Epson voegt de nieuwe SureColor SC-T3405, T3405N en SC-T5405 toe aan het assortiment professionele grootformaatprinters

Ideaal voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, kostenbesparende printers om met hoogwaardige precisie inhouse af te drukken

Epson voegt de nieuwe SureColor SC-T3405, T3405N en SC-T5405 toe aan het assortiment professionele grootformaatprinters

27 april 2020 –Epson heeft drie nieuwe professionele printers toegevoegd aan de serie LFP technische printers: de SureColor SC-T3405 en de SC-T3405N, beide 24-inch (A1) printers, de een voor plaatsing op een bureau en de andere met een standaard; en de SureColor SC-T5405, een nieuwe 36-inch (A0) vloerstaande printer.

Epson breidt met de nieuwe modellen de serie technische printers uit voor professionele serviceproviders. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van hoogwaardige CAD-designs, architectonische of technische tekeningen, zakelijke documenten, opvallende posters voor evenementorganisatoren of Point-of-Purchase (POP)-borden voor retailers.

Bradley Venn, product manager, professional graphics, Epson Europe, vertelt: “Als u een engineer of architect bent, met topografische kaarten werkt of onderzoek naar stadsbeheer of schalen van grondgebied doet, en u moet correcte, betrouwbare en gedetailleerde afdrukken maken, dan voldoen deze printers aan uw behoeften.

“De nieuwe printers zijn ook ideaal voor het produceren van hoogwaardige posters, bijvoorbeeld voor gebruik door scholen, t.b.v. borden in winkels of voor kleurrijke, opvallende posters voor het aanprijzen van evenementen.”

Voortbordurend op de PrecisionCore-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van toonaangevende afdrukprestaties, kunnen gebruikers met de nieuwe stijlvolle printers draadloos afdrukken vanaf tablets en smartphones of via andere printers. De printers zijn verbeterd, bieden lager totale eigendomskosten (TCO), passen naadloos in elke dynamische professionele werkomgeving en zijn ontworpen om afdrukken te beschermen tegen schadelijk vuil en stof.

Verdere verbeteringen om de productiviteit te verhogen zijn o.a. high-capacity inktcartridges (110ml, 350ml en de nieuwe 700ml) en 4-kleuren PIGMENT UltraChrome XD2-inkten die veeg- en waterbestendig zijn.

 

Functies van de SureColor SC-T3405 de SC-T5405 omvatten:

Gebruiksgemak -Zelfs als u zich niet achter uw bureau bevindt, zorgt een suite met intuïtieve apps en gebruiksvriendelijke functies voor probleemloos afdrukken.

Workflow -Integreert naadloos in uw bestaande workflow en Epson-apparatuur

Randloos afdrukken -Volledig aflopend, randloos afdrukken beschikbaar wanneer u dit selecteert (alleen met media op rol)

Betrouwbaarheid -Zelfs als de printer maar af en toe wordt gebruikt, blijft de afdrukkwaliteit consistent. Met de unieke Nozzle Verification Technology (NVT) worden drukfouten voorkomen door voortdurend te controleren op obstakels

NIEUWE POP Draft-modus –druk A1 af binnen slechts 24 seconden

NIEUWE 700 ml inktpatronen -om grotere afdruktaken te ondersteunen

4 kleurenpigment -Alle afdrukken zijn vlek- en waterbestendig. Afdrukken met diepe zwarttinten en heldere, dichte lijnen.

Papierrol -Papierrol van 2 en 3 inch.

Productiviteit –Ondersteunt rollen met een diameter van maximaal 170 mm.

Touchscreen van 4,3 inch -Gebruiksvriendelijk, zelfs als u niet bij uw bureau in de buurt bent.

Snel en eenvoudig -Instellen, opstarten en afdruksnelheid

 

De SureColor SC-T3405, SC-T3405N (N is zonder standaard) en SC-T5405 zijn vanaf mei 2020 verkrijgbaar. https://www.epson.nl/products/printers/large-format-printers?WT.zmp_ac=store_navigation_large_format_printers

 

-Einde-