Nieuwe supersnelle Epson SureColor printer sleept EDP Award in de wacht

Nieuwe supersnelle Epson SureColor printer sleept EDP Award in de wacht

Amsterdam, 3 juni 2016 – De 64-inch SureColor SC-P20000, gelanceerd in januari van dit jaar, combineert nieuwe supersnelle printsnelheden met een uiterst hoge kwaliteit en is ideaal voor het printen van scherpe grootformaatfoto’s. De SC-P20000 is dé printer voor fotolabs, foto- en copyshops in de winkelstraat, drukkerijen en ondernemingen die op zoek zijn naar kostenefficiënte afdrukmogelijkheden binnenshuis. Dit model produceert nauwkeurige en superieure grootformaat foto's, POS-items, in- en outdoor reclameborden, beurs- en display graphics en promotiemateriaal.

De printer is voorzien van de PrecisionCore MicroTFP-printkop van Epson, die geweldige resultaten oplevert, tot 2400 x 1200 dpi. Het robuuste design omvat een reeks van innovatieve technologieën en functies, zoals mediatoevoertechnologie met hoge precisie, en een nieuw ontwikkelde papiertoevoerstabilisator met camera en rolsysteem.

Kristin Saus-Opuszynski, Europees Senior Business Manager, Epson Europe: “Deze printer combineert nieuwe, superieure printsnelheden met de hoge outputkwaliteit die klanten verwachten, en biedt een reeks nieuwe mogelijkheden en verbeterde gebruiksvriendelijkheid. De EDP Awards erkennen innovaties die het verschil maken in de digitale printsector. Een award winnen voor de SC-P20000 is een prestatie waarop we ontzettend trots zijn.”

 


Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 70.000 werknemers in 94 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2014 een omzet van 1.551 miljard euro. www.epson.nl

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/