Epson maakt het makkelijk om op tafelbladen, keramiek en meer te printen

Nieuw, sneldrogend, consistent dye sublimation transfer papier is perfect voor stugge materialen en textiel

Epson maakt het makkelijk om op tafelbladen, keramiek en meer te printen

Keulen, 18 mei 2015 – Epson introduceert het nieuwe DS Transfer Multipurpose Paper, een voordelig dye sublimation transfer papier, dat bijzonder geschikt is voor kleine tot middelgrote producenten van stugge materialen[1]. Het aanbrengen van decoratieve inkten op aluminium fotografieplaten, iPhone-hoesjes, keramische tegels, mokken en hout is nu eenvoudiger en rendabeler dan ooit.

Het DS Transfer Multipurpose papier is veelzijdig en gebruiksvriendelijk, beschikbaar in lange rollen en speciaal ontworpen voor decoratieve inktoverdracht op harde substraten. Maar omdat het zo veelzijdig is, werkt het ook goed op textielsoorten gebaseerd op polyester.

Omdat het eenvoudig te hanteren DS Transfer Multipurpose Paper een gemiddeld gewicht van 105 g/m² heeft, kunnen rimpels tijdens de inktoverdracht worden voorkomen en blijft het altijd stabiel, terwijl het speciale, ademende ontwerp er voor zorgt dat de inktdamp kan vervliegen tijdens het sublimatieproces.

Het helpt gebruikers bij het consistent realiseren van scherpe resultaten met een breed kleurbereik, inclusief fotografiekwaliteit, terwijl de hoge inktoverdrachtssnelheid voor minder verspilling zorgt.

DS Transfer Multipurpose Paper is per direct beschikbaar vanaf € 50,00 (ex. BTW).

Belangrijkste specificaties:

  • 105 g/m² papier
  • Breed kleurenspectrum
  • Sneldrogend
  • Ademende structuur
  • Compatibel met Epson UltraChrome DS-inkten
  • Ontworpen om de beste resultaten te verkrijgen met de Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 en Epson SC-F7100 digitale dye sublimation printers
  • Compatibel met RIP-systemen van andere merken

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. http://www.epson.eu/

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com

Voor meer informatie:

Pride PR
Ivette van der Elst/ Laura de Vries
T: 0031 71 568 00 28
E: epson@pridepr.nl

 

[1]               Harde oppervlakten moeten van een polyester coating zijn voorzien.