERS

  • Zeer lage totale eigendomskosten per pagina (tot € 0,20/100 pagina's)
  • Functionaliteit voor meervoudige documenten (maximaal 1 origineel + 9 kopieën)
  • Duurzame afdrukken (maximaal 100 jaar)
  • Functioneren onder zware omstandigheden (warme, koude, droge, vochtige of stoffige omgevingen)
  • Weinig onderhoud
  • Kunnen werken met kettingpapier
  • Kunnen afdrukken op tal van media in verschillende diktes
  • Keuze uit meerdere papiertrajecten afhankelijk van uw werkomgeving
  • Kunnen losse vellen en kettingpapier gelijktijdig verwerken

9-PINS PRINTERS

De Epson 9-pins dot-matrix-reeks is bij uitstek geschikt voor commerciële, industriële en logistieke toepassingen, en biedt uitstekende printkwaliteit tegen een concurrerende prijs. Dankzij de uiterst nauwkeurige uitlijning en het geavanceerde papierbeheer, kan deze uitgebreide reeks printers met smalle of brede wagen zelfs de zwaarste afdruktaken aan.

24-PINS PRINTERS

Bieden naast de volledige functionaliteit van de 9-pins-reeks het voordeel van schaalbare lettertypen en afdrukken in briefkwaliteit. Epson 24-pins printers zijn ideaal voor frontdesktoepassingen in de detailhandel en dienstverlenende bedrijven, en voor het afdrukken van orders en facturen. De reeks omvat eveneens flatbedprinters die geschikt zijn voor een breder (en dikker) scala aan materialen zoals onder andere kassabonnen en etiketten.

BANKBOEKPRINTERS

De Epson PLQ-22-serie biedt een zeer stille printer met lage totale eigendomskosten, geschikt voor banken, postkantoren en overheidsinstellingen. Met afdruksnelheden tot 576 cps, is de PLQ-22-serie ideaal voor het afdrukken op tal van media, waaronder bankboekjes, paspoorten, tickets en visa. Zowel klanten als medewerkers zullen het lage geluidsniveau van deze bankboekprinter (slechts 51 dB(A)) zeer kunnen waarderen.