Revolutionaire zakelijke A3 MFP met zeer hoge snelheid

Profiteer van de milieuvoordelen die alleen de inkjettechnologie kan bieden, zelfs bij dubbelzijdig afdrukken met een snelheid van 100 pagina's per minuut

Revolutionaire zakelijke A3 MFP met zeer hoge snelheid

De supersnelle, milieu-efficiënte zakelijke inkjetprinter van de volgende generatie is nu verkrijgbaar: de WorkForce Enterprise. Deze ultrasnelle A3-kleurenprinter voor kantoorafdelingen met een snelheid van 100 ppm levert de milieuvoordelen die alleen de inkjettechnologie kan bieden, want u beschikt over een oplossing met laag stroomverbruik waarvoor minder verbruiksmaterialen vereist zijn, voor de prijs van een laserkopieerapparaat voor afdelingen. Naast de WorkForce Enterprise WF-C20590 is ook een versie met 75 ppm verkrijgbaar, de WF-C17590. Beide modellen zijn ontworpen om in alle afdrukbehoeften van kantoorafdelingen in ondernemingen en het MKB te voorzien, met name bedrijven die te maken hebben met pieken met hoge afdrukvolumes.

Epson heeft een aantal technologische innovaties ingebouwd om de printerkwaliteit verder te verbeteren, waaronder een zelfreparerende printkop die banding tegengaat en een elektrostatische transportband voor kwaliteitsbehoud bij hoge snelheden. Bovendien biedt deze nieuwe technologie een doorbraak in milieuvriendelijke prestaties, doordat het stroomverbruik met een ongelooflijke 96% wordt verminderd vergeleken met een laserprinter met dezelfde snelheid 1zonder dat een speciale voeding nodig is.

Darren Phelps, directeur Business Imaging bij Epson Europe zegt: 'De WorkForce Enterprise vermindert de milieu-impact van het afdrukken via een oplossing met lager stroomverbruik waarvoor minder verbruiksmaterialen nodig zijn, maar waardoor opmerkelijk hoge afdruksnelheden met een hoge kwaliteit worden geleverd. Omdat er minder onderdelen nodig zijn dan voor vergelijkbare laser-MFD's, belooft deze reeks zeer betrouwbare resultaten en een aanzienlijke verhoging van de werkingstijd van de printer.

'We wisten dat we met een heel bijzonder apparaat te maken hadden zodra we de WorkForce Enterprise in het laboratorium aan het werk zagen, maar het zijn de reacties van leveranciers in heel Europa geweest die de baanbrekende aard van deze nieuwe reeks echt hebben bevestigd. We hebben een tournee gemaakt met dit model in steden op het hele continent, zoals Praag, Lille, Athene, Helsinki en nog vele andere, om belangrijke feedback te verzamelen, die we hebben gebruikt om een zo goed mogelijk Epson-product te maken.'

Ondanks de energiezuinigheid, blijven de prestaties uitstekend. De inkjet-linehead die een zeer hoge snelheid en een hoge printkwaliteit levert, is gebaseerd op een schaalbare technologie die Epson voor het eerst heeft toegepast in industriële systemen zoals etikettendrukpersen voor grote volumes. Het opmerkelijke nieuwe linehead-ontwerp, dat slechts 43 mm breed is en ongeveer 33.500 spuitkoppen bevat, levert een uitmuntende foutdetectie en bevat de Variable-Sized Droplet Technology voor het tegengaan van banding. Met dit compacte ontwerp met een ongelooflijk detailniveau worden niet alleen de prestaties verbeterd, maar beschikken gebruikers ook over snelheid en betrouwbaarheid voor hun zeer productieve teams waarvoor uitvaltijd absoluut uit den boze is. De perfecte symbiose van prestaties en efficiëntie.

Met de optionele WorkFlow Enterprise Finisher-eenheid kunnen documenten automatisch worden afgewerkt; deze bevat een papierlade van maximaal 5350 vellen met een optionele papierinvoer en een nietmachine en stapelaar voor 4000 vellen ter verbetering van de efficiëntie, zodat u tijd en inzet kunt besparen. Bovendien zijn deze modellen compatibel met een keur aan oplossingen, bieden ze gebruikers optimale doelmatigheid en mogelijkheden voor afdrukken vanaf smart devices en scannen met NFC. Hulpmiddelen en software zoals Email Print for Enterprise, Epson Print Admin en Document Capture Pro zorgen voor extra functionaliteit, en derhalve meer dan alleen afdrukken en scannen.

De WF-C20590 is verkrijgbaar vanaf juni 2017. 

Belangrijkste kenmerken

 • Modellen met 75 ppm en 100 ppm

 • DualScan met hoge snelheid (simplex/duplex): 60/110 apm

 • Laag stroomverbruik - 320 W (kan slechts 180 W zijn)

 • Standaard 600 x 1200 dpi - hoge printkwaliteit tot 600 x 2400 dpi

 • Kleurafdrukken, formaat tot maximaal SRA3 met behulp van de multifunctionele lade

 • Geschikt voor Epson Open Platform

 • Inktpatronen met hoge capaciteit: K = 2 x 50 K, CMY = 50 K

 • DuraBrite-pigmentinkten

 • 9 inch TP-kleurenscherm

 • Maximale capaciteit 5350 vellen (80 gsm) met optionele papierinvoer

 • Afwerkingseenheid van 4000 vellen verkrijgbaar met stapelen en nieten

 • Consistente afdrukken dankzij de technologie voor spuitkopcontrole

 • Elektrostatische transportband zorgt ervoor dat het papier volkomen vlak is bij het afdrukken

 • Compatibel met afdruktalen, waaronder PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF), ESC/P-Raster

1. Gebaseerd op het maximale stroomverbruik van de Epson WorkForce WF-C20590 van 320 W en het maximale stroomverbruik van 7600 W van het model Xerox Color 1000i Press met een vergelijkbare snelheid, op basis van de eigen specificaties van de fabrikant.