Epson maakt Full HD, 3D home cinema betaalbaar

De EH-TW6100-projectoren serie biedt toonaangevende technologie voor een aantrekkelijke prijs

Epson maakt Full HD, 3D home cinema betaalbaar

Amsterdam, 31 augustus 2012 – Epson kondigt deEH-TW6100W, EH-TW6100 en EH-TW5910 aan: een serie Full HD-projectoren die filmliefhebbers, sportfans en gamers een overweldigende 3D-ervaring biedt. De projectoren, die betaalbaar en eenvoudig te gebruiken zijn en toch vol zitten met de nieuwste technologie, hebben het volgende te bieden:

  • Toonaangevende draadloze Full HD-connectivitei [1] alleen EH-TW6100W)
  • Een nieuwe draadloze HD-zender met vijf HDMI-ingangen1, voor de aansluiting van niet-draadloze apparaten
  • RF  D-technologie (radiofrequentie), voor een sterk signaal voor 3D-brillen
  • 3LCD-technologie met gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht (CLO), voor levendige, levensechte beelden 2D-naar-3D-conversie

De EH-TW6100W projecteert Full HD-content draadloos1- zelfs van niet-draadloze apparaten, die via de meegeleverde HD-zender kunnen worden aangesloten. Hierdoor heeft u minder kabels nodig, voor een eenvoudigere en nettere installatie.

U kunt 2D HD-content met één druk op de knop converteren naar 3D, terwijl de kijkervaring wordt verbeterd door automatische kleuroptimalisatie, 3D-diepteaanpassing en superresolutie technologie. De 3LCD-technologie van Epson en gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht van maximaal 2300 lumens zorgt voor levensechte kleuren en voor nauwkeurige reproductie van elk detail.

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: “Sinds we afgelopen jaar de Full HD 3D home cinema-markt betraden, hebben we een paar geweldige nieuwe functies aan onze home cinema-producten toegevoegd en onze draadloze connectiviteit verbeterd. Onze nieuwe draadloze Full HD-zender heeft vijf HDMI-ingangen, vier meer dan de vorige modellen. Gebruikers kunnen nu moeiteloos meer apparaten bedienen met één afstandsbediening.”

De EH-TW6100W en EH-TW6100 worden geleverd met een lichtgewicht oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave2die tot op 10 m vanaf de projector kan worden gebruikt.

De EH-TW6100W, EH-TW6100 en EH-TW5910 zijn vanaf november beschikbaar voor een verkoopprijs van respectievelijk € 1.799, € 1.499 en € 1.099 (incl. BTW).

FunctiesEH-TW6100WEH-TW6100EH-TW5910
Tv ervaren op groot Full HD 1080p-scherm met heldere 3D-technologie
Full HD-bioscoopbeelden zonder kabels dankzij een draadloze verbinding1--
Draadloze HD-zender met 5 HDMI-ingangen--
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Contrastverhouding van 40.000:1 voor diepe zwarttinten20,000:1
Gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd lichtvan 2300 lumens2100 lm
Superresolutie
Alle geprojecteerde beelden eenvoudig uitlijnen met handmatige horizontale en automatische verticale keystone-correctie
2 x HDMI 1.4
5 kleurmodi in 2D-modus en 2 in 3D-modus
2D-content in High Definition converteren naar 3D
Bevat 1 oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave2Niet meegeleverd
3D-diepteaanpassing
Twee krachtige 10W-luidsprekers
3 jaar garantie op de lamp
Kleur projectorchassisWitZwartWit

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 78.000 werknemers in 99 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com
 


[1] De draadloze HD-functie is beschikbaar in de 27 lidstaten van de EU en in Kroatië, IJsland, Noorwegen, Saudi-Arabië, Zwitserland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Kan wijzigen. Neem contact op met uw plaatselijke Epson-verkoopkantoor voor informatie over beschikbaarheid op uw markt.

[2] De RF 3D actieve shutter-bril is een onderdeel van het Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com