Epson’s eerste zakelijke printers die gebruikmaken van PrecisionCore

Exclusieve technologie voor nieuwe printers voor elk bedrijf

Epson’s eerste zakelijke printers die gebruikmaken van PrecisionCore

19 maart 2014 – Epson heeft 18 inkjetprinters voor de zakelijke omgeving aangekondigd. Deze modellen voldoen aan de behoeften van elk type bedrijf, van kleine kantoren tot grote ondernemingen. Dit zijn onze eerste zakelijke inkjetprinters met PrecisionCore, Epson’s exclusieve printkoptechnologie. Hiermee worden de voordelen van inkjettechnologie versterkt, omdat het direct concurreert met de laserprinter, zowel op A4 tot en met A3+ formaat.

"Al onze nieuwe zakelijke inkjetprinters maken gebruik van de PrecisionCore- printkoptechnologie, dezelfde technologie die zo belangrijk is voor de kwaliteit, duurzaamheid en snelheid van onze industriële printers," zegt Andrew Semple, Head of Business Imaging, Epson Europe. "Ze vormen een uitbreiding op onze serie zakelijke inkjetprinters van welk formaat dan ook, met lagere gebruikskosten, een lager energieverbruik en minder gevolgen voor het milieu."

De volgende printers zijn via onze kanaalpartners verkrijgbaar: de nieuwe WorkForce Pro WF-8000- en WorkForce Pro WF-5600-serie.

De WorkForce Pro WF-8000-serie (WF-8590DWF, WF-8090DW, WF-8510DWF en WF-8010DW) voorziet in lagere kosten, ecologisch afdrukken van A3+ voor kleine en middelgrote bedrijven, tot aan grote ondernemingen en openbare instellingen, met maximaal 80% minder energieverbruik dan concurrerende laserprinters Hoge afdruksnelheden en bedrijfsfuncties, waaronder PIN-beveiligingscontrole voor betrouwbaar en veilig afdrukken, en Gigabit-netwerkconnectiviteit maken deze printers uiterst geschikt voor het verhogen van de productie.

De WorkForce Pro WF-5600-serie (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF, WF-5110DW) is ontworpen om de kosten en de impact op het milieu te verminderen. Deze A4- printers zijn bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven tot aan grote ondernemingen en openbare instellingen en brengen de kosten per pagina tot 50% omlaag2. Ze verlagen het energieverbruik met maximaal 80% in vergelijking tot concurrerende kleurenlaserprinters3, hebben inktcartridges met een capaciteit voor 4000 pagina's, een hoge afdruksnelheid en functies voor bedrijfsintegratie.

Exclusief verkrijgbaar via speciale print service partners onder MPS (managed print services) is de nieuwe WorkForce Pro RIPS-serie (WF-R8590DTWF, WF-R5690DTWF, WF-R5190DTW). Deze zogenaamde Replaceable Ink Pack System-printers beschikken over nieuwe technologie waarmee maximaal 75.000 pagina's kunnen worden afgedruktzonder inkt bij te vullen. Dankzij deze A3+- en A4-printers kunnen kantoren profiteren van de verhoogde productiviteit van een gedistribueerd printerpark met een minimum aan interventie, voorspelbare afdrukkosten en maximaal 80% minder energieverbruik in vergelijking tot concurrerende kleurenlaserprinters4.

Daarnaast zijn de WorkForce Pro WF-4600, WorkForce WF-3000 en WorkForce WF-7000 serie verkrijgbaar via de detailhandelaar.

De WorkForce Pro WF-4600-serie (WorkForce Pro WF-4640DTWF en WF-4630DWF) is ontworpen om de kosten en effecten op het milieu te verminderen voor kleine kantoren, kantoren aan huis en kleine werkgroepen. Deze printers kennen lage exploitatiekosten en hebben functies voor automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, waarmee de productiviteit op de werkplek wordt verhoogd.

Epson kondigt de WorkForce WF-7000-serie (WorkForce WF-7620DTWF, WF-7610DWF, WF-7110DTW) aan voor A3+-afdrukken en de nieuwe WorkForce WF-3000-serie (WorkForce WF-3640DTWF en WF-3620DWF) voor A4-afdrukken. Hiermee kunnen kleine bedrijven hun productiviteit verhogen en tegelijk de kosten drukken. Beide series zijn bedoeld voor het kleine kantoor of kantoor aan huis waarbij kosteneffectief afdrukken van bedrijfskwaliteit is vereist. Ze beschikken over een XXL-cartridge zwarte inkt met hoog rendement, Wi-Fi-connectiviteit en snel dubbelzijdig afdrukken.

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden- Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro.  http://www.epson.eu/

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com