In de financiële sector en het bankwezen bestaat behoefte aan soepel verlopende routines die de administratieve patronen niet onderbreken. De producten van Epson zijn zo ontworpen dat ze perfect kunnen worden ingepast in uw bestaande systeem en leveren topresultaten wanneer u die nodig hebt.

BETROUWBAAR BANKIEREN

Blijf voorop lopen met baanbrekende technologie die ervoor zorgt dat u productiever kunt werken, effectiever kunt samenwerken en makkelijker verbinding kunt maken met anderen.

Volgens onderzoek gaat er gemiddeld per jaar één werkweek per werknemer verloren als gevolg van IT-problemen en uitvaltijd van systemen4.

Maak u het werkleven gemakkelijker met Epson-technologie. Onze producten vergen minder onderhoud en zijn gebruiksvriendelijk, waardoor u resultaten boekt wanneer het telt.

PROBLEEMLOZE APPARATUUR

HASSLE-FREE EQUIPMENT

Meer betrouwbare technologie betekent minder uitval, zodat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is wanneer u deze nodig hebt:

 • Nooit meer rommel en gedoe bij het verwisselen van de inkt. Onze inktpatronen met hoge capaciteit zijn ongelooflijk eenvoudig te vervangen. Druk en klik de nieuwe patroon eenvoudig op zijn plaats.
 • U kunt cd's, dvd's en Blu-ray-schijven snel en eenvoudig branden en bedrukken met een Discproducer van Epson. Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.
 • Beperk de tijd die uw personeel besteedt aan het bestellen van afdrukmaterialen met de WorkForce Pro RIPS-printers. Zij kunnen tot 75.000 pagina's afdrukken voordat u de inkt moet vervangen2.
 • WorkForce Pro-printers hebben, in tegenstelling tot laserprinters, geen drum, fuser- of transfereenheden. Met minder werkende onderdelen zijn ze robuust en betrouwbaar.

WERK ONDERWEG

WORK ON THE MOVE

Als uw personeel mobiel is, moet uw technologie net zo flexibel zijn. Zorg dat uw medewerkers efficiënter kunnen werken, waar ze ook zijn:

 • Druk uw documenten af met Epson Connect via uw smartphone, tablet of laptop vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld5.
 • Maak direct afdrukken vanaf uw bedrijfs-e-mailadres met Email Print for Enterprise.
 • Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices5.
 • Maak gebruik van draadloze projectie vanaf uw smartphone of tablet met de iProjection-app6.
 • Ontwerp en creëer etiketten en druk deze direct vanaf uw smartphone of tablet af met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks7.

PROJECTOREN ON-DEMAND

PROJECTORS ON DEMAND

Wanneer u een presentatie geeft, wilt u technologie die keer op keer prachtige resultaten levert:

 • Wij zijn de nummer één van de wereld op het gebied van projectoren8. Onze projectoren zijn gemakkelijk te installeren en gebruiken en vergen minimaal onderhoud, dankzij lampen en filters die lang meegaan.
 • Win uw publiek voor u met haarscherpe, levendige projecties. Onze projectoren hebben een bijzonder hoge Colour Light Output (kleurenopbrengst), met kleuren die tot drie keer helderder zijn dan die van DLP-projectoren met 1 chip9.
 • Bewaak en controleer al uw projectoren met onze EasyMP-software, waarmee beheerders ervoor kunnen zorgen dat projectoren beschikbaar zijn als dat nodig is.

IDEEËN STIMULEREN

STIMULATE IDEAS

Verbeter de kwaliteit van uw vergaderingen en brainstormsessies met de EB-1400Wi-reeks, ons systeem voor interactieve vergaderruimten:

 • Het systeem combineert de voordelen van projectoren met ultrakorte projectieafstand, interactieve whiteboards en papieren flip-overs.
 • Interactieve pennen maken het makkelijk voor collega's om gezamenlijk, al samenwerkend een presentatie te annoteren.
 • Sla na afloop eenvoudig de resultaten op een USB-stick of op een netwerklocatie op, of deel deze per e-mail.

TRANSACTIES VERSNELLEN

SPEED UP OPERATIONS

Versnel dienstverlening aan de balie in drukke financiële instellingen zoals banken en postkantoren:

 • Profiteer van snel en hoogwaardig scannen van cheques tot maximaal 200 dpm en de hoogste MICR-nauwkeurigheid in de branche met onze multifunctionele scanner voor cheques en vouchers.
 • Verkort de rijen met klanten met onze snelle, efficiënte alles-in-één bankboekjesprinter met kleurenscanner.

OPLOSSINGEN

Niemand houdt ervan te moeten wachten tijdens het werk. Driekwart van bedrijven heeft behoefte aan hardware waarmee onderhoudstijd wordt verminderd, en 70% wil graag de uitvaltijd van systemen terugdringen4.

Zet vaart achter uw eigen dagelijkse activiteiten en die van uw werknemers en klanten, met services en oplossingen die zorgen dat u beter verbonden blijft, en die u helpen uw documenten te delen en uw technologie efficiënter te beheren.

LAAT PROJECTOREN DRAAIEN

Kepp Projectors running

Zorg er met onze EasyMP-software voor dat al uw projectoren altijd gebruiksklaar zijn als u ze nodig hebt. Bedien tot 1092 projectoren en ontvang e-mailmeldingen over de huidige temperatuur, luchtfilters en lampen.

MEER INFORMATIE

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

Du business anywhere

Vereenvoudig uw werkdag. Druk uw documenten af met Epson Connect via uw smartphone, tablet of laptop vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld5.

MEER INFORMATIE

PROJECTEREN VANAF UW TABLET

Project from your tablet

Verminder de presentatiestress dankzij draadloze projectie van content vanaf uw smartphone of tablet met de iProjection-app6.

MEER INFORMATIE

SCANNEN EN DELEN

Scan and share

In heel Europa beginnen bedrijven zich te realiseren hoe belangrijk het is om hun documentbeheerprocessen te verbeteren. Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service, waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices5.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

Streamline scanning

Verhoog de productiviteit door bestanden snel en eenvoudig te scannen, digitaliseren en delen met behulp van onze gratis Document Capture Pro-software. Dankzij het intuïtieve gebruiksgemak biedt de software de perfecte manier om documenten te integreren in uw workflow.

MEER INFORMATIE

SNEL ETIKETTEN MAKEN

Create labels fast

Bespaar tijd door etiketten rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet te ontwerpen, maken en printen met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks7.

ANDROID APP ON Google play Download on the App Store

TECHNOLOGIE

Achter de schermen maakt de geavanceerde technologie van Epson banken en financiële instellingen productiever en efficiënter, door ongeëvenaarde kwaliteit te leveren waarmee u de concurrentie een stap voor blijft.

SNEL, BETROUWBAAR AFDRUKKEN

Fast, reliable printing

De inkjettechnologie in onze WorkForce Pro-printers staat garant voor supersnel, superbetrouwbaar afdrukken. De printers zijn sneller dan kleurenlaserprinters van concurrenten bij afdruktaken van slechts enkele pagina's10. En met minder werkende onderdelen zijn ze robuust genoeg om aan de vereisten te voldoen van de drukste kantooromgevingen.

MEER INFORMATIE

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Super-high-yield printing

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices tegen voorspelbare kosten met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers. Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement2.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permament printhead

Profiteer van de snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie van onze PrecisionCore™-printkop. Deze werd oorspronkelijk ontwikkeld om de kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren die vereist zijn voor commerciële toepassingen waarbij uitvaltijd geen optie is.

MEER INFORMATIE

DRIE KEER HELDERDER

Three times brighter

Houd de aandacht van uw publiek vast met de projectietechnologie van Epson, tijdens verkoopvergaderingen, bedrijfspresentaties en trainingssessies. Negen op de tien personen verklaren dat Epson-projectoren de helderste en levendigste kleuren bieden11. Dankzij hun hoge Colour Light Output (kleurenopbrengst) produceren onze projectoren kleuren die tot drie keer helderder dan die van DLP-projectoren met 1 chip9.

MEER INFORMATIE

VOORTREFFELIJKE AFDRUKKEN

Superb print

Met Epson DURABrite Ultra-inkt worden extra scherpe tekst en afbeeldingen afgedrukt, waardoor deze uitstekende resultaten opleveren voor mogelijke soorten zakelijke documenten.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

Laat de technologie uw manier van zakendoen transformeren, met betere manieren om verbinding te maken, samen te werken en concurrerend te blijven. Van projectoren en printers tot scanners en Discproducers, Epson-producten zijn ontworpen om consistent uitmuntende resultaten te leveren voor de wereld van financiën en het bankwezen.

BUSINESS INKJET

Kies een printer die het tempo van de drukste kantooromgeving aankan:

 • Verhoog de afdruksnelheid met WorkForce Pro-printers die sneller zijn dan kleurenlaserprinters van de concurrentie bij afdruktaken van slechts enkele pagina's10.
 • Verkort wachttijden met de betaalbare WorkForce Pro-printers die toegankelijker voor uw medewerkers zijn.
 • Behaal uitstekende resultaten – in rap tempo – met de bijzonder betrouwbare inkjettechnologie van onze WorkForce Pro-printers.
 • Vertrouw op de robuuste, hoogwaardige inkjetprinters, die minder werkende onderdelen hebben dan laserprinters.
MEER INFORMATIE
Business Inkjet

PROJECTOREN

Haal alles uit projectoren die een combinatie bieden van baanbrekende technologie en uitzonderlijke betrouwbaarheid:

 • Moedig teams aan om ideeën te delen en efficiënter te werken met het intelligente presentatiesysteem van de EB-1400wi-reeks.
 • Maak presenteren eenvoudig door uw presentaties rechtstreeks vanaf een USB-stick te projecteren.
 • Imponeer uw publiek tijdens vergaderingen met onze weinig onderhoud vergende installatieprojectoren die garant staan voor consistente prestaties.
MEER INFORMATIE
Projectors

ETIKETTENPRINTERS

Met de LabelWorks-reeks van Epson kunt u documenten efficiënt archiveren, etiketteren en volgen:

 • U kunt etiketten maken en afdrukken vanaf een desktopcomputer en vanaf iOS™- en Android™-apparaten.
 • Download de gratis Epson iLabel-app voor afdrukken vanaf smartphones en tablets7.
MEER INFORMATIE
Label Scanners

DISCPRODUCERS

Als u gegevens snel, eenvoudig en nauwkeurig wilt distribueren en opslaan, kunt u vertrouwen op de Epson Discproducers:

 • Brand en bedruk met één druk op de knop één of honderd cd's, dvd's en Blu-ray-discs.
 • Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.
 • Ze zijn eenvoudig in gebruik dankzij de bediening vanaf de voorkant en intuïtieve aansturing, en sommige modellen kunnen maximaal vijf afdruktaken tegelijkertijd ontvangen.
MEER INFORMATIE
Discproducers

CHEQUESCANNERS

Versnel uw bedrijfsvoering en verkort de rijen met klanten met zeer efficiënte alles-in-één scanners:

 • Profiteer van snel en hoogwaardig scannen van cheques tot maximaal 200 dpm en de hoogste MICR-nauwkeurigheid in de branche met onze multifunctionele scanner voor cheques en vouchers.
 • Bedien uw klanten meteen met onze snelle, betrouwbare alles-in-één bankboekjesprinter met kleurenscanner.
MEER INFORMATIE
Cheque Scanners

SCANNERS

Versnel uw workflow en deel belangrijke informatie snel met collega's dankzij de razendsnelle scanners van Epson:

 • Converteer en verspreid ingescande informatie en leg deze vast in uw archiveersysteem met onze gratis Document Capture Pro-software.
 • Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service, waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices5.
MEER INFORMATIE
Scanners

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de financiële sector en het bankwezen van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is):
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN

2 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.

4 Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Epson Europe door Coleman Parkes onder 1250 EU5-bedrijven met 50-500 en meer dan 500 werknemers. De deelnemers waren besluitvormers in de IT. Per land (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje) namen 250 bedrijven deel, actief in de financiële sector, retail en de algemene markt voor financiën en banken. Het onderzoek vond plaats in februari 2014.

5 Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epsonconnect.eu.

6 iProjection-app is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

7 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store.

8 Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2012.

9 CVergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren voor bedrijven en het onderwijs, gebaseerd op NPD-data uit de periode juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurenopbrengst (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Bezoek www.epson.eu/CLO meer informatie

10 Vergeleken met de 10 beste A4-kleurenlaserprinters en multifunctionele printers verkocht in de EMEA-regio in het eerste kwartaal van 2011 (gevolgd door IDC). Afdruksnelheid vergeleken op basis van gemiddelde [kleur/zwart-wit] [enkelzijdig/dubbelzijdig] FSOT, conform ISO/IEC 24734-testprocedure. Ga naar www.epson.eu/testing voor meer informatie en ondersteunende feiten.

11 In een objectief vergelijkend onderzoek met vijf 1-chip DLP-modellen van toonaangevende concurrenten. Het onderzoek is in maart 2013 verricht door RS Consulting, basissteekproef n200.