Onze producten besparen tijd en geld gedurende hun hele levensduur omdat zij zijn ontworpen met een duurzame levenscyclus in gedachten.

KOSTENEFFECTIEVE
TECHNOLOGIE

Advocaten en accountants staan continu onder druk om de kosten laag te houden en hun efficiëntie te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Technologie voor juridische en boekhoudkundige teams moet extreem kostenefficiënt zijn, niet alleen op het punt van aankoop, maar gedurende de gehele levensduur van het product.

Epson kan u helpen kosten te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit met onze innovatieve technologieën, geldbesparende functies en scherpe prijzen.

VERMINDER DE TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

CUT TOTAL COST OF OWNERSHIP

Houd de levensduurkosten van uw technologie beperkt, van aanschafprijs tot verbruiksmaterialen en onderhoud:

 • Bespaar tot 50% per pagina met onze WorkForce Pro-printers, vergeleken met kleurenlaserprinters van concurrenten1.
 • Druk tot 75.000 pagina's af zonder inkt te moeten verwisselen met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers2.
 • Ontdek projectoren met een betaalbare aanschafprijs, eenvoudige en flexibele installatie en lage onderhoudskosten.

HOUD DE KOSTEN ONDER CONTROLE

KEEP A CHECK ON COSTS

Beheer uw technologiekosten met onze gratis tools en boekhoudsoftware:

 • Beheer en bewaak elke projector in uw netwerk met onze gratis EasyMP-software. Deze software geeft een melding weer wanneer lampen dienen te worden vervangen en stelt u in staat om op afstand eenheden uit te schakelen, waardoor u tijd, elektriciteit en geld bespaart.
 • Houd de taakkosten bij voor uw SureColor SC-T-serie met de Epson Accounting Tool voor grootformaatprinters. Met een druk op de knop kunt u zien wat de kosten van de verschillende afdruktaken zijn.

BESPAAR OP OUTSOURCING

SAVE ON OUTSOURCING

Bespaar tijd en geld door uw materiaal in eigen beheer af te drukken en te archiveren:

 • Produceer hoogwaardige rapporten en contracten met de WorkForce Pro-printers.
 • Archiveer belangrijke gegevens met de PP-100II Discproducer. Deze is uitgerust met een efficiënt zeskleureninktsysteem dat meer dan 1000 schijven kan produceren met slechts één set inkt.
 • Creëer indrukwekkende posters en bedrijfsborden met behulp van de SureColor SC-T-serie.

OPLOSSINGEN

Het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding blijft een kritische drijfveer voor juridische en boekhoudkundige teams. Ontdek slimme oplossingen waarmee u uw budget verstandig spendeert en de activiteiten van iedereen in uw organisatie vereenvoudigt.

GOEDKOPER AFDRUKKEN

Save on print

Verlaag met Epson Print & Save uw afdrukkosten met 15-40%, vergeleken met het afzonderlijk inkopen van voorraden en diensten3. Dit professionele printservicepakket biedt u de geruststelling van één vast maandbedrag, waarin verbruiksartikelen, voorraadbeheer en een garantie op locatie van drie jaar is inbegrepen.

MEER INFORMATIE

VERLAAG PROJECTORKOSTEN

Cut projector costs

Bespaar tijd en middelen met onze EasyMP-software, waarmee beheerders projectoren op afstand aan en uit kunnen zetten om het stroomverbruik te verminderen. Het kan u ook helpen op hardwarekosten te besparen door rechtstreeks vanaf een USB-apparaat te presenteren – u hebt geen pc nodig.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

Streamline scanning

Stroomlijn het scannen met onze gratis Document Capture Pro-software. Gebruik een gecentraliseerde netwerkscanner, verlaag de hardwarekosten en verhoog de productiviteit van beheerders.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Behaal sublieme resultaten en houd tevens uw budget in de gaten. Wij investeren continu in het ontwikkelen van nieuwe technologie om ervoor te zorgen dat u profijt trekt uit de allernieuwste innovaties voor het helpen verlagen van de kosten.

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Super-high-yield printing

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printer. Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement2.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permanent printhead

Profiteer van een dramatisch verbetering van snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore™-printkop. De printkop spuit nauwkeurig gecontroleerde inktdruppels die slechts één micron groot zijn, waarbij uw materiaal zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

MEER INFORMATIE

EFFICIËNTE PROJECTOREN

Efficient projectors

De nieuwe lampen met langere levensduur in onze projectoren met ultrakorte projectieafstand zorgen voor lagere kosten voor verbruiksmaterialen en minder stroomverbruik, daardoor de energierekeningen lager worden.

MEER INFORMATIE

BESPAAR PAPIER

Save on paper

Verlaag de papierkosten met onze WorkForce Pro-printers. Ingebouwde opties voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen helpen u te besparen op de papierkosten.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd een hoge prioriteit voor juridische en boekhoudkundige teams. Houd het imago van uw onderneming in stand met hoogwaardige afdrukken en presentaties terwijl u de bedrijfskosten laag houdt.

BUSINESS INKJET

Produceer indrukwekkende documenten van hoge kwaliteit met onze WorkForce Pro-printers en profiteer optimaal van de slimme manieren om afdrukkosten onder controle te houden:

 • De kosten per pagina zijn tot 50% lager dan bij kleurenlaserprinters van concurrenten1.
 • Rapportages omtrent taakkosten zijn eenvoudig en snel te maken, omdat de printers compatibel zijn met populaire afdrukmanagementsoftware.
 • Dubbelzijdig afdrukken zorgt voor een terugloop in papierkosten.

Gebruik onze gebruikskostencalculator om na te gaan hoeveel u kunt besparen: www.epson.nl/tco

MEER INFORMATIE
Business Inkjet

PROJECTOREN

Geef krachtige en inspirerende presentaties met projectoren die de bedrijfskosten tot een minimum beperken:

 • Epson-projectoren zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te installeren zijn, gebruiksvriendelijk zijn, eenvoudig in een netwerk kunnen worden opgenomen en onderhoudskosten laag houden.
 • Geef uw vergaderingen een volledig nieuwe dimensie met de EB-1400Wi-serie. Deze biedt een volledig interactieve vergaderoplossing in één kosteneffectief apparaat.
 • Imponeer uw publiek in de bestuursvergadering met onze budgetvriendelijke installatieprojectoren.
 • De eco-modus zorgt voor een vermindering van het stroomverbruik en dankzij de duurzame luchtfilters en lampen worden de kosten van verbruiksmaterialen verlaagd.
MEER INFORMATIE
Projectors

ETIKETTENPRINTERS

Druk snel labels af met een voordelige handheld etikettenprinter:

 • Druk hoogwaardige kleurenetiketten af wanneer u ze nodig hebt, zodat u geen kostbare, vooraf gedrukte kleurenetiketten en labels meer op voorraad hoeft te hebben.
 • Onze LabelWorks-reeks biedt etiketten tot 9 meter in lengte met een marge van 1 mm, wat leidt tot minder verspilling en lagere kosten.
 • Navullingen zijn eveneens voordelig.
MEER INFORMATIE
Label Printers

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke bedrijfsgegevens snel en voordelig met behulp van Epson Discproducers:

 • Met optische media kunnen gegevens voordelig en veilig worden gedistribueerd tot 50 GB, tegen de laagste langetermijnskosten per gigabyte.
 • Dankzij de afzonderlijke, extra grote inktpatronen wordt er uitzonderlijk kosteneffectief afgedrukt.
 • U kunt de onderhoudscassette en harde schijf van de PP-100II zelf vervangen, en zo voor een langere levensduur en verlaging van de onderhoudskosten zorgen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie biedt het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën, waardoor de kosten nog meer worden gedrukt.
MEER INFORMATIE
Discproducers

CONTACT OPNEMEN

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

1 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's, in het vierde kwartaal van 2010 verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (gevolgd door IDC). Kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen voor inktpatronen en gepubliceerd rendement in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, per december 2010. Ga voor meer informatie naar wwwwww.epson.nl/workforcepro

2 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

3 Kortingen in vergelijking met de prijslijst wanneer verbruiksartikelen en garantie apart worden aangeschaft.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN