DRAAGBARE ZAKELIJKE SCANNER

De snelste draagbare zakelijke scanner op de markt1, met veelzijdige mediaverwerking, SuperSpeed USB 3.0-aansluitmogelijkheden en een handige documentinvoer van 20 pagina's.

Beheer documenten terwijl u onderweg bent

Epson's draagbare zakelijke scanner maakt het gemakkelijk om documenten snel en effectief te beheren terwijl u onderweg bent. Met een van de lichtste en kleinste ontwerpen in zijn klasse, is dit apparaat ideaal om in een tas te doen of in een lade te bewaren, zodat u snel on-demand papierwerk kunt digitaliseren, waar u ook bent. Draadloze connectiviteit en een ingebouwde batterij2 maken een echt draagbare scanervaring compleet, zonder dat u extra kabels hoeft mee te slepen.

Beheer documenten snel en effectief terwijl u onderweg bent Flexibiliteit voor al uw scanbehoeften Betrouwbare snelheid en hoge efficiëntie

Beheer documenten snel en effectief terwijl u onderweg bent

Het is niet altijd mogelijk om te voorspellen wanneer u een document moet scannen onderweg. Misschien moet u een identificatiebewijs, dringend papierwerk of nieuwe ontwerpen verzenden. Of misschien hebt u zojuist een hele stapel folders en visitekaartjes opgepikt die u niet overal mee wilt slepen. Epson's draagbare zakelijke scanner stelt u in staat documenten te digitaliseren en in full-colour te verzenden, waar u ook bent, zonder dat dit te veel kostbare bagageruimte in beslag neemt.

Flexibiliteit voor al uw scanbehoeften

De draagbare zakelijke scanner kan tal van papiergewichten verwerken, van flinterdunne velletjes van 52 g/m2 tot zware kaarten tot 230 g/m2. Het kan een breed scala van media scannen, waaronder enveloppen, folders en kassabonnen.

Betrouwbare snelheid en hoge efficiëntie

Epson's draagbare zakelijke scanner is de snelste scanner in zijn klasse1 en kan scannen op 25 ppm, zowel dubbelzijdig als enkelzijdig. Het biedt hoogwaardige scans op 300 dpi in zowel kleur als zwart-wit, en beschikt over een automatische documentinvoer van 20 pagina's en USB 3.0-compatibiliteit voor de snelst mogelijke scans.

Compact

Deze scanner biedt een van de kleinste formaten in zijn klasse en is tevens één van de lichtste, met een compact en praktisch ontwerp. Hierdoor is dit apparaat ideaal om mee te dragen in een tas of op te bergen in een lade, zonder te veel kostbare ruimte in beslag te nemen.

Stroomopties

Epson's draagbare zakelijke scanner biedt een scala aan stroomopties, waaronder netvoeding, USB- en batterijstroom2. Ideaal voor gebruikers die vaak onderweg zijn en een apparaat nodig hebben dat overal zal werken.

Geschikt voor allerlei media

De draagbare zakelijke scanner heeft een speciale functie voor het scannen van kaarten waarmee plastic kaarten kunnen worden vastgelegd, zoals rijbewijzen, identiteitsbewijzen en lidmaatschapskaarten, plus vele andere mediatypen.

Eenvoudige scanoplossingen

 

Het eenvoudige scanproces van Epson is ideaal voor organisaties die regelmatige scanbehoeften hebben en helpt u tijd te besparen en efficiënter te werken, in het formaat dat bij u past.

 

Eenvoudig documenten scannen

Scannen naar e-mail

Scannen naar de cloud

Scannen naar een lokale map of een station met een netwerkshare

Scannen naar Microsoft Office-toepassingen

Scannen naar mobiel

Met de DS-360W kunt u draadloos verbinding maken en direct naar uw apparaat scannen

De DS-360W wordt geleverd met ingebouwde draadloze aansluitmogelijkheden, wat betekent dat u media kunt scannen zonder kabels aan te sluiten en deze direct via Wi-Fi naar uw tablet, laptop of smartphone verzenden.

Epson DocumentScan

Geavanceerde scanmethode van Epson

Voor echt veeleisende scanvereisten en omgevingen met een hoge uitvoer, kan het scanproces in twee stappen documenten vastleggen en sorteren in een paar seconden, dankzij geavanceerde, vooraf gedefinieerde instellingen die u zelf configureert. Met TWAIN-, ISIS- en WIA-drivers, of aanvullende softwareplug-ins, kunt u de scans naadloos integreren in de documentmanagementsystemen, workflowsystemen en cloudservices van uw voorkeur:

Geavanceerde scanmethode van Epson

Voeg streepjescode toe om documenten te sorteren en van een naam te voorzien

Workflowintegratie

OCR met zones om documenten een naam te geven

Technologie die helpt

Met Epson-scanners kunt u aan al uw scanbehoeften voldoen, omdat u over digitale content met grote impact kunt beschikken:

Hoge kwaliteit

Leg scherpe beelden vast met hoge resolutie

Scheid documenten

Sorteer op eenvoudige wijze documenten dankzij de automatische functies voor documentscheiding

Voer skew-correctie uit

Produceer rechtere beelden, waardoor ze goed leesbaar zijn

Converteer scans

Converteer scans naar digitale tekst, dankzij ingebouwde OCR die bestanden produceert waarin u kunt zoeken

Draai automatisch

Verminder de voorbereidingstijd dankzij automatisch draaien

Verbeter tekst

Maak uw gescande tekst scherper en beter leesbaar

Kies uw scanner

Contact Opnemen

Als u meer wilt weten over de Draagbare zakelijke scanner, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

  1. Vergeleken met persoonlijke mobiele scanners zoals deze zijn gedefinieerd door Infosource voor de EMEA-regio en volgens de verkoopgegevens op de websites van concurrenten, juni 2016.
  2. Draadloze connectiviteit en ingebouwde batterij alleen beschikbaar op de DS-360W.