Epson GT-1500

Let op: uw besturingssysteem is mogelijk niet correct gedetecteerd. Het is belangrijk dat u uw besturingssysteem hierboven handmatig selecteert om ervoor te zorgen dat u compatibele content bekijkt.
Epson GT-1500
Downloads

Downloads

Product Setup
Epson Software updater (v4.6.7.0)
v.4.6.7.0
11-Apr-2024
5.67 MB
.exe
Aanvullende informatie:
Epson Software Updater allows you to update Epson software as well as download 3rd party applications. Please Note: To use this updater, your Epson product must be turned on and connected to a computer with Internet access.
Downloaden
Drivers
EPSON Scan Updater (v1.0)
v.1.0
13-Jul-2018
0.72 MB
.exe
Aanvullende informatie:

Issue:

Since updating to the new version of Window 10 (April update) Epson Scan will not launch or will freeze indefinitely after launching, using Preview or pressing the scan button.

Solution:

To resolve this issue we have released an updated driver or patch dependent on your Epson product.

Downloaden
EPSON Scan (v3.497)
v.3.497
19-Oct-2015
28.36 MB
.exe
In EPSON Scan worden rechtstreeks alle functies van uw EPSON-scanner geregeld. U kunt met deze software afbeeldingen in kleur, grijswaarden of zwart-wit scannen en resultaten met een professionele kwaliteit behalen. Dit programma is de 'cross-platform' standaardinterface tussen uw scanner en de meeste toepassingen. U kunt het programma openen vanuit elke toepassing die de TWAIN-standaard ondersteunt.
Downloaden
EPSON Scan (v3.920)
v.3.920
21-Jan-2013
28.23 MB
.exe
In EPSON Scan worden rechtstreeks alle functies van uw EPSON-scanner geregeld. U kunt met deze software afbeeldingen in kleur, grijswaarden of zwart-wit scannen en resultaten met een professionele kwaliteit behalen. Dit programma is de 'cross-platform' standaardinterface tussen uw scanner en de meeste toepassingen. U kunt het programma openen vanuit elke toepassing die de TWAIN-standaard ondersteunt.
Downloaden
Netwerkhulpprogramma's
EpsonNet Config Portable (v4.9.11.21)
v.4.9.11.21
23-Jun-2023
14.17 MB
.zip
Aanvullende informatie:
Le logiciel EpsonNet Config permet aux administrateurs de configurer l'interface réseau des imprimantes EPSON. Les utilisateurs Windows peuvent configurer cette interface pour TCP/IP, NetWare, MS Network, AppleTalk, IPP et SNMP. Les utilisateurs Macintosh peuvent la configurer pour TCP/IP, AppleTalk et IPP.
Downloaden
EpsonNet Config (v4.9.11.21)
v.4.9.11.21
23-Jun-2023
18.78 MB
.exe
EpsonNet Config is configuratiesoftware voor beheerders waarmee de netwerkinterface van EPSON-printers kan worden geconfigureerd. Gebruikers van Windos kunnen de netwerkinterface configureren voor TCP/IP, NetWare, MS Network, AppleTalk, IPP en SNMP. Gebruikers van Macintosh kunnen de netwerkinterface configureren voor TCP/IP, AppleTalk en IPP.
Aanvullende informatie:

This latest version includes
- Security update
- Compatibility with new models

Downloaden
Andere software
EPSON Scan OCR Component (v3.00.05)
v.3.00.05
24-Jan-2024
70.16 MB
.exe
Aanvullende informatie:

.

Downloaden
Event Manager (v3.11.74)
v.3.11.74
16-Mar-2023
21.85 MB
.exe
Aanvullende informatie:

Event Manager launches File Manager or PageManager for EPSON automatically when you press the B&W Start or Color Start button on the control panel in Scan mode. You can select an application to be launched when pressing the B&W Start or Color Start button.

This latest version includes
- Bug Fix

Downloaden
EPSON Copy Factory Updater (v4.91)
v.4.91
15-May-2020
60.20 MB
.exe
Aanvullende informatie:

EPSON Copy Factory software updater

Downloaden
EPSON Copy Factory (v4.91)
v.4.91
15-May-2020
60.37 MB
.exe
Aanvullende informatie:
EPSON Copy Factory vergroot documenten van normaal formaat in grotere formaten zonder dat de afbeeldingskwaliteit verloren gaat. Het hulpprogramma vormt een interface tussen de desktopscanners van EPSON en printers van groot formaat waarbij kleine documenten en foto's met één druk op de knop worden vergroot tot documenten van groot formaat, zoals A2-posters.
Downloaden
Video's

Video's

Verbinding (draadloos / met kabel)
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Handleidingen en documentatie

Handleidingen en documentatie

Handleidingen
Gebruikershandleiding (v1.0)
v.1.0
04-Jun-2008
1.89 MB
.zip
User's Guide (v1.0)
v.1.0
04-Jun-2008
2.44 MB
.zip
This manual provides you with information on how to use your product from setting up to troubleshooting.
Downloaden
Setup Guide (v1.0)
v.1.0
02-Jun-2008
1.35 MB
.pdf
This guide is a step-by-step procedure for installing and setting up your product.
Downloaden
Online documentatie
Online Guide
Registratie en garantie-opties

Registratie en garantie-opties

Registreer uw product
Klik hieronder op ‘Nu registreren’ om uw nieuwe product te registreren.
Nu registreren
Controleer uw garantie
Om de garantiestatus van uw product te controleren, klikt u hieronder op ‘Garantiestatus controleren’, vervolgens voert u het serienummer van uw product in op de support-pagina.
Garantiestatus controleren
Opties voor uitgebreide garantie (CoverPlus)
Bescherm uw Epson-product ook na de standaardgarantieperiode met een Epson CoverPlus-plan. Voor meer informatie over onze uitgebreide garantieopties voor uw nieuwe product klikt u hieronder op ‘Bekijk uitgebreide garantieopties’.
Bekijk uitgebreide garantieopties
Contact

Contact

Neem contact op
Onze online virtuele assistent, EVA, kan u helpen om de meest veelvoorkomende problemen met uw apparaat op te lossen.

Klik op de knop Begin nu om onze virtuele assistent te gebruiken om uw probleem snel op te lossen of om andere manieren te vinden om contact op te nemen met Epson.
Bel ons
E-mail Epson Support
Als u op onze website geen antwoord kunt vinden op uw vraag, dan kunt u deze ook e-mailen naar Epson Support.
Stuur ons een e-mail
Als u op onze website geen antwoord kunt vinden op uw vraag, dan kunt u deze ook e-mailen naar Epson Support.
Houd er rekening mee dat we niet naar een postbus kunnen verzenden