Wi-Fi Direct op de nieuwe Epson Small-in-One-reeks

Snelle, gebruiksvriendelijke printer voor thuisgebruik

Wi-Fi Direct op de nieuwe Epson Small-in-One-reeks

Amsterdam, 18 mei2013 –Met Epson’s nieuwe Small-in-One-printers voor thuisgebruik met Wi-Fi Direct™ is thuis afdrukken gemakkelijker dan ooit. Met deze printers, ideaal voor het afdrukken van familiefoto's en persoonlijke documenten, hebben[1] thuisgebruikers geen draadloze router meer nodig, maar kan rechtstreeks vanaf Wi-Fi-apparaten worden afgedrukt.

Met Epson Connect[2], de Epson-service voor mobiel afdrukken en afdrukken naar de cloud, en automatische Wi-Fi-setup heeft Epson eerder al bewezen dat draadloos afdrukken geen enkel probleem meer hoeft te zijn. Dankzij de toevoeging van Wi-Fi Direct biedt Epson thuisgebruikers nu nog meer mogelijkheden voor draadloos afdrukken.

Deze reeks bestaat uit de modellen Expression Home XP-412/415, XP-312/315, XP-215 en XP-212.Alle modellen besparen ruimte, geld en tijd dankzij hun kleinere afmetingen, afzonderlijke inktcartridges en gebruiksvriendelijke functies.

Deze nieuwe alles-in-één printers zijn compatibel met Epson iPrint2, zodat gebruikers draadloos vanaf smartphones en tablet-pc's kunnen afdrukken. Daarnaast is het met de XP-412/415, XP-312/315 en XP-215 mogelijk om overal ter wereld af te drukken door foto's en documenten direct naar het unieke e-mailadres van de printer te e-mailen. Deze printers zijn ook geschikt voor gebruik met Google Cloud Print en Apple AirPrint.

Alle  genoemde Expression Home printers gebruiken de Epson Claria Home-vierkleureninktset die de duurzaamheid van zwarte pigmentinkt combineert met de glossy fotokwaliteit van de cyaan, magenta en gele dye-inkten. Hierdoor staat deze veelzijdige inktset garant voor scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto's van fotolabkwaliteit.

De inktcartridges zijn verpakt in de kenmerkende verpakking met de afbeelding van een madeliefje/klaproos, zodat gebruikers eenvoudig de juiste inktcartridges voor hun printer kunnen herkennen. Alle inktcartridges zijn beschikbaar in een standaard- en XL-formaat. Op elke verpakking staat duidelijk vermeld hoeveel pagina's met de betreffende inktcartridge kunnen worden afgedrukt, zodat gebruikers snel en eenvoudig kunnen beslissen welke inktcartridge het beste past bij hun afdrukbehoeften.

Mohamed Musa, Product Manager van Epson Europe, zegt: “Omdat meer gebruikers dan ooit mobiele apparaten gebruiken, zijn we altijd op zoek naar manieren om meer afdrukflexibiliteit te bieden. Naast Wi-Fi, Epson Connect en Google Cloud Print is er nu Wi-Fi Direct, waarmee gebruikers rechtstreeks vanaf hun smartphone, tablet-pc of draadloze laptop naar hun printer kunnen afdrukken, zonder router, zonder problemen.”

De adviesprijzen van de XP-412/415, XP-312/315, XP-215 en XP-212 zijn respectievelijk € 99,99, € 79,99, € 64,99 en € 59,99.

Functies●P-412/ 415●P-312/ 315●P-215●P-212
Small-in-One-reeks: Epsons kleinste alles-in-één-inkjetprinters voor thuisgebruik ooit
Bespaar geld met afzonderlijke inktpatronen – vervang alleen de verbruikte kleur
Wi-Fi DirectTM voor draadloos afdrukken zonder een netwerk--
Overal in huis afdrukken en scannen met Wi-Fi-connectiviteit
Epson Connect(Epson iPrint, Email Print en Remote Print Driver)+ Scannen naar cloud2●2●2Alleen iPrint2
Onderweg afdrukken vanaf uw smartphone of computer via een Epson-printer die geschikt is voor Google Cloud Print-
Eenvoudige installatie dankzij automatische Wi-Fi-setup5●[3]●3●[4]●4
Claria Home-inktset - ideaal voor scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto's van fotolabkwaliteit
LCD-kleurenscherm van 6,4 cm met aanwijzingen op scherm en intelligent navigatietouchpad---
LCD-kleurenscherm van 3,6 cm met aanwijzingen op scherm---
1200dpi-scanner
ENERGY STAR-kwalificatie
Afdruksnelheid: max. 33 pagina's per minuut[5]2626
Epson Easy Photo Print-software voor moeiteloos verbeteren van foto's, inclusief verwijderen van rode ogen
Kleuren herstellen, stof verwijderen en tegenlicht corrigeren met Epson Scan

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com[1]Wi-Fi Direct beschikbaar op Expression Home XP-412/413/415 en XP-312/313/315.

[2]Epson iPrint vereist een draadloze verbinding met internet en de Epson-afdrukapp. Voor afdrukken via e-mail is een internetverbinding nodig, deze is niet beschikbaar op de Expression Home XP-212. Ga naar www.epsonconnect.eu voor meer informatie over ondersteunde talen en apparaten

[3]De automatische setup is compatibel met Windows 7, Windows Vista en Mac OS.

[4]De automatische setup is compatibel met Windows 7, Windows Vista en Mac OS. Voor de eerste Wi-Fi-setup hebben Windows XP-gebruikers een USB-kabel nodig. Deze wordt niet meegeleverd.

[5]Ga voor testvoorwaarden naar www.epson.eu/testing