Al onze producten zijn ontworpen om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. Hun duurzame milieulevenscyclus is milieuvriendelijk en vriendelijk voor uw budget.

GROENER
ONDERNEMEN

Behaal uw milieudoelstellingen – tegen een kostprijs die de raad van bestuur zal verrassen.

U zult versteld staan als u ontdekt hoe krachtig en kostenbesparend het effect van milieuvriendelijkere producten kan zijn voor uw bedrijf.

Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat zij tijdens de gehele levensduur vriendelijker voor het milieu zijn, van fabricage en logistiek, tot en met energieverbruik, gebruik van verbruiksmaterialen en recycling. Dit betekent dat wij u kunnen helpen uw milieudoelstellingen te behalen en tegelijkertijd geld te besparen.

BESPAAR ENERGIE EN BESPAAR KOSTEN

CUT POWER, CUT COSTS

We ontwikkelen continu nieuwe manieren om bedrijven te helpen het stroomverbruik te beperken en aan steeds strengere milieustandaarden te voldoen:

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben onze WorkForce Pro-printers geen opwarmtijd. Bovendien gebruikt de reeks tot 80 procent minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters12.
 • Epson-projectoren zijn uitgerust met tal van functies die helpen het stroomverbruik te verminderen en de levensduur van lampen te verlengen.
 • Onze scanners maken gebruik van de ReadyScan-technologie. Dit betekent: kortere opwarmtijd en een stroombesparende sluimerknop.

EEN BETERE WERKOMGEVING

BETTER WORKING ENVIRONMENT

Voldoe aan uw milieubeleid dankzij de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers:

 • Beperk uitstoot en geluid met Epson’s schone, warmte-vrije technologie.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System vereisen deze printers minimale gebruikersinterventie en zijn ze minder belastend voor het milieu.
 • Onze WorkForce Pro-printers zijn voorzien van ingebouwde opties voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen, waardoor u minder papier verbruikt en middelen bespaart.

GROENE OPSLAG

GREEN STORAGE

De vooruitziende technologie van onze Discproducers bespaart energie en levert ook nog eens efficiëntie voor de lange termijn.

 • Klanten- en bedrijfsgegevens kunnen veilig worden opgeslagen, zonder dat het herschrijven van dvd's voor 50 jaar en cd's voor 100 jaar nodig zal zijn14.
 • De Blu-ray-disc™-technologie heeft een TÜV-certificering van B, het laagste energieverbruik van alle dataopslagtechnologieën voor de lange termijn.

COMPACTER ONTWERP

SMALLER FOOTPRINT

Om telkens weer te proberen om onze producten kleiner te ontwerpen, gebruiken wij steeds minder grondstoffen tijdens het fabricage- inpak- en transportproces, zodat deze producten CO2-efficiënt en milieuvriendelijker zijn. Met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printer kunt u veel tijd bij het bestellen van afdrukvoorraden dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement.

OPLOSSINGEN

Met onze innovatieve diensten en oplossingen kunt u nieuwe manieren ontdekken om het stroomverbruik te verminderen, minder materialen te verbruiken en grondstoffen efficiënter te gebruiken.

BESPAAR ENERGIE

Save energy

Behoud de controle over al uw projectoren met onze EasyMP-software en zorg ervoor dat u geen energie verspilt door projectoren 's nachts aan te laten staan.

MEER INFORMATIE

MINDER INTERVENTIE

Lower intervention

Verbeter uw groene imago met de nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers. Deze printers bevatten inktpakketten met een groot volume die tot wel 75.000 pagina's kunnen afdrukken voordat ze moeten worden vervangen, waardoor u tijd kunt besparen bij het bestellen van afdrukvoorraden2.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Richt uw blik op de toekomst. Investeer in groenere technologie waarmee u het stroom- en inktverbruik vermindert en tegelijkertijd uitstekende resultaten van hoge kwaliteit kunt leveren.

GROENER AFDRUKKEN

Greener printing

Beperk uw impact op het milieu met de WorkForce Pro-printers. Onderzoek toont aan dat hun warmte-vrije technologie energiezuiniger is dan kleurenlaserprinters van concurrenten12.

MEER INFORMATIE

RIPS

RIPS

Bespaar tijd bij het bestellen van afdrukvoorraden met de nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System). Deze printers bevatten inktpakketten met een groot volume die tot wel 75.000 pagina's kunnen afdrukken voordat ze moeten worden vervangen, waardoor minder energie nodig is om nieuwe inktpatronen aan te voeren.

MEER INFORMATIE

SLIM SCANNEN

Smart scanning

Kies een milieuvriendelijkere scanner voor uw kantoor. De Epson ReadyScan LED-technologie elimineert opwarmtijden en staat garant voor de afwezigheid van kwik en een lager stroomverbruik.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permanent printhead

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore-printkop. De printkop spuit nauwkeurig gecontroleerde inktdruppels die slechts één micron groot zijn, waarbij uw materiaal zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

MEER INFORMATIE

ECO-PROJECTOREN

Eco projectors

Maak optimaal gebruik van de technologie van slimme projectoren die uw energieverbruik verlaagt. De eco-modus, automatische dimfunctie en sluimertimerfunctie zorgen voor lagere energierekeningen terwijl de 3LCD-technologie uw projectoren 25% energiezuiniger maakt13.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de behoeften van juridische en boekhoudkundige teams, van printers, projectoren en scanners tot Discproducers en etikettenprinters. Behaal voortreffelijke resultaten, ontzie het milieu en bespaar bovendien nog geld ook.

PRINTERS

Zorg dat u voldoet aan uw milieubeleid met de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers:

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben ze geen opwarmtijd en gebruiken ze tot 80% minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters12.
 • De printers besparen ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printers benodigd is.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System (RIPS) vereisen deze printers minder ingrepen en minder logistiek en zijn ze minder belastend voor het milieu.
MEER INFORMATIE
Printers

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke bedrijfs- en cliëntgegevens op de meest energiezuinige manier met een Epson Discproducer:

 • De gegevens hoeven de eerstvolgende 100 jaar niet te worden herschreven, wat zorgt voor efficiëntie voor de lange termijn en energie bespaart.
 • Afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit zorgen ervoor dat u alleen de verbruikte inkt hoeft te vervangen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie heeft het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën.
MEER INFORMATIE
Discproducers

PROJECTOREN

Geef levendige, boeiende presentaties die tot de verbeelding spreken zonder dat het veel kost:

 • Met de eco-modus wordt het stroomverbruik verminderd en de levensduur van lampen verlengd.
 • Met de automatische dimfunctie wordt de helderheid van de lamp geanalyseerd en aangepast om het energieverbruik te verminderen.
 • Met de sluimertimerfunctie worden projectoren op stand-by gezet als ze niet in gebruik zijn.
MEER INFORMATIE
Projectors

SCANNERS

Kies een energiezuiniger apparaat voor uw kantoor. De ReadyScan LED-technologie in onze scanners houdt het volgende in:

 • Geen opwarmtijd heeft
 • Kwikvrij is
 • Lager stroomverbruik
MEER INFORMATIE
Scanners

ETIKETTENPRINTERS

Gebruik materiaal verstandig door bestanden en projectwerk met onze draagbare LabelWorks-reeks te organiseren:

 • Maak enkele en meerdere etiketten wanneer u ze nodig hebt om zo meer afval te voorkomen.
 • Gebruik alleen de hoeveelheid tape die u nodig hebt. De LW-600P drukt af op verschillende breedten tot maximaal 24 mm, dus u vindt gegarandeerd de juiste maat.
MEER INFORMATIE
Label Printers

CONTACT OPNEMEN

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

2 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

12 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië, (gevolgd door IDC); stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus per juli 2011.

13 Bron: ProjectorCentral.com Jan. 2012. Gemiddeld 1122 leverbare modellen waarvoor fabrikanten de hoeveelheid lumen en totale energiegegevens voor alle resoluties en helderheidsniveaus hebben opgegeven. Energiebesparing werd gemeten als wattage per lumen. Dit werd gemeten voor zowel 3LCD-projectoren als projectoren met één chip in elk van de vijf helderheidssegmente.3LCD-projectoren hebben gemiddeld minder elektriciteit per lumen nodig voor alle vijf segmenten.

14 Voor de beste publicatieresultaten biedt Epson de beroemde JVC/Taiyo Yuden WaterShield-media aan. Dit zijn de enige media in de sector met een bevestigde gegevensbetrouwbaarheid van meer dan 100 jaar (cd) of 50 jaar (dvd), evenals de hoogwaardige en waterbestendige afwerking van het bedrukte oppervlak.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN