Epson introduceert volledige nieuwe reflecterende, hittebestendige glow-in-the-dark tapes

Vijf nieuwe LabelWorks-tapes

Epson introduceert volledige nieuwe reflecterende, hittebestendige glow-in-the-dark tapes

Amsterdam, 18 juni 2013: Epson introduceert vijf nieuwe tapes voor de LabelWorks-reeks, waaronder de eerste reflecterende, hittebestendige tapes die oplichten in het donker. Bovendien is er voor de opstrijktapes van Epson geen apart materiaal of beschermfolie nodig om de tape op kleding te bevestigen.

De nieuwe tapes zijn ontworpen om professionele industrieën zoals warenhuizen, audio-visuele installatiediensten en elektriciens een bredere keuze te bieden bij het labelen van eigendommen, labelen voor beveiliging en identificatie.

Glow-in-the-dark tape: 18 mm breed

Met deze tape kunnen gebruikers belangrijke uitrusting en plaatsen, zoals trappen en nooduitgangen, markeren. De tape licht tot acht uur in het donker op.

Reflecterende tape:18 mm breed

Gebruikers kunnen belangrijke eigendommen labelen die zich in omgevingen met lage lichtniveaus bevinden. En dankzij de duurzame, langhoudende coating kan de tape zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Hittebestendige tape: 12 mm breed

Is bestendig tegen temperaturen tot 225 graden Celsius. Deze tape is ideaal om direct op uitrusting aan te brengen die regelmatig hoge temperaturen bereikt, zoals pijpen en computercircuits.

Opstrijktape: 12 mm breed

Ideaal voor catering, onderhoud en gezondheidszorg waar makkelijk te plaatsen naametiketten nodig zijn. Deze tape kan direct op kleding worden gestreken.

Opvallende tape: was al beschikbaar in 12 mm en nu ook in 18 mm breedte

Deze tape heeft witte tekst op een zwarte achtergrond en is ideaal voor labels die op moeten vallen en krachtig dienen over te komen.

Herve Thevenin, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Met deze vijf nieuwe tapes, waaronder drie volledig nieuw binnen deze markt, kunnen we gebruikers een bredere keuze aanbieden voor het creëren van hun eigen labels. Dankzij de duurzame en langhoudende coating kunnen alle labels worden gebruikt in diverse omgevingen, zowel binnen als buiten.'

Alle tapes zijn compatibel met de Epson LabelWorks-printerreeks[1]en zijn vanaf juli beschikbaar.

Tape-compatibiliteit
TapesLW-300LW-400LW-400VPLW-700LW-900PLabelWorks Pro100
Oplichtend in het donker (LC-5ZBU1)-····-
Reflecterend (LC-5SBR1)-····-
Hittebestendig (LC-4WBH2)·····-
Opstrijkbaar (LC-4WBQ5)·····-
Opvallend (LC-5BWV9)-····-

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com[1]Uitgezonderd LabelWorks Pro100. Zie de tabel voor een volledig overzicht van modelcompatibiliteit.