Epson valt in de prijzen op BLI Zomer Pick Awards 2014

Epson valt in de prijzen op BLI Zomer Pick Awards 2014

Amsterdam, 17 juli 2014 – Buyers Laboratory LLC, wereldleider in het testen van document imaging producten, heeft de Epson WorkForce DS-860 als uitmuntende A4 afdelingsscanner in de categorie scanners onderscheiden met een prestigieuze Zomer Pick Award 2014.

Andy Bray, Product Manager bij Epson Europe, zegt: “We zijn erg blij dat we erkenning krijgen van BLI voor onze WorkForce DS-860 scanner. De prijs getuigt zowel van de snelheid, de betrouwbaarheid en de functionaliteit van het product, als van de naadloze integratie met elk bestandsbeheersysteem. De WorkForce DS-860 is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar meer efficiëntie bij het vastleggen van hun data en managementprocessen.”

De awards van BLI zijn de meest begeerde prijzen binnen de sector en producten worden alleen in aanmerking genomen voor onderscheiding na maanden van strenge tests in de BLI testfaciliteiten. Epson’s WorkForce DS-860 presteerde hier beter dan de concurrentie op het gebied van snelheid en veelzijdigheid en won daarmee de Pick Award voor het seizoen zomer 2014.

De DS-860 liet uitmuntende resultaten zien in de verschillende testcategorieën, waaronder een hoger dan gemiddelde OCR-nauwkeurigheid, hoger dan gemiddelde snelheden in de hardware doorvoertests en een grotere hoeveelheid mogelijke papiersoorten. Het apparaat heeft bovendien een 40 procent lager dan gemiddelde TCO.

Lisa Reider, BLI’s senior product editor voor scanners, zegt: “De Epson WorkForce DS-860 biedt een totaalpakket: robuuste software, uitgebreide functionaliteit, een intuïtief ontwerp en dat allemaal voor een lager dan gemiddelde prijs. Het heeft alles wat nodig is om documenten vast te leggen en te routeren in gejaagde omgevingen als werkgroepen en bedrijfsafdelingen.”

Buyers Laboratory LLC (BLI) is wereldleider op het gebied van het verlenen van onafhankelijke analytische informatie en diensten aan de digitale imaging en documenten industrie en biedt inzichtelijke competitieve intelligence en gewaardeerde begeleiding bij productontwikkeling. Twee keer per jaar worden de Pick Awards uitgereikt aan de producten die het best presteerden in de uitgebreide laboratoriumtests van BLI in de zes maanden voorafgaand aan de awards.

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. Zie ook de Epson Corporate website.

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. Zie ook de Europese Epson website

Lees meer over de Ecologische Visie van Epson.