Verlaag uw bedrijfskosten met de nieuwste zakelijke inkjetprinters van Epson

De WorkForce WF-3000- en WF-2000-serie bieden kleine bedrijven lagere afdrukkosten en betrouwbare afdrukprestaties

Verlaag uw bedrijfskosten met de nieuwste zakelijke inkjetprinters van Epson

Amsterdam, 20 november 2012 – Epson helpt kleine bedrijven geld te besparen met een nieuwe serie betrouwbare en flexibele zakelijke inkjetprinters. De WF-3000- en WF-2000-serie maken gebruik van afzonderlijke XL-inktpatronen, waardoor bedrijven efficiënter kunnen afdrukken. Zeker met de WF-3000-serie, die tot maar liefst 50% lagere kosten-per-pagina biedt dan laserprinters van concurrenten [1]. Deze nieuwe printers zijn ideaal voor kleine kantoren die op zoek zijn naar een multifunctionele, betrouwbare zakenprinter, -lage kosten per pagina, netwerkgebruik en flexibele aansluitmogelijkheden.

WorkForce WF-3000-serie -WF-3540DTWF, WF-3530DTWF, WF-3520DWF, WF-3010DW

Met een hoge afdruksnelheid tot wel 15 ppm (enkelvoudig afdrukken) en 7,9 ppm (dubbelzijdig afdrukken) hebben [2], zijn deze vier modellen ideaal voor kleine kantoren die rendabel dubbelzijdig willen afdrukken in hoge kwaliteit. Uitgerust met een papierlade met hoge capaciteit van 250 vellen en een extra lade van 250 vellen voor de WF-3540DTWF en WF-3530DTWF, beschikken deze vier printers over een invoer voor een enkel vel speciale media. Gebruikers kunnen hiermee op verschillende papiersoorten afdrukken, zoals kaarten, enveloppen en papier met koptekst, zonder de hoofdpapierladen te moeten openen.

WorkForce WF-2000-serie -WF-2540WF, WF-2530WF, WF-2520NF, WF-2510WF, WF-2010W

Deze WF-2000 modellen hebben een kleinere footprint dan de WF-3000-serie en zijn uitgerust met iets minder functies, ze zijn speciaal ontworpen voor gebruikers die een betrouwbare, kleine kantoorprinter nodig hebben. Deze printers kunnen door één kantoormedewerker worden gebruikt maar kunnen dankzij tal van aansluitmogelijkheden, ook door meerdere gebruikers worden gedeeld. Elk model beschikt over een invoerlade van 100 vel aan de achterzijde voor veelzijdige afdrukmogelijkheden.

Alle negen WorkForce printers [3] bieden afdrukken op afstand met Epson Connect [4], bestaande uit Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver en Scan-to-Cloud. Met Epson iPrint kunnen gebruikers draadloos vanaf smartphones en tablet-pc's en overal ter wereld afdrukken door direct naar het unieke e-mailadres van de printer te e-mailen. De Remote Print Driver3 biedt gebruikers meer flexibiliteit, via het printerstuurprogramma van hun pc's kunnen ze afdruktaken op maat maken voordat ze de taken versturen om af te drukken. Met Scan-to-Cloud3 kunnen gebruikers gescande documenten direct in de 'cloud' opslaan en delen, en naar elk willekeurig e-mailadres of een andere Epson Connect-printer sturen. Deze printers zijn ook geschikt voor gebruik met Google Cloud Print3.

Andy Bray, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: “Beide series zijn perfect voor kleine bedrijven en hebben flexibele opties om te delen, dankzij Wi-Fi- en/of Ethernet-connectiviteit3. Op de WF-3540DTWF is bovendien Wi-Fi Direct beschikbaar, waarmee gebruiken direct verbinding kunnen maken met andere Wi-Fi-apparatuur, zonder dat ze een draadloos toegangspunt zoals een router nodig hebben. Daarnaast zorgt de sneldrogende DURABrite Ultra Ink van Epson ervoor dat bedrijfsdocumenten van professionele kwaliteit bestand zijn tegen water, vegen en markeerstiften.”

De WF-3540DTWF, WF-3530DTWF, WF-3520DWF en WF-3010DW zijn vanaf MAAND beschikbaar voor een prijs van respectievelijk € 239,99, € 239,99, € 179,99 en € 109,99 (incl. BTW).

De WF-2540WF, WF-2530WF, WF-2520NF, WF-2510WF en WF-2010W zijn vanaf MAAND beschikbaar voor een prijs van respectievelijk € 139,99, € 109,99, € 99,99, en € 89,99.

Eigenschappen WF-3000-serie

Belangrijke functiesWF-3010DWWF-3520DWFWF-3530DTWFWF-3540DTWF
Afdrukken, scannen, kopiëren en faxenAlleen afdrukken
Eén papierlade voor 250 vel
Twee papierladen voor 250 vel
Papierlade voor enkele vellen aan de achterzijde, voor flexibel gebruik van papiersoorten
Wi-Fi-, Ethernet-connectiviteit
Wi-Fi Direct
Epson connect4 (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver, Scan-to-Cloud)
Onderweg afdrukken vanaf uw computer via een Epson-printer die geschikt is voor Google Cloud Print
Duplex afdrukken
Geheugenkaart/USB-host
ISO-afdruksnelheid van 15/9,2 ipm2
Robuuste en duurzame kwaliteit
Werkcyclus van 12.000pagina´s per maand [5]
Sneldrogende DURABrite Ultra Ink
Bespaar geld met individuele inktpatronen – vervang alleen de verbruikte kleur
●L-inktpatronen bieden tot wel 50% lagere kosten per pagina dan laserprinters van concurrenten1
Vaste, dubbelzijdige automatische documentinvoer voor het scannen, kopiëren en faxen van meerdere pagina´s
Aanraakscherm van 8,8 cm met bewegingsbesturing voor eenvoudige menunavigatie
LCD-scherm van 6,3 cm en intuïtief bedieningspaneel voor eenvoudige menunavigatie
Vervangbare onderhoudsbox, voor langere levensduur

Eigenschappen WF-2000-serie

Belangrijke functiesWF-2010WWF-2510WFWF-2520NFWF-2530WFWF-2540WF
Afdrukken, scannen, kopiëren en faxenAlleen afdrukken
Compacte oppervlak om eenvoudig te plaatsen
Werkcyclus van 3000 pagina´s per maand6
Sneldrogende DURABrite Ultra Ink
Bespaar geld met individuele inktpatronen – vervang alleen de verbruikte kleur
Tot 2,5 keer meer pagina´s afdrukken met XL-inkt van Epson1
Papierlade voor 100 vel aan de achterzijde voor gebruik van meerdere papiersoorten
Automatische documentinvoer van 30 vel om meerdere pagina's te scannen, kopiëren en faxen
Kleurenscherm van 6,3 cm voor eenvoudige menunavigatie
Wi-Fi- en Ethernet-verbindingAlleen Wi-FiAlleen EthernetAlleen Wi-Fi
Via Wi-Fi verbinding snel en eenvoudig documenten en foto's afdrukken vanaf smartphones en tablet-pc's met Epson iPrint4(via Wi-Fi-router)
Overal in de wereld afdrukken door documenten en foto's direct naar de printer te e-mailen
Afdrukken via uw printerstuurprogramma, waar ter wereld u zich ook bevindt.
Bestanden direct scannen naar 'cloud'-services om ze te kunnen delen of op te slaan
Onderweg afdrukken vanaf uw smartphone of computer via een Epson-printer die geschikt is voor Google Cloud Print

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van imaging en innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en 3LCD-projectoren tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com[1] Voor meer informatie gaat u naar www.epson.eu/inkjetsaving

[2] Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaardsimplex weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

[3] Beschikbaarheid afhankelijk van model. Zie de tabel met eigenschappen voor meer details.

[4] Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga naar www.epsonconnect.eu voor meer informatie over ondersteunde talen en apparaten

[5] Het maximum aantal afgedrukte pagina's per maand op basis van de prestaties van de printer, inclusief door ISO beoordeelde afdruksnelheden en papierverwerkingsmogelijkheden