Epson onthult zijn kleinste A3+-fotoprinter

XP-15000 biedt verbeterde inktset en stijlvol ontwerp

Epson onthult zijn kleinste A3+-fotoprinter

Geavanceerde apparatuur hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. De nieuwe Expression Photo HD XP-15000 draadloze fotoprinter van Epson produceert superieure foto's in A3+-formaat en heeft een verrassend compact ontwerp. Het design is bovendien stijlvol, met strakke lijnen waardoor de printer er fantastisch uitziet vanuit elke gezichtshoek.

 

Mohamed Musa, productmanager, zegt: 'De XP-15000 produceert uitstekende A3+-foto's voor een apparaat met een verrassend compact en stijlvol ontwerp. Je zou hem zelfs makkelijk kunnen verwarren met een A4-model. En ongeacht of u in kleur of zwart-wit afdrukt, de nieuwe zeskleuren Claria Photo HD Ink-set biedt vanwege de vernieuwde grijze en rode inkt verbeteringen voor beide.'

Zowel enthousiaste fotoliefhebbers als semi-professionals zullen het verbeterde kwaliteitsniveau dat wordt gerealiseerd met de nieuwe inktset absoluut op prijs stellen. Met de nieuwe grijze inkt kunnen superieure foto's in zwart-wit worden geprint met vloeiendere overgangen tussen de schaduwen en lichtere tinten. Dankzij de nieuwe rode inkt is een extra breed kleurenspectrum mogelijk dat resulteert in realistischere en levendigere kleuren. De afdrukken zijn ook bijzonder duurzaam omdat de hoogwaardige inkt wel 300 jaar meegaat in een fotoalbum 1.

Met de XP-15000 kunt u een hele reeks creatieve opdrachten eenvoudig thuis uitvoeren, waaronder afdrukken tot A3+ formaat op talloze media, waaronder dikker papier, kaarten, cd's en dvd's. Dit apparaat biedt vele gebruiksvriendelijke functies, waaronder een LCD-scherm van 6,1 cm voor eenvoudige navigatie, een gemotoriseerde uitvoerlade en automatische inschakeling voor nog meer gebruiksgemak. Daarnaast is de printer snel en eenvoudig te gebruiken voor alledaagse documenten, met automatisch dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat.

Dit model biedt iedereen de vrijheid om af te drukken hoe en waar ze ook willen, dankzij Wi-Fi, Wi-Fi Direct en een volledige suite met mobiele opties voor het afdrukken van foto's en documenten terwijl u onderweg bent.

De XP-15000 is verkrijgbaar vanaf januari 2018 voor een prijs van € 389 (incl. BTW).

Belangrijkste kenmerken:

•           Afdrukken op A3+ formaat

•           Compact, ruimtebesparend design

•           Gebogen randen en stijlvol design vanuit elke gezichtshoek

•           Nieuwe interface

•           Afzonderlijke 6-kleuren Claria Photo HD-inkten (inclusief nieuwe rode en grijze inkt)

•           LCD-scherm van 6,1 cm

•           Epson Connect 2: Epson iPrint, Email Print, Remote Print Driver

•           Wi-Fi, Wi-Fi Direct

•           Ethernet

•           Draadloze PictBridge

•           Afdrukken op cd´s/dvd´s

•           Dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat

•           ISO-afdruksnelheden tot 9,2/9 pagina's per minuut 3(zwart-wit/kleur)

•           Een papierlade aan de voorzijde (tot 250 vellen A4) en een papierlade aan de achterzijde (tot 50 vellen, tot A3+)

•           Gemotoriseerde uitvoerlade

•           Automatische inschakeling

-Einde-

1. De lichtbestendigheidswaarden van afdrukken zijn gebaseerd op versnelde tests van afdrukken die in albums op speciale media opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een afdruk is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van afdrukken.
2. Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email Print en Epson Remote Print Driver is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect
3. Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing