EPSON: DE ONBETWISTE MARKTLEIDER OP HET GEBIED VAN PROJECTOREN

WAAROM KIEZEN VOOR EPSON?
'S WERELDS FAVORIETE PROJECTOREN

De projectoren van Epson voeren de markt aan met innovatieve technologie, hoge kwaliteit en goede prestaties. Daarom is Epson al sinds 2001 's werelds grootste fabrikant van projectoren¹.

Wereldwijd merkaandeel voor projectoren

WIDE RANGE TO SUIT EVERY NEED

EEN BREDE REEKS DIE AAN ELKE BEHOEFTE VOLDOET

Op verzoek van haar klanten heeft Epson de projectorenreeks uitgebreid met nieuwe modellen, om aan alle behoeften te voldoen: van lichtgewicht projectoren met 4000 lumen tot krachtige modellen met 10.000 lumen.

De reeks projectoren van Epson is zowel geschikt voor zakelijke klanten en het onderwijs, als voor meer uitdagende omgevingen, zoals fabrieken, clubs en stadions. Bepaalde projectoren van Epson zijn bestand tegen stof en zand, terwijl andere kunnen worden gebruikt bij temperaturen tot 50°C.

Epson heeft ook een aantal installatieprojectoren ontwikkeld die in bijna iedere hoek werken, inclusief verticaal, waardoor ze ideaal zijn voor het projecteren van dynamische displays op vloeren tijdens evenementen en in musea.

Ieder model is uitgerust met functies om de bedrijfskosten te minimaliseren, het gebruiksgemak te vergroten en de beste beeldkwaliteit te leveren.

UNIEKE FUNCTIES

Unieke functies die zijn ontwikkeld door Epson zorgen ervoor dat de projectoren zo effectief en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Instant-on-/instant-off-

technologie betekent dat er geen opwarm- of afkoeltijd benodigd is

EasyMP

Software stelt gebruikers in staat om de projectoren op afstand te configureren en te bewaken en kan waarschuwingen verzenden per e-mail voor kritieke problemen, zoals lampen die oververhit raken.

Superresolutie

Levert een beeldkwaliteit die beter is dan HD

Edge Blending-technologie

Voor het naadloos projecteren vanaf meerdere pc's en projectoren om grootschalige afbeeldingen te maken

'Virtuele projecties' op meerdere schermen

Hiermee kunnen vier projectoren beelden weergeven van vier aparte toepassingen die op één pc draaien

USB-stick voor een snelle, draadloze verbinding

Voor plug en play draadloze connectiviteit

EENVOUDIG IN ONDERHOUD

De stoffilters van projectoren van Epson bevinden zich aan de zijkant of voorkant voor eenvoudige toegang, en kunnen simpelweg op hun plaats worden geschoven. Daarnaast bevindt de lampdeur zich aan de bovenkant van de projector, zodat wanneer de projector zich in de installatiepositie "ondersteboven" bevindt, de lamp eenvoudig kan worden vervangen zonder de projector uit de bevestigingsbeugel te halen.

Gemoedsrust

Voor volledige gemoedsrust hebben alle projectors een garantie voor de hoofdunit en de lamp.

EASY MAINTENANCE

WAT IS KLEURHELDERHEID OF COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

Als je je favoriete film kijkt of je favoriete spel speelt, is kleur een belangrijk onderdeel van de beeldkwaliteit. Sommige projectoren produceren beelden die er doffer of bleker uitzien, maar de thuisbioscoopprojectoren van Epson meten de helderheid van rood, groen en blauw licht. Uw voordeel: Een kleurhelderheid of Colour Light Output (CLO) met meer lumen zorgt voor een heldere, kleurrijke kijkervaring.

WHAT IS COLOUR BRIGHTNESS OR COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

PROJECTOREN VAN EPSON LEVEREN KLEUREN DIE DRIE KEER ZO HELDER ZIJN²

Dankzij de 3LCD-technologie bieden projectoren van Epson een veel hogere kleurhelderheid dan DLP-projectoren met één chip, omdat we zowel de lichtopbrengst van wit als gekleurd licht meten. Hierdoor ontstaan levendige kleuren die tot drie keer zo helder zijn2, waardoor de beelden levendiger worden.

MEER INFORMATIE
YOU GET UP TO THREE TIMES BRIGHTER COLOURS WITH EPSON PROJECTORS

3LCD-TECHNOLOGIE EN MEER

3LCD

Epson-projectoren maken gebruik van een 3LCD-projectie-engine om heldere, scherpe beelden met rijke details en kleuren te projecteren.

NAUWKEURIGE KLEUREN DIE RUSTGEVEND ZIJN VOOR DE OGEN

DLP-projectoren met één chip gebruiken een roterend kleurenwiel dat op hoge snelheid draait om kleuren opeenvolgend weer te geven.

Het 3LCD-systeem van Epson gebruikt daarentegen spiegels om het witte licht van de projectorlamp in rode, groene en blauwe lichtbundels te scheiden. Deze drie lichtkleuren worden vervolgens elk door een eigen LCD-paneel gestuurd en opnieuw samengebundeld via een prisma voordat ze op het scherm worden geprojecteerd.

Bij de DLP-technologie met één chip is de kleurensplitsing of het regenboogeffect soms zichtbaar. Dit doet zich voor wanneer het oog de individuele kleuren waarneemt en is het gevolg van de sequentiële projectie van de kleuren door het kleurwiel. De 3LCD-technologie van Epson vermijdt dit door de drie basiskleuren in elke pixel van de projectie op te nemen en levert zo nauwkeurige kleuren die prettiger zijn voor de ogen.

HOGE KLEURHELDERHEID

Veel fabrikanten vermelden alleen de helderheid van de witte lichtuitvoer van de projector. Dit geeft geen goed beeld, omdat de gekleurde lichtuitvoer aanzienlijk lager kan zijn dan de witte lichtuitvoer.

Epson meet de helderheid van zowel het witte licht als het gekleurde licht. Alle projectoren van Epson leveren een even hoge White en Colour Light Output voor gedetailleerde, natuurlijke kleuren.

HOOG CONTRAST EN DIEPE ZWARTTINTEN

De anorganische C2Fine 3LCD-panelen van Epson zijn voorzien van een anorganische uitlijningslaag en verticaal uitgelijnd vloeikristal. Het resultaat is een vloeiend en uniform beeld met een hoog contrast en diepe zwarttinten.

ENERGIEBESPARING

Gemiddeld zijn 3LCD-projectoren 25 procent energiezuiniger dan DLP-projectoren met één chip³, wat bijdraagt aan lagere energierekeningen en beter is voor het milieu.

Accurate Colour
High Colour
High Contrast
Energy Efficency

ONTDEK ONZE REEKS AAN PROJECTOREN HIERONDER:

Unieke functies die zijn ontwikkeld door Epson zorgen ervoor dat de projectoren zo effectief en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Photo: Product 1

Thuisgebruik

Meeslepend, weergave
op groot scherm

Photo: Product 2

Mobiel

Bijzonder draagbaar,
voor presentaties op locatie

Photo: Product 3

Korte projectieafstand

Extra korte projectie
voor in kleine ruimtes

Photo: Product 4

Installatie

Groot nieuws voor
grootse presentaties

Photo: Product 5

Onderwijs

Betaalbaar,
interactieve lessen

¹ Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2012.

² Vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip voor home entertainment. Epson 720p-projectoren zijn drie keer zo helder; Epson 1080p-projectoren zijn consistent twee en maximaal drie keer zo helder. Op basis van NPD-gegevens voor juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurhelderheid (Colour Light Output) gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. Kleurenhelderheid (CLO) kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden.

³ Bron: ProjectorCentral.com Jan. 2012. Gemiddeld 1122 leverbare modellen waarvoor fabrikanten de hoeveelheid lumen en totale energiegegevens voor alle resoluties en helderheidsniveaus hebben opgegeven. Energiebesparing werd gemeten als wattage per lumen. Dit werd gemeten voor zowel 3LCD-projectoren als projectoren met één chip in elk van de vijf helderheidssegmenten. 3LCD-projectoren hebben gemiddeld minder elektriciteit per lumen nodig voor alle vijf segmenten.