Epson kondigt draagbare 3D- projector voor gamers aan

Deze lichtgewicht HD-Ready projector biedt de ideale combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid

Epson kondigt draagbare 3D- projector voor gamers aan

Amsterdam, 31 augustus 2012– Epson kondigt de EH-TW550 aan – een betaalbare draagbare 720p HD-Ready 3D-projector. De EH-TW550 is ideaal voor gamers en biedt het volgende:

  • Speciale kleurmodus voor games
  • 3LCD-technologie gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht, voor levendige, levensechte beelden
  • Functie voor gedeeld scherm
  • RF [1]3D-technologie (radiofrequentie), voor een sterk signaal voor 3D-brillen
  • 3 jaar garantie op de lamp

Met het slanke ontwerp is de EH-TW550 licht genoeg om in meerdere kamers te gebruiken of mee te nemen naar het huis van een vriend voor een gametoernooi. Dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale keystone-correctie is deze projector snel en eenvoudig te installeren.

De 3LCD-technologie van Epson,gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht tot 3000 lumens en een contrastverhouding van 5000:1 zorgen voor diepe zwarttinten, levendige kleuren en nauwkeurige reproductie van elk detail. Kleur kan worden geoptimaliseerd voor gaming door een speciale gamingmodus te selecteren, waarbij extra kleurmodi beschikbaar zijn om films en andere inhoud te kijken. 

Dankzij de projectorfunctie voor weergave op twee schermen kunnen twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden weergegeven. Dit is geweldig om tijdens een game sportuitslagen te kijken of door tv-zenders te zappen.

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: “Deze draagbare HD-Ready 2D- en 3D-projector is ideaal voor gamers die de perfecte combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid zoeken. Bovendien zorgt een garantie van drie jaar op de lamp voor extra gemoedsrust.”

De EH-TW550 is compatibel met de oplaadbare actieve RF (Radio Frequency) shutter-bril voor 3D-weergave (wordt afzonderlijk verkocht). Deze bril kan tot op 10 m van de projector worden gebruikt.

De EH-TW550 is vanaf december verkrijgbaar voor een verkoopprijs van € 699.

Belangrijkste functies:

Beeld op groot HD-ready 720p-scherm met heldere 3D-technologie

Uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson

Contrastverhouding van 5.000:1 voor diepe zwarttinten

Gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht van 3,000 lumens

Handmatige horizontale en automatische verticale keystone-correctie (+/- 30°)

4 kleurmodi (game, huiskamer, dynamisch en home cinema)

oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave (los verkrijgbaar)

3 jaar garantie op de lamp

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 78.000 werknemers in 99 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com


[1]De RF 3D actieve shutter-bril is een onderdeel van het Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com