Rolls-Royce kiest voor SureColor SC-S70600

EEN SNUFJE ZILVER

Rolls-Royce kiest voor SureColor SC-S70600

Ltd Limited gebruikt de SureColor SC-S70600 van Epson om fantastische interieurinstallaties met zilver te maken voor Rolls-Royce.

Trusted to Deliver Excellence' is het motto van Rolls-Royce en dat heeft invloed op alles wat het bedrijf doet. Als gevolg hiervan is Rolls-Royce een indrukwekkend wereldmerk en heeft het een uitmuntende reputatie en innovatieve oplossingen op land, ter zee en in de lucht. De focus op kwaliteit is van invloed op elk onderdeel van het bedrijf, ook bij een nieuwe receptieruimte voor bezoekers in Derby in het Verenigd Koninkrijk.

De Rolls-Royce-faciliteit in Derby heeft meer dan 11.000 medewerkers en velen van hen houden zich bezig met het ontwikkelen en fabriceren van vliegtuigmotoren. Er zijn 12.500 motoren wereldwijd in gebruik en tweederde van alle lange-afstandsvluchten vanuit London Heathrow worden mogelijk gemaakt door Rolls-Royce-motoren.

Bij het ontwerpen van de nieuwe Rolls-Royce-receptieruimte voor bezoekers wilde architectuur- en interieurpraktijk tp bennett het prestigieuze Rolls-Royce-merk weerspiegelen. Dus kozen ze voor printspecialisten Ltd Limited in Londen om de fraaie grafische beelden in zilver, wit en blauw te maken die ze voor de ruimte hadden ontworpen. Ltd. Limited was de perfecte keuze om te voldoen aan de veeleisende wensen van Rolls-Royce omdat zij over een SureColor SC-S70600 grootformaatprinter beschikken. Deze drukt af met hoogwaardige kwaliteit, vloeiende CMYK-overgangen, metallic-zilver en een hoge dekking van witte inkt.

Ltd Limited heeft de ontwerpen afgedrukt in Londen op transparant vinyl en behangpapier met strakke afmetings- en kwaliteitsspecificaties en heeft deze installaties vervolgens op locatie in Derby geplaatst. Het resultaat is een indrukwekkende en unieke ruimte die de exclusieve merkwaarden van Rolls-Royce weerspiegelt.

Ltd Limited is het eerste bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat in de SureColor SC-S70600 grootformaatprinter met tien kleuren heeft geïnvesteerd. Dit is Epson's eerste 64-inch printer die tegelijkertijd witte en metallic inkt ondersteunt. 'We hebben deze innovatieve printer gekozen omdat deze de mogelijkheid biedt om hoogwaardige kleurenbeelden te combineren met zilver en wit op een breed scala materialen, alles op één apparaat en in één drukgang', zegt Seymour Reeves, directeur van Ltd Limited. Voor de SureColor SC-S70600 hadden we meerdere printers nodig gehad om de hoogwaardige installaties te maken die aan de enorm hoge kwaliteitsvereisten van het merk Rolls-Royce voldoen.'

Voor elk project en specifiek wanneer een nieuwe technologie wordt gebruikt, zijn er vragen zoals: Wat is de kwaliteit? Wat is de productietijd? Hoe gaat het eruit zien? De SureColor SC-S70600 presteert bijzonder goed op al deze aspecten,' zegt Seymour. 'We kunnen met deze printer zeer goede kwaliteit leveren en vloeiende overgangen van metallic naar witte inkt en combinaties van beide afdrukken. Dat zijn effecten die we eerder niet voor elkaar konden krijgen. We kregen strikte aanwijzingen over wat de eisen waren. Het was een uitdagend project met een doorlopende afbeelding op een gebied van 15 m die precies moest passen. Elke druppel die we ophangen, elk onderdeel van de print die we op moeten stellen, moet aan de verwachtingen van alle betrokkenen voldoen. We zijn erg trots op de resultaten en ik ben blij dat Rolls-Royce en tp bennett gelukkig waren met de resultaten.'

Ga voor meer informatie naar:

www.epson.co.uk

www.ltdltd.com

www.tpbennett.com

www.rolls-royce.com