Epson lanceert de SureColor SC-P600 A3+-fotoprinter

Epson lanceert de SureColor SC-P600 A3+-fotoprinter

Amsterdam, 16 september 2014 – Epson kondigt de introductie aan van de SureColor SC-P600, een snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke printer die professionele, kwalitatief hoogwaardige fotoafdrukken maakt in formaten tot A3+.

De SureColor SC-P600 is het topmodel A3-fotoprinter van Epson die een sublieme kwaliteit koppelt aan hoge productiviteit en superieure draadloze aansluitmogelijkheden in een compact en betaalbaar pakket. De SureColor SC-P600 biedt de nieuwe UltraChrome HD-inktset en Vivid Magenta-inkt van Epson voor het vervaardigen van afdrukken van uitstekende kwaliteit. De nieuwe 9-kleuren UltraChrome HD-inktset kan een zeer breed kleurenspectrum aan en produceert met 2.84 DMax, de hoogste zwartdichtheid in de industrie1, diepe rijke zwarttinten en ultrazachte vloeiende gradaties.

De SureColor SC-P600, die ideaal is voor enthousiaste fotoliefhebbers en semi-professionele fotografen, zal tevens bedrijven aanspreken, zoals architecten, makelaars in onroerend goed en reclame-/ontwerpbureaus, die regelmatig kwalitatief hoogwaardige presentaties in kleur moeten verzorgen.

De nieuwe printer biedt uitzonderlijke Wi-Fi Direct® draadloze afdrukvoorzieningen vanaf smartphones, tablets en pc's. Voor het eerst bij een monofunctionele Epson A3+-fotoprinter wordt Epson Connect ondersteund. Tevens wordt er ondersteuning voor Google Cloud Print geboden.

De SureColor SC-P600, die is ontworpen voor middellange productieruns, heeft slechts 153 seconden nodig om een 11 x 14 inch afdruk te produceren. Dubbel papierpad maakt afdrukken op A3+-formaat mogelijk om een breed scala van foto- en kunstdrukpapier, canvas en dikke media, terwijl de papierrolvoorziening van de machine perfect is voor uiterst indrukwekkende panoramabeelden. Door de interface met kleurenaanraakscherm van 2,7 inch, die uniek is voor de SureColor SC-P600 in de A3+-sector2, is deze printer gemakkelijk in te stellen en te beheren, zelfs zonder pc.

De SureColor SC-P600 printer zal voor het eerst in Europa worden getoond tijdens Photokina (stand B11, hal 2.2, 16-21 september 2014, Koelnmesse, Keulen). De SureColor SC-P600 printer is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €699 (incl. BTW).

Belangrijkste kenmerken:

Nieuwe 9-kleuren UltraChrome HD- en Vivid Magenta-inkttechnologie

Uitzonderlijk breed kleurenspectrum en de hoogste zwartdichtheid van Epson (2.84 DMax op PGPP)

Ondersteunt Epson Connect met Apple AirPrint en Google Cloud Print

Wi-Fi Direct voor direct draadloos afdrukken vanaf smartphones, tablets en pc's

Hoge afdruksnelheid van 153 seconden voor 11x14 inch afdruk op A3+

Groot 2,7 inch kleurenaanraakscherm voor eenvoudige instelling en beheer

Ruim 25,9 ml inktpatroonformaat

Compact formaat: 616 x 369 x 228 mm

Voetnoten

1 Vergeleken met de A3+-fotoprinters van concurrenten met een inktset die 6 kleuren of meer omvat en beschikbaar zijn per juli 2014

2 A3+-fotoprinters met meer dan 6 kleuren, op de markt per juli 2014

 

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. Zie ook de Epson Corporate website.

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. Zie ook de Europese Epson website

Lees meer over de Ecologische Visie.