Epson zorgt voor een revolutie in POS-printen

Uniek apparaat combineert bonprinter, randapparatuur controller en webserver, waarmee u uw werkzaamheden stroomlijnt en kosten bespaart

Epson zorgt voor een revolutie in POS-printen

Amsterdam, 11 september 2012 Epson kondigt de TM-T88V-DT aan –een unieke geïntegreerde terminalhub en thermische kassabonprinter. De TM-T88V-DT is speciaal ontworpen voor web-based omgevingen, waardoor dit een ideaal apparaat is voor wederverkopers die gebruikmaken van cloud-services.

De TM-T88V-DT helpt bij het stroomlijnen van werkzaamheden en kan randapparatuur via internet beheren, zoals scanners, klantenschermen en kassaladen, zonder dat u extra stuurprogramma's hoeft te installeren.

Roberto Peris, business development manager at Epson Europe, zegt het volgende: “Omdat de TM-T88V-DT een geïntegreerde controller voor randapparatuur met verwerkingsmogelijkheden is, heeft u geen pc of POS-terminal nodig. Hierdoor is minder hardware nodig, zodat u minder energie verbruikt en minder geld kwijt bent aan onderhoud en reparaties. Hierdoor kunnen wederverkopers aanzienlijk aan kosten besparen.”

Er kunnen back-ups worden gemaakt van POS-toepassingen en databases op de lokale opslag van de TM-T88V-DT, zodat uw verkoopwerkzaamheden kunnen worden voortgezet wanneer er netwerkproblemen zijn.

Met een stijlvol en compact ontwerp die minder kostbare ruimte in beslag neemt op de toonbank, is de TM-T88V-DT nu beschikbaar in wit of zwart, wat perfect bij de nieuwste mobiele apparaten past.

De TM-T88V-DT is vanaf november 2012 beschikbaar op projectbasis, en wordt verkocht vanaf april 2013.

Belangrijkste functies

Een unieke geïntegreerde terminalhub en thermische kassabonprinter die is ontworpen voor internet

Ideaal voor internet- en cloud-omgevingen

Interne processor en opslagruimte - geen pc of POS-terminal nodig

Uitgerust met een interne Apache-webserver, Windows®Embedded POSReady en ePOS-Device

Bedient randapparatuur, zoals scanners, magneetstriplezers, klantenschermen en weegschalen via internet, zonder dat u extra stuurprogramma's hoeft te installeren

Dankzij het All-in-one-ontwerp bespaart u geld doordat u geen extra hardware hoeft aan te schaffen, en doordat de kosten voor reparatie, onderhoud en energieverbruik omlaag gaan.

Functie 'Papier besparen'

Groot herstelvermogen –dankzij de lokale opslag kunnen er back-ups worden gemaakt van POS-toepassingen en databases

Het stijlvolle, compacte ontwerp neemt minder ruimte in op de toonbank

Verkrijgbaar in wit en zwart, past perfect bij de nieuwste mobiele apparaten

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 78.000 werknemers in 99 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com