DE KRACHT VAN INSPIRATIE

U kunt elk publiek boeien met onze baanbrekende laserinstallatieprojectoren. Ervaar de beelden in superieure kwaliteit en profiteer van minimaal onderhoud, maximale flexibiliteit en grotere betrouwbaarheid.

Een nieuw tijdperk van presenteren in breedbeeld

Til beeldkwaliteit naar een nieuw niveau met onze nieuwste reeks installatieprojectoren, uitgerust met baanbrekende laserprojectietechnologie die haarscherpe WUXGA 3LCD-laserprojectie biedt met een helderheid tot 15.000 lumen. Boei elk publiek met beelden in Full HD-resolutie en de 4K-beeldverbeteringstechnologie, en laat gebruikers het nieuwste 4K-effect beleven.

Visuele perfectie

Creëer prachtige projecties in auditoria, collegezalen, galerieën, winkelcentra en meer. Met onze veelgeprezen 3LCD- en laserlichtbrontechnologie kunt u uw boodschap zelfs in helder verlichte ruimten overbrengen, met beelden in kleuren die drie keer helderder 1 zijn dan die van de concurrentie.

Een nieuwe wereld van presenteren

Maak een grootse indruk met innovatieve functies en presentatiemiddelen, variërend van flexibele 360°-installatie, gemotoriseerde verwisselbare lenzen en splitscreen-weergave, tot een tijdbesparende lensgeheugenfunctie en ingebouwde camera voor externe beeldkalibratie en diagnose.

Uitstekende betrouwbaarheid

Maak kennis met de geavanceerde installatieprojectoren voor het grote scherm waar u echt van op aan kunt. Installatie en instelling verlopen moeiteloos, terwijl de levensduur van de laser (tot 83.000 uur) en de onderhoudscyclus van het filter (tot 30.000 uur 2) het onderhoud tot een minimum beperken.

De precisie van laserlicht

Ervaar ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid met onze nieuwe laserlichtbron en het geavanceerde filter. Combineer veelzijdige presentatiefuncties met 20.000 uur 2 onderhoudsvrij gebruik en consistente prestaties, voor volledige gemoedsrust tijdens belangrijke presentaties. Dankzij dit soort innovaties in projectortechnologie zijn we, al sinds 2001, wereldleider 3 op het gebied van projectoren.

Indrukwekkende cijfers

Zelfs het meest veeleisende publiek zal onder de indruk zijn van het grote aantal high-tech functies dat presentaties weer een niveau hoger tilt, ongeacht de omgeving.

Vrijwel overal

Creëer pakkende beelden in ongebruikelijke settings, zonder vervorming of verlies van helderheid, zelfs niet op een hoek of gekromd oppervlak. De projector kan met maximaal 360° in elke gewenste richting worden gedraaid, zodat ook vloeren en plafonds een mogelijkheid worden.

Uren aan briljante laserscherpte

Als u op zoek bent naar een projector waarop u kunt vertrouwen, bent u bij de EB-L1000-reeks aan het goede adres. De laserlichtbron gaat tot 83.000 uur mee, afhankelijk van de weergavemodus, en de optische engine gaat normaal gesproken tussen 20.000 en 83.000 uur2 mee, zodat u altijd probleemloos presentaties kunt verzorgen.

Prestaties op de lange termijn

Elke projector wordt geleverd met een garantie van 20.000 uur2 of vijf jaar (wat het eerst het geval is), zodat u beschikt over betrouwbare langetermijnprestaties en gemoedsrust. En u zich kunt richten op uw presentaties.

Compacte kracht

Klein maar krachtig. De EB-L1000-serie maakt uw presentaties nog overtuigender dankzij WUXGA-resolutie en een lichtopbrengst van 15.000 lumen en is bovendien kleiner en lichter dan concurrerende producten4.

Perfectie in multiprojectie

Creëer geweldige grootformaat beelden met aanvullende projectoren, met naadloze tiling en blending, een geoptimaliseerde witbalans en een betere zwarte kleurafstemming tussen apparaten. Breng nauwkeurige aanpassingen aan in de beginpositie, de randbreedte en het gebied van het zwartgehalte in de blend en bespaar tijd doordat overlappende gebieden minder vaak voorkomen.

Standaard contrastverhouding

Projecteer beelden met helder contrast, zelfs bij daglicht of met de verlichting aan. Een hoge helderheid van maximaal 15.000 lumen en een standaard contrastverhouding van 1000:1, zorgen voor zeer donkere zwarttinten en zeer heldere wittinten. En een ingebouwde sensor past de intensiteit van blauw en geel licht aan om de wittinten nog aantrekkelijker te maken.

Twee schermen in een

Vergelijk en contrasteer verschillende onderwerpen en verbeter presentaties met de splitscreen-functie, waarmee beelden vanuit twee verschillende bronnen tegelijkertijd kunnen worden geprojecteerd.

Resolutie in 4K-kwaliteit

Verleg de grenzen met uw presentaties dankzij de 4K-beeldverbeteringstechnologie, waarmee de resolutie feitelijk wordt verdubbeld voor een nog mooier beeld. Hiermee biedt u de kijker een 4K-ervaring, met verbeterde textuur, uitzonderlijke scherpte, helderheid, Full HD en nauwkeurige details. Dit wordt bereikt door de pixels van 1080p-content in Full HD met 0,5 pixel diagonaal te verschuiven.

4K
Full HD
Epson 3LCD-technologie – drie keer helderder dan de technologie van de concurrentie
Conventionele projector met DLP-technologie met één chip

3LCD - de perfecte combinatie

Onze 3LCD-technologieën bieden een combinatie van hoge resolutie, helderheid en rijke kleuren voor de productie van levendige, boeiende afbeeldingen, zelfs in helder verlichte ruimten. Onze optische halfgeleiderengines met 3 chips zorgen voor geoptimaliseerde witbalans en zwarte kleurafstemming voor naadloze blending. Een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst maakt beelden consistent en drie keer helderder1 dan de beelden van DLP-projectoren met 1 chip, zonder dat een regenboogeffect optreedt.

Meer dan levensgroot

U ziet het volledige beeld tot in elke hoek, met alle details van Full HD-content in breedbeeld, in de standaard WUXGA-resolutie of in SXGA+ resolutie als standaardinstelling. Geniet van de ultieme kijkervaring dankzij de krachtige laserprojectie tot 15.000 lumen, resulterend in een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij daglicht.

Breder kleurenspectrum

Geniet van levendigere kleuren en nog nauwkeurigere kleurenreproductie met de technologie van Epson. Hiermee bereikt u een indrukwekkend kleurenspectrum dat drie keer1 zo hoog is als dat van DLP-projectoren met één chip, dankzij de HTPS-panelen van Epson. U kunt ook de tint, saturatie en helderheid van elke kleur in het RGB- en CMY-kleurmodel aanpassen.

Organisch vs. anorganisch
Anorganisch
(glas, ijzer, aluminium, enz.)
Organisch
(papier, hout, plastic, enz.)
  Lichtbestendig JA NEE
  Hittebestendig JA NEE

In tegenstelling tot organische stoffen, bevatten anorganische stoffen geen koolstof, wat betekent dat ze langer meegaan

Anorganische LCD-schermen en fosforwiel voor uitmuntende betrouwbaarheid

Profiteer langer van een beter beeld met de fosforwieltechnologie van Epson. Het fosforwiel is gemaakt van anorganisch materiaal met een superieure licht- en hittebestendigheid, wat een hoge betrouwbaarheid oplevert. We hebben eveneens anorganische LCD-panelen ontwikkeld. De combinatie van een anorganisch fosforwiel met anorganische LCD-panelen in een laserprojector leidt tot heldere, levendige beelden voor zeer lange tijd.

Onderhoudsperiode van laser en lamp

Laser

Lamp

0 uur (nieuw)

20.000 uur

20.000 uur aan onderhoudsvrij gebruik2

Minimaliseer uw taakbelasting: profiteer van 20.0002 uur aan onderhoudsvrij gebruik met onze nieuw ontworpen laserlichtbron, die een anorganisch fosforwiel en LCD-panelen bevat. Dankzij deze technologie zijn de laserprojectoren uit de EB-L1000-reeks uitermate betrouwbaar en duurzaam, zodat u minder tijd en inzet kwijt bent aan onderhoud. Bovendien gaat het geavanceerde elektrostatische filter tot 20.000 uur mee.

De kracht van presentaties

Met deze projectoren kunt u uw presentatiedoelstellingen overtreffen. U kunt er zoveel meer mee doen, dankzij de veelzijdige tools en functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende en hogere verwachtingen van het publiek.

Een scala aan lenzen

Deze projectoren zijn zeer flexibel en kunnen worden aangepast aan een groot aantal ruimten van elk formaat en indeling, dankzij het uitgebreide aanbod aan gemotoriseerde lenzen. De collectie omvat een lens met ultrakorte projectieafstand (UST) zonder offset, waarmee u een beeld van 100 inch kunt projecteren van een afstand van slechts 76 cm. De brede keuze aan lenzen maakt het ook eenvoudiger om een bestaande plafond- of wandmontage te gebruiken.

Veelzijdige installatie

Projecteer volkomen uniforme beelden met de gemotoriseerde lens met nieuwe stappenmotor, voor zeer nauwkeurige beeldaanpassing tot +/- 67% verticaal en +/-30% horizontaal. U kunt dit handmatig of per afstandsbediening doen, wat zeer handig is voor edge blending en stapelen. U kunt maximaal tien lensinstellingen opslaan en via een nieuw OSD-bedieningspaneel kunt u alles bedienen via het web of vanaf een smart device.

Diverse aansluitmogelijkheden

Installatie en integratie zijn eenvoudig dankzij een groot aantal aansluitmogelijkheden. Ondersteuning voor HD-SDI/HDBase-T biedt Full HD-video en -audio via Ethernet, terwijl de 3G-SDI-ingang op verschillende modellen projectie van volledig niet-gecomprimeerde beelden mogelijk maakt.

Ingebouwde camera

Met de ingebouwde camera, waarmee diagnostische beelden voor extern onderhoud kunnen worden vastgelegd, houdt u projecties consistent en kunt u onderhoud tot een minimum beperken. De camera detecteert kleuren die met de jaren enigszins verkleurd zijn, detecteert subtiele verschillen tussen meerdere projectoren en maakt automatische kleurencorrectie mogelijk.

Assortiment

Specificaties

Specificaties voor optionele lenzen

Lenstype Ultrakorte projectieafstand Ultrakorte projectieafstand Korte projectieafstand Korte projectieafstand Groothoekprojectie Groothoekprojectie Middellange projectieafstand Middellange projectieafstand Middellange projectieafstand Middellange projectieafstand Lange projectieafstand
Referentie ELPLX016 ELPLX027 ELPLU03 ELPLU04 ELPLW05 ELPLW067 ELPLM086 ELPLM15 ELPLM10 ELPLM11 ELPLL08
Bestelnummer V12H004X01 V12H004X02 V12H004U03 V12H004U04 V12H004W05 V12H004W06 V12H004M08 V12H004M10F V12H004M0A V12H004M0B V12H004L08
Lensoptie
Type focus/zoom Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd Gemotoriseerd
Zoomverhouding (optisch) N.v.t. N.v.t. 1.2x 1.2x 1.4x 1.37x 1.6x 1.6x 1.5x 1.5x 1.39x
F-getal 1.9 1.9 2.0 – 2.26 2.0 – 2.1 2.22 1.8 – 2.26 1.65 – 2.27 1.8 – 2.35 1.81 – 2.4 1.81 – 2.34 1.8 – 2.45
Brandpuntsafstand (mm) 5.8 8.0 11.1 – 13.1 14.8 – 17.7 - 27.3 – 37.0 24.0 – 38.2 36 – 57.4 55.4 – 83.3 80.6 – 121.1 119 – 165.4
Projectieverhouding
EB-G7000/EB-L1000-serie 0.35:1 - 0.65 – 0.78:1 0.87 – 1.06:1 1.04 – 1.46:1 - 1.45 – 2.32:1 2.15 – 3.49:1 3.31 – 5.07:1 4.84 – 7.39:1 7.2 – 10.12:1
EB-L1500/EB-L1700-serie - 0.35:1 0.47 – 0.57:1 0.64 – 0.77:1 0.76 – 1.12:1 1.19 – 1.62:1 - 1.57 - 2.56:1 2.43 – 3.71:1 3.54 – 5.41:1 5.27 – 7.41:1
Schermformaten (in inch)
EB-G7000/EB-L1000-serie 100 – 400 - 80 – 300 50 – 300 50 – 300 - 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300
EB-L1500/EB-L1700-serie - 100 - 1000 80 - 500 60 - 500 60 - 500 60 - 500 - 60 - 500 60 - 500 60 - 500 60 - 500
Lens-shift
EB-G7000/EB-L1000-serie V: ±17%
H: ±10%
- V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
- V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
EB-L1500/EB-L1700-serie - V: ±25%
H: ±15%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
- V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
Gewicht 3.5 5.0 1.8 3.1 1.45 2.95 1.2 1.9 2.2 2.2 2.2

Specificaties

EB-L1100U EB-L1200U EB-L1300U EB-L1405U EB-L1500U/1505U models
Technologie Epson 3LCD-lasertechnologie
Resolutie/beeldverhouding WUXGA/16:10
4K-beeldverbetering Ja
Contrastverhouding (dynamisch/standaard) > 2.000.000:1 / 2000:1 > 2.000.000:1 / 2000:1 > 2.000.000:1 / 2000:1 > 2.000.000:1 / 2000:1 > 2.000.000:1 / 2000:1
Gekleurde en witte lichtopbrengst (lumen) (standaard/economy) 6000 7000 8000 12.000
Levensduur laser (uur) (standaard/economy) 20.000 / 56.000
Beeldformaat (inch) 50-300
Projectieverhouding 1,45-2,31 : 1 1,58-2,56 : 1
F-nummer lens (F) brandpuntsafstand (f) (mm) 1,7-2,3 1,8-2,51
Zoomverhouding 1,6x
Keystone-correctie (horizontaal/verticaal) ± 30 ° / ± 45 °
Lens-shift (horizontaal/verticaal) ± 67 ° / ± 30 °
Luidsprekers 10 W x 1 N/A N/A
Geluid (standaard/economy) (dB) 35 / 29 37 / 31
Stroomverbruik (W) (aan/economy/stand-by) 454 / 353 / 0,5 566 / 384 / 0,5 625 / 417 / 0,5 908 / 597 / 0,5
Gewicht (kg) 21 22
Afmetingen B×D×H (mm) 586 × 492 × 211 586 × 492 × 211
Digitaal HDMI (W/HDCP2.2) x1, DVI-D x1, HDBaseT (W/HDCP2.2) x1
Video Ingang: PC (D-sub 15), Component (5BNC), Uitgang: Monitor uit (D-sub 15) Ingang: 3G-SDI, PC (D-sub 15), Component (5BNC), Uitgang: Monitor uit (D-sub 15)
Bediening LAN (RJ45), RS232 (IN) DMX Art-Net (RJ45), LAN (RJ45), RS232 (IN)
USB USB type A (optionele Wi-Fi, firmware-update via USB-flashdrive), USB type B (service)
Audio Ingang: Stereo mini x3, Uitgang: Stereo mini x1
Meegeleverde accessoires Stroomkabel, computerkabel, kabelhoes, HDMI-kabelklem, lenskap, afstandsbediening, gebruikershandleiding.
Garantie5 op projector Vijf jaar of 20.000 uur, hetgeen het eerst het geval is
Alle specificaties zijn voorlopig. Productinformatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

CONTACT OPNEMEN

Vult u hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

  1. Kleurhelderheid (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang de gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren voor bedrijven en het onderwijs vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip, op basis van NPD-gegevens voor juni 2013 tot en met mei 2014 en gegevens van PMA Research voor het 1e t/m 3e kwartaal van 2013. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/clo
  2. De laserlichtbron levert een duurzame beeldkwaliteit en hoge betrouwbaarheid met een typische levensduur tussen 20.000 en 83.000 uur, afhankelijk van de gekozen modus
  3. Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.)
  4. Per november 2017
  5. Niet alle garanties zijn beschikbaar in alle landen. Neem contact op met een Epson-vertegenwoordiger in uw regio.
  6. ELPLX01/ELPLM08-lenzen zijn niet beschikbaar op de EB-L1500UH, EB-L1505UH, EB-L1715S, EB-L1750U en EB-L1755U
  7. ELPLW06/ELPLX02-lens is alleen beschikbaar voor de EB-L1500UH, EB-L1505UH, EB-L1715S, EB-L1750U en EB-L1755U