SLUITEN

KAMPIOENSMERKEN

Epsons wereldwijde samenwerking met het Mercedes-AMG Petronas Motorsport markeert het samengaan van twee merken die zich volledig inzetten voor innovatie, wereldwijd marktleiderschap en de productie van hoogwaardige producten.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

Als regerend wereldkampioen is Mercedes-AMG Petronas Motorsport geheel voorbereid en vastbesloten om uitstekend te presteren in het Formule 1™-seizoen van 2017. Behalve hun terugkeer in het seizoen 2017 als Wereldkampioen, profiteert het team van de hernieuwde samenwerking met Epson en zijn expertise op het gebied van inkjetprinters, scanners, 3LCD-projectoren en draagbare producten – waaronder multimediabrillen en met sensoren uitgeruste sport- en fitnessproducten.
Mercedes-AMG Petronas Motorsport is een van de sterkste F1-teams, met een coureursteam dat bestaat uit drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en nieuw teamlid Valtteri Bottas.

AFSTEMMING EN SYNERGIE

Deze wereldwijde samenwerking betekent dat twee kampioenen de handen in elkaar slaan in hun niet-aflatende inzet voor innovatie, het streven naar wereldwijd marktleiderschap en de fabricage van hoogwaardige producten die een emotionele betrokkenheid genereren bij de belanghebbenden wereldwijd. Het betekent ook dat twee organisaties samenkomen die veel synergie hebben, maar zich daarnaast als merk gezamenlijk sterk inzetten om de impact op het milieu te minimaliseren.

Formula One racing car

Epson streeft er bijvoorbeeld naar om uiterlijk in 2050 een vermindering van 90% in de CO2-uitstoot te bereiken in vergelijking met de impact op het milieu van huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten, deels via groenere fabricageprocessen maar ook door de milieu-impact veroorzaakt door het gebruik van zijn producten te verminderen. De vele innovaties van Mercedes-AMG Petronas Motorsport hebben geleid tot de ontwikkeling van de F1 W05 Hybrid-raceauto, die 30% minder brandstof verbruikt dan het vorige model, maar hebben daarnaast ook praktische voordelen opgeleverd in de S 500 Plug-In Hybrid en andere personenauto´s van Mercedes-Benz.
In de wereld van de technologie en de autosport gaan de ontwikkelingen erg hard, en zo zal het ook verlopen met de wereldwijde samenwerking tussen Epson en Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

VAN DICHTBIJ EN PERSOONLIJK

Mercedes-AMG Petronas Motorsport en
drievoudig wereldkampioen

MEER INFORMATIE OVER HET MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT

Formule 1™-kalender 2017

Hier vindt u alle belangrijke datums, tijden en locaties voor het Formule 1™-seizoen van 2017.

Binnen Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Wilt u meer weten over het Mercedes-AMG Petronas Motorsport? Alle informatie over het team, historische achtergrond en toekomstplannen kunt u hier vinden. Ontdek de diverse informatiekanalen om in contact te blijven met het team.

Klaar voor de start?

Bezoek de officiële Formula One website voor alle informatie over de deelnemende teams, racecircuits en de belangrijke datums in een oogopslag. Koop toegangsbewijzen en zie het laatste nieuws en de resultaten met één klik op de knop.

    Deze website is niet officieel en houdt op geen enkele wijze verband met de Formule One-bedrijvengroep. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en verwante merken zijn het handelsmerk van Formula One Licensing B.V.