Glanzende foto’s en scherpe teksten met Epson’s nieuwe Small-In-One reeks

Nieuwe Expression Home printerreeks en Claria Home inktset

Glanzende foto’s en scherpe teksten met Epson’s nieuwe Small-In-One reeks

Amsterdam, 1 augustus 2012 –Met de introductie van de nieuwe Expression Home printerreeks speelt Epson in op de vraag van consumenten naar betere tekst- en fotoafdrukken. De Expression Home printerreeks is een serie compacte printers die garant staat voor glanzende foto's van hoge kwaliteit en scherpe, duidelijke teksten. De EpsonExpression Home Small-in-Ones zijn de kleinste alles-in-één inkjetprinters die Epson ooit heeft geproduceerd, en de Expression Home XP-30 is de kleinste single function A4-printer die Epson ooit op de markt heeft gebracht. Alle modellen maken gebruik van de nieuwe en veelzijdige Claria Home inktset.

De Small-in-One reeks omvat de Expression Home XP-400 serie, XP-300 serie, XP-205, XP-202 en XP-102, waarmee gebruikers kunnen afdrukken, kopiëren en scannen. Dankzij de compacte afmetingen, individuele inktpatronen en een reeks gebruikersvriendelijke functies kan met elk van deze printers ruimte, geld en tijd worden bespaard. Daarnaast is de single function Expression Home XP-30 een zeer geschikte printer voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte en betaalbare inkjetprinter.

Nieuwe Claria Home Ink

De Expression Home printers gebruiken Epson’s Claria Home-vierkleureninktset, een nieuwe inktset die de duurzaamheid van zwarte pigment inkt combineert met de glanzende kwaliteiten van dye-based cyaan, magenta en gele (CMY-)inkten. Daardoor staat deze veelzijdige inktset garant voor scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto's van fotolabkwaliteit.

De Claria Home inktcartridges zijn allemaal verpakt in een kenmerkende madeliefje-verpakking, zodat gebruikers eenvoudig de juiste inktcartridges voor hun printer kunnen herkennen. Alle inktcartridges zijn beschikbaar in standaard- en XL-formaat. Op elke verpakking staat duidelijk vermeld hoeveel pagina's met de betreffende inktcartridge kunnen worden afgedrukt, zodat gebruikers snel kunnen beslissen welke inktcartridge het beste past bij hun afdrukbehoeften.

Met de XP-400 serie, XP-300 serie, XP-205 en XP-202 kunnen gebruikers overal in huis afdrukken. Dankzij de automatische Wi-Fi setup vinden deze printers automatisch de relevante verbindingsinstellingen waarna ze zichzelf configureren. De printers zijn ook compatibel met Epson iPrint[1], zodat gebruikers draadloos vanaf smartphones en tablet-pc's kunnen afdrukken.

Daarnaast is het met de XP-400 serie, XP-300 serie en XP-205 mogelijk om overal ter wereld af te drukken door foto's en documenten direct naar het unieke e-mailadres van de printer te e-mailen. Deze printers zijn ook geschikt voor gebruik met Google Cloud Print en Apple AirPrint[2].

Mo Musa, Product Manager van Epson Europe, zegt: “Dankzij de nieuwe Claria Home inktset kunt u met de Expression Home reeks glanzende foto's en scherpe, duidelijke teksten afdrukken. U hoeft zich niet meer af te vragen of u meer nadruk moet leggen op het afdrukken van documenten of foto's, u kunt nu beide probleemloos afdrukken. Of u nu trainingsmateriaal, privédocumenten of familiefoto's afdrukt, met deze reeks printers kunt u dit allemaal printen.”

De XP-400 serie, XP-300 serie, XP-205, XP-202, XP-102 en XP-30zijn per direct beschikbaar voor een prijs van respectievelijk € 109,99, € 89,99, € 79,99, € 69,99, € 59,99 en € 39,99.

Belangrijkste kenmerken

Eigenschappen:●P-405/402●P-305/302●P-205●P-202●P-102●P-30
Small-in-One-reeks: Epson’s kleinste alles-in-één inkjetprinters voor thuisgebruik ooit-
Kleinste Epson single function A4-inkjetprinter ooit-----
Bespaar geld met individuele inktpatronen – vervang alleen de verbruikte kleur
Nieuwe Claria Home inktset - ideaal voor scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto's van fotolabkwaliteit
Overal in huis afdrukken en scannen met Wi-Fi-connectiviteit--
Via Wi-Fi verbinding snel en eenvoudig documenten en foto's afdrukken vanaf smartphones en tablet-pc's met Epson iPrint1--
Overal in de wereld afdrukken door documenten en foto's direct naar de printer te e-mailen---
Onderweg afdrukken vanaf uw smartphone of computer via een Epson-printer die geschikt is voor Google Cloud Print---
E-mails, foto's, webpagina's en documenten direct afdrukken vanaf uw iOS-apparaat via een Epson-printer die geschikt is voor AirPrint2---
Eenvoudige installatie dankzij automatische Wi-Fi setup●[1]●3●[2]●4--
6,3 cm LCD-kleurenscherm met aanwijzingen op scherm en slim touchpanel voor navigatie-----
3,6 cm LCD-kleurenscherm met aanwijzingen op scherm-----
1.200 dpi scanner600 dpi-
ENERGY STAR-kwalificatie
Afdruksnelheid: max. 33 pagina's per minuut[3]30302626
Gescande teksten eenvoudig bewerken met ABBYY FineReader™ OCR-software
Epson Easy Photo Print-software voor moeiteloos verbeteren van foto's, inclusief verwijderen van rode ogen
Kleuren herstellen, stof verwijderen en tegenlicht corrigeren met geïntegreerde scansoftware-
 

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 78.000 werknemers in 99 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com


[1]De automatische installatie is compatibel met Windows 7, Windows Vista en Mac OS

[2]De automatische installatie is compatibel met Windows 7, Windows Vista en Mac OS. Tijdens de eerste installatie van Wi-Fi hebben Windows XP-gebruikers een USB-kabel nodig. Deze wordt niet meegeleverd

[3]Ga naar www.epson.eu/testing voor meer informatie


[1]Ondersteunt de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Nederlands. Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga naar www.epsonconnect.eu voor meer informatie en ondersteunde apparaten

[2]iOS 5 en hoger. AirPrint en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc