INNOVATIE DIE DE VERWACHTINGEN OVERTREFT

Maak optimaal en moeiteloos gebruik van de kracht van een laserprojector

Een moderne oplossing

Haal het meeste uit uw budget met onze instapdisplay-oplossingen die volop essentiële functies en meer bevatten. Of u nu een presentatie moet geven aan een klant of een klas leerlingen bij de les moet houden, u heeft een betrouwbare projector nodig die zonder moeite een aantrekkelijke presentatie biedt. Deze compacte display-oplossingen vervangen gemakkelijk op lampen gebaseerde modellen; ideaal voor gebruik bij renovaties of verbouwingen. Onderhoudsvrij gedurende 20.000 uur, makkelijk te installeren en eenvoudige connectiviteit.

Haarscherpe beeldkwaliteit

Geniet elke keer weer van het beste beeld. Deze serie maakt gebruik van 3LCD-lasertechnologie dat een haarscherpe beeldkwaliteit en een even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst biedt bij felle beelden en levendige kleuren.

Het potentieel realiseren

Profiteer van handige connectiviteitsfuncties, waaronder HDBaseT voor standaard kabelverbinding met één kabel, HDMI en schermspiegeling. Flexibele aansluitmogelijkheden, met opties zoals HDMI en HDBaseT. (HDBaseT niet beschikbaar op EB-L400U).

 • Scherm voor vergaderruimten

  Geef betere en helderdere presentaties dankzij ons aanbod aan laserprojectoren.

  MEER INFORMATIE

 • Klaslokaal

  Haal het meeste uit uw budget. Geniet zonder hoge kosten van betrouwbare laserprestaties waar u geen omkijken meer naar hebt.

  MEER INFORMATIE

Levensechte kleuren

Uw succes in de veranderende wereld van visuele communicatie hangt af van projectoren die nog helderdere, pakkendere en creatievere beelden kunnen produceren in alledaagse werkomgevingen. Daarom werken we zo hard aan het ontwikkelen van innovatieve, veelzijdige display-oplossingen die presentaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

 • PROJECTEER VANUIT
  ELKE HOEK

  PROJECTEER VANUIT ELKE HOEK

  Zet de projector op elke gewenste plek, zonder dat u inlevert op de beeldkwaliteit. Staand of liggend, de keuze is aan u. Ook kunt u met lens-shift het geprojecteerde beeld juist afstellen.

 • HELDERHEIDSBEREIK

  HELDERHEIDSBEREIK

  Er is een passend model voor elke behoefte, budget en omgeving, met een helderheid die varieert van 4.500 tot 6.000 lumen.

 • KRISTALHELDERE
  BEELDEN

  KRISTALHELDERE BEELDEN

  Geef uw presentaties meer impact, zelfs in goed verlichte ruimtes, met gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst en 3LCD Full HD WUXGA-resolutie.

 • FLEXIBELE
  CONNECTIVITEIT

  FLEXIBELE CONNECTIVITEIT

  Profiteer van handige connectiviteitsfuncties, waaronder HDBaseT voor standaard kabelverbinding met één kabel, HDMI, draadloze schermspiegeling en USB voor het afspelen van content.

3LCD-lasertechnologie

Transformeer de manier waarop uw doelgroep presentaties van bedrijven en het hoger onderwijs ervaart, en verander hun beleving van bezoekersattracties, museums en kunstgalerieën, prachtige digitale informatieborden in winkelcentra, bij sportevenementen en meer. Onze nieuwe schermoplossingen vormen het bewijs dat we nooit stoppen met de wereld van presenteren naar een hoger niveau te tillen.


Vijfjarige garantie van 12.000 uur

Met onze standaardgaranties onderscheidt Epson zich eveneens van andere projectorfabrikanten, aangezien deze dekking bieden voor vijf jaar of 12.000 gebruiksuren (afhankelijk van wat het eerst het geval is).

Maak kennis met het assortiment

INNOVATIE DIE DE VERWACHTINGEN OVERTREFT

Epson-installatieprojectorreeks

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over het laserprojectorassortiment, vul dan hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal contact met u opnemen.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

1 Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.