Print365: dé alles-in-één printoplossing voor kleinere bedrijven

Print365 innoveert met eenvoudige lage en vaste kosten

Print365: dé alles-in-één printoplossing voor kleinere bedrijven

Amsterdam, 07 juni 2016 – Met Print365 kunnen kleinere bedrijven nu profiteren van een volledig ondersteund, zorgenvrij printpakket, met lage, vaste kosten. Print365 past de eenvoud van een contract voor mobiele telefonie toe op een managed printservice die speciaal is ontworpen voor eindgebruikers in het midden- en kleinbedrijf en die wordt verkocht via IT-resellers.

“Onze prijzen zijn zo eenvoudig mogelijk: overzichtelijke, lage en vaste kosten voorzien in alle behoeften, gedurende een overeenkomst met een looptijd van 36 maanden,” zegt Paul Steels, Vice President Business bij Epson Europe. “We splitsen de kosten niet uit en er komen geen verborgen of extra vergoedingen bij het geselecteerde printpakket kijken. Het is allemaal heel eenvoudig en overzichtelijk. Andere, soortgelijke diensten voor het MKB zijn vaak zeer complex, maar met Print365 besparen gebruikers tijd en geld, omdat ze niet zelf online de juiste verbruiksartikelen hoeven te zoeken en kopen, geen voorraad hoeven aan te houden of facturen hoeven te voldoen. Print365 is een betrouwbare printservice met volledige dienstverlening, die zorgt voor minder rompslomp, lagere kosten en minder afval.

Dat is redelijk baanbrekend op het gebied van MPS (Managed Print Services), die hiermee ook binnen bereik komen voor kleinere bedrijven en niet alleen voor de grote ondernemingen.”

Als professionele printoplossing neemt Print365 het MKB het vervelende werk uit handen en zorgt voor een effectiever beheer van de printkosten. Dit is de eerste allesomvattende oplossing voor het MKB, zelfs voor bedrijven die maar een of twee printers willen. Een gebruiksvriendelijke portal stelt klanten in staat om eenvoudig hun verbruik, technische problemen, onderhoud, dienstverlening en live updates bij te houden.

Er zijn verschillende bundels beschikbaar, afgestemd op de behoeften van de klant, waaronder een All-You-Can-Print pakket dat vrijwel onbeperkt afdrukken[1] biedt. Met een eenvoudig te installeren assessment-tool kunnen klanten eenvoudig hun printbehoeften analyseren en het best passende pakket kiezen, alvorens ze een contract afsluiten.

Print365 is verkrijgbaar al verkrijgbaar vanaf € 35 per maand. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/print365.

 


Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1.577 miljoen euro.

www.epson.eu

Ecologische visie 2050

http://eco.epson.com/

 

[1] Om misbruik te voorkomen, is een fair use-beleid van toepassing. Dit betekent dat het totaal aantal toegestane afdrukken binnen de contractperiode 300.000 pagina's is.