De duurzame levenscyclus van Epson-producten helpt u geld te besparen, vanaf de dag van aankoop en tijdens de volledige levensduur van uw product.

KOSTENEFFECTIEF
BANKIEREN

In de complexe en dynamische wereld van financiën en het bankwezen is de druk om kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren enorm.

Maar ondanks steeds beperktere budgetten moeten financiële organisaties altijd verbeteringen op lange termijn nastreven.

Met Epson haalt u in alle opzichten het beste in huis. Bespaar kosten zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, dankzij innovatieve technologie die scherpe prijzen combineert met kostenbesparende eigenschappen.

UW BUDGET VERSTANDIG UITGEVEN

SPEND YOUR BUDGET WISELY

Houd de controle over de afdrukkosten van uw bedrijf met Epson Print Performance. Met onze allesomvattende printservice:

 • Betaalt u alleen voor wat u afdrukt.
 • Krijgt u één maandelijks rapport en één maandelijkse rekening.
 • Beschikt u over het gemak van volledig beheer van verbruiksartikelen.

LAGE TOTALE BEDRIJFSKOSTEN

LOW TOTAL COST OF OWNERSHIP

Houd de levensduurkosten van uw technologie beperkt, van aanschafprijs tot verbruiksmaterialen en onderhoud:

 • Bespaar tot 50% per pagina met onze WorkForce Pro-printers, vergeleken met kleurenlaserprinters van concurrenten1.
 • Druk tot 75.000 pagina's af zonder inkt te moeten verwisselen met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System)2.
 • Ontdek projectoren met een betaalbare aanschafprijs, eenvoudige en flexibele installatie en lage onderhoudskosten.

HOUD DE KOSTEN ONDER CONTROLE

KEEP A CHECK ON COSTS

Beheer uw technologiekosten met onze gratis tools en boekhoudsoftware:

 • Beheer en bewaak elke projector in uw netwerk met onze gratis EasyMP-software. Deze software geeft een melding weer wanneer u lampen moet vervangen en hiermee kunt u op afstand eenheden uitschakelen, waardoor u tijd, elektriciteit en geld bespaart.
 • Houd de kosten bij voor afdruktaken op groot formaat met de Epson Accounting Tool voor grootformaatprinters. Met een druk op de knop kunt u zien wat de kosten van de verschillende afdruktaken zijn.

VERMINDER HARDWAREKOSTEN

REDUCE HARDWARE COSTS

Verminder uw hardwarekosten met apparaten die verschillende functies combineren in één compacte eenheid:

 • Verwerk cheques en vouchers en scan ID-bewijzen met foto's met onze scanner voor cheques en vouchers, die dubbelzijdig scannen in kleur en inkjetafdrukken van endossementen in één compact apparaat biedt.
 • Verwerk snel en eenvoudig financiële documenten met onze alles-in-één bankboekjesprinter en kleurenscanner. En met een zuinige dotmatrixprinter bespaart u ook nog eens op afdrukkosten.

BESPAAR OP OUTSOURCING

SAVE ON OUTSOURCING

Bespaar tijd en geld door uw materiaal in eigen beheer af te drukken en te archiveren:

 • Produceer hoogwaardige rapporten met de WorkForce Pro-reeks.
 • Archiveer belangrijke gegevens met de PP-100II Discproducer. Deze is uitgerust met een efficiënt zeskleureninktsysteem dat meer dan 1000 schijven kan produceren met slechts één set inkt.
 • Creëer pakkende posters en goed zichtbare bedrijfsborden met behulp van de SureColor SC-T-reeks.

OPLOSSINGEN

Het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding blijft een kritische drijfveer voor het bankwezen en de financiële sector. Ontdek slimme oplossingen waarmee u uw budget verstandig besteedt en de activiteiten van iedereen in uw organisatie vereenvoudigt.

VERLAAG PROJECTORKOSTEN

Cut projector costs

Bespaar tijd en middelen met onze EasyMP-software, waarmee beheerders projectoren op afstand aan en uit kunnen zetten om het stroomverbruik te verminderen. En bespaar op hardwarekosten door rechtstreeks vanaf een USB-apparaat te presenteren – u hebt geen pc nodig.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

Streamline scanning

Stroomlijn het scannen met onze gratis Document Capture Pro-software. Gebruik een gecentraliseerde netwerkscanner, verlaag de hardwarekosten en verhoog de productiviteit van beheerders.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Behaal sublieme resultaten en houd tevens uw budget in de gaten. Wij investeren continu in het ontwikkelen van nieuwe technologie, zodat u profijt trekt uit de allernieuwste innovaties voor het verlagen van de kosten.

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Super-high-yield printing

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printer (Replaceable Ink Pack System). Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement2.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

Permanent printhead

Profiteer van een dramatische verbetering van snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore™-printkop. De printkop spuit nauwkeurig gecontroleerde inktdruppels die slechts één micron groot zijn, waarbij uw materiaal zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

MEER INFORMATIE

EFFICIËNTE PROJECTOREN

Efficient projectors

De nieuwe lampen met langere levensduur in onze projectoren met ultrakorte projectieafstand zorgen voor lagere kosten voor verbruiksmaterialen, minder stroomverbruik en daardoor lagere energierekeningen.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

De prijs-kwaliteitverhouding is altijd een hoge prioriteit voor de financiële sector en het bankwezen. Houd het imago van uw onderneming in stand met hoogwaardige afdrukken en presentaties terwijl u de bedrijfskosten laag houdt.

BUSINESS INKJET

Produceer indrukwekkende documenten van hoge kwaliteit met onze WorkForce Pro-printers en profiteer optimaal van de slimme manieren om afdrukkosten onder controle te houden:

 • Tot 50% lagere kosten per pagina dan bij kleurenlaserprinters van concurrenten1.
 • Rapportages omtrent taakkosten zijn eenvoudig en snel te maken, omdat de printers compatibel zijn met populaire afdrukmanagementsoftware.
 • Dubbelzijdig afdrukken zorgt voor een terugloop in papierkosten.
MEER INFORMATIE
Business Inkjet

PROJECTOREN

Geef krachtige en inspirerende presentaties met projectoren die de bedrijfskosten tot een minimum beperken:

 • Epson-projectoren zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te installeren zijn, gebruiksvriendelijk zijn, eenvoudig in een netwerk kunnen worden opgenomen en onderhoudskosten laag houden.
 • Imponeer uw publiek in de bestuursvergadering met onze budgetvriendelijke installatieprojectoren.
 • De eco-modus zorgt voor een vermindering van het stroomverbruik en dankzij de duurzame luchtfilters en lampen worden de kosten van verbruiksmaterialen verlaagd.
 • Geef uw vergaderingen een volledig nieuwe dimensie met de EB-1400Wi-projector met ultrakorte projectieafstand. Het systeem combineert ultrakorte afstandsprojectie en interactieve software in één betaalbaar apparaat.
MEER INFORMATIE
Projectors

ETIKETTENPRINTERS

Druk snel etiketten af met onze voordelige handheld etikettenprinter:

 • Druk hoogwaardige kleurenetiketten af wanneer u ze nodig hebt, zodat u geen kostbare, vooraf gedrukte kleurenetiketten en -labels meer op voorraad hoeft te hebben.
 • Met LabelWorks beschikt u over etiketten tot 9 meter in lengte met een marge van 1 mm, wat leidt tot minder verspilling en lagere kosten.
 • Navullingen zijn eveneens voordelig.
MEER INFORMATIE
Label Printers

CHEQUESCANNER

Verminder uw hardwarekosten met een 2-in-1 apparaat voor dubbelzijdig scannen in kleur en inkjetafdrukken van endossementen:

 • Verwerk cheques en vouchers.
 • Scan ID-bewijzen met foto's.
MEER INFORMATIE
Cheque Scanners

DISCPRODUCERS

Archiveer uw belangrijke bedrijfsgegevens snel en voordelig met behulp van Epson Discproducers:

 • Met optische media kunnen gegevens voordelig en veilig worden gedistribueerd tot 50 GB, tegen de laagste langetermijnskosten per gigabyte.
 • Dankzij de afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit wordt er uitzonderlijk kosteneffectief afgedrukt.
 • De Blu-ray-disc™-technologie biedt het laagste stroomverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën, waardoor de kosten nog verder worden gedrukt.
MEER INFORMATIE
Discproducers

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de financiële sector en het bankwezen van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is):
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN

1 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's, in het vierde kwartaal van 2010 verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (gevolgd door IDC). Kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen voor inktpatronen en gepubliceerd rendement in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, per december 2010. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/workforcepro.

2 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.

3 Kortingen in vergelijking met de prijslijst wanneer verbruiksartikelen en garantie apart worden aangeschaft.