Hoe de Josif Pančić basisschool goed gebruik maakt van Epson-projectoren

Epson-installatieprojectoren in het onderwijs

Elk klaslokaal in de Josif Pančić basisschool heeft een computer. Projectoren worden steeds vaker gebruikt voor educatieve activiteiten waardoor lesgeven steeds interessanter wordt. De school had een oplossing nodig die in overeenstemming was met internationale educatieve standaarden voor activiteiten en daarnaast hun leerlingen de beste leerervaring bood.

Projectoren zijn een vast onderdeel geworden van elk modern klaslokaal

Dankzij de technologische vooruitgang zijn de manieren van lesgeven veranderd. Apparaten zoals projectoren zijn handig in de les voor zowel basisschoolleerlingen als docenten. Een hele school voorzien van projectoren was geen gemakkelijke opgave, maar vanwege de gunstige prijzen en de kwaliteit van Epson-installatieprojectoren was het een makkelijke keuze. “Het was een combinatie van goede kwaliteit en goede prijs en daarom hebben we voor Epson gekozen.” zei Milan Bajić, de directeur van de Josif Pančić basisschool. “Wij gebruiken Epson EB-595Wi- en EB-695Wi-projectoren. In de praktijk blijkt dat ze beter zijn dan projectoren die door concurrenten werden aangeboden.” voegde hij eraan toe. “De uniformiteit van deze apparaten is ook erg belangrijk voor een instelling zoals die van ons, niet alleen voor het onderhoud en de training van ons personeel, maar ook voor de gestandaardiseerde kwaliteit van de klasactiviteiten.”

Epson-kwaliteit voor een betere leerervaring

Aangezien er veel kinderen in de klas zitten, is het essentieel dat de leesbaarheid van de lesinhoud van hoge kwaliteit is. Gebruiksgemak is ook een hele belangrijke factor – “De docenten zijn zeer tevreden.” concludeerde de directeur. De kwaliteit die Epson biedt, heeft onze activiteiten in de klas verbeterd. “Bij Epson-projectoren is het beeld duidelijker en helderder omdat ze krachtigere lampen hebben. Het is niet nodig om de lichten in het lokaal te dimmen, gordijnen te sluiten of leerlingen van de ene hoek naar de andere hoek te verplaatsen. We hebben precies wat we nodig hebben.”

Een betrouwbaar apparaat voor een goede prijs

“We waren op zoek naar een goed en betrouwbaar apparaat voor educatieve doeleinden met een gunstige prijs. En we hebben alles wat we wilden. We hebben helemaal geen problemen wat betreft het onderhoud, maar mocht het toch voorkomen, dan zijn we ervan overtuigd dat het ook weer snel opgelost wordt,” zei directeur Bajić. Josif Pančić basisschool heeft 18 projectoren en ze zijn van plan om in de toekomst niet alleen de klaslokalen maar alle ruimtes van Epson-projectoren te voorzien. Zowel de leerlingen als de docenten zijn tevreden met de Epson-projectoren, en de kwaliteit van de lessen is verbeterd naar een standaard die met gemak voldoet aan de internationale trends.