Scherper, helderder en probleemloos

De vijf nieuwe installatieprojectoren van Epson voor het bedrijfsleven en het onderwijs

Scherper, helderder en probleemloos

Amsterdam, 1 maart 2013 – Met de vijf nieuwe 3LCD installatieprojectoren van Epson kunnen bedrijven, scholen en universiteitenveel eenvoudiger scherpere en helderdere beelden projecteren. Deze modellen bieden helderheidsniveaus tot 5200 lumen en zijn uitgerust met tal van gebruiksvriendelijke functies die zijn ontworpen om de installatie en het dagelijks gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken.

De nieuwe serie bestaat uit de volgende modellen en resoluties: de Epson EB-4950WU en EB-4850WU bieden een Full HD WUXGA-schermresolutie, de Epson EB-4750W een WXGA-schermresolutie, en de Epson EB-4650 en EB-4550 een XGA-schermresolutie.

Dankzij de 3LCD-technologie van Epson, die resulteert in een gelijke White en Colour Light Output (CLO), worden beelden scherp en helder geprojecteerd, worden levendige kleuren waarheidsgetrouw gereproduceerd en kan content bij variërende lichtomstandigheden worden weergegeven. Daarnaast ondersteunen alle modellen een hoge contrastverhouding van 5000:1 voor rijke, diepe zwarttinten.

Dankzij de eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies zijn alle projectoren gemakkelijk te installeren en te gebruiken. En dankzij hun groothoekzoomverhouding, keystone-correctie en Arc- en Point-correctie kan elk model snel en eenvoudig in allerlei verschillende standen worden opgesteld zonder dat het beeld wazig of vervormd wordt.

Frederic Haton, senior productmanager bij Epson Europe: “Vanwege hun hoge helderheidsniveaus en high-definition beeldkwaliteit zijn deze nieuwe projectoren ideaal voor grote vergaderruimten, collegezalen en auditoria. Daarnaast bieden deze modellen een hoge mate van flexibiliteit dankzij de split-screen functie, die gebruikers in staat stelt beelden van verschillende bronnen te projecteren. Zo kunnen twee verschillende presentaties worden weergegeven via afzonderlijke laptops, of zelfs een aparte desktop visualiser, zoals de Epson ELPDC20.”

De Epson EB-4950WU, EB-4850WU, EB-4750W, EB-4650 en EB-4550 zijn vanaf juni 2013 verkrijgbaar, prijzen zijn nog niet bekend.

Eigenschappen:EB-4950WUEB-4850WUEB-4750WEB-4650EB-4550
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Gelijke White en Colour Light Output (CLO)4500 lumen4000 lumen4200 lumen5200 lumen4500 lumen
ResolutieWUXGAWUXGAWXGA●GA●GA
Contrastverhouding 5000:1
Groothoekzoomverhoudingx1,8x1,8x2,0x2,0x2,0
Twee digitale ingangen: HDMI en DisplayPort
Lampen en filters kunnen eenvoudig worden vervangen
Gedeeld scherm
De projector is via het netwerk in te stellen en te bedienen met EasyMP
Tal van connectiviteitsopties (pc, Full HD-videoconferentiesystemen, Blu-Ray-speler)
Handmatige verticale keystone-correctie +/-30 graden
Standaardbereik van lensverschuivingV: +/- 50%, H: +/- 10%V: +/- 50%, H: +/- 10%V: +/- 70%, H: +/- 38%V: +/- 58%, H: +/- 38%V: +/- 58%, H: +/- 38%
DCDi-technologie van Faroudja
Witte behuizing

 

Opmerkingen voor de redactie

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van imaging en innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en 3LCD-projectoren tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.757 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2011 een omzet van 1.546 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com