Epson introduceert kleinste draagbare A4-inkjetprinter en thuisbioscoopprojector met lens-shift op IFA 2014

Epson introduceert kleinste draagbare A4-inkjetprinter en thuisbioscoopprojector met lens-shift op IFA 2014

Berlijn, 5 september 2014 – Vandaag lanceert Epson, de internationale leider op het gebied van innovatie en technologie, een nieuwe reeks aan producten op IFA 2014 (Berlijn), waaronder de kleinste en lichtste A4-inkjetprinter ter wereld[1], de WorkForce WF-100W. Epson is marktleider op de projectiemarkt sinds 2001[2], en kondigt ook drie nieuwe hoogwaardige 3LCD-thuisbioscoopprojectoren aan, waaronder de EH-TW6600 met lens-shift.

De WorkForce WF-100W, de kleinste en lichtste A4-inkjetprinter ter wereld, is zeer draagbaar. De printer heeft een geïntegreerde batterij die overal kan worden opgeladen via USB of de meegeleverde wisselstroomadapter, is 309 x 154 x 61 mm groot en weegt slechts 1,6 kg. De printer is bovendien de enige draagbare printer met een LCD-scherm en pigmentinkt voor alle kleuren ten behoeve van duurzame, sneldrogende en niet-vlekkende afdrukken. De WF-100W is zeer eenvoudig in gebruik, want het is de enige draagbare printer die beschikt over Wi-Fi Direct-aansluitmogelijkheden1 en Epson Connect, met Epson iPrint en Email Print[3]. De WF-100W is ook compatibel met Google Cloud Print en Apple AirPrint[4].

Daarom is de WF-100W ideaal voor verkoopmedewerkers, reparatiedeskundigen en andere bedrijven die documenten, facturen en contracten moeten afdrukken wanneer ze niet op kantoor zijn, want ze kunnen deze in de auto, thuis of op kantoor bij een klant gebruiken. Hoewel de WF-100W is ontworpen voor onderweg, zijn de Wi-Fi-aansluitingsmogelijkheden en het kleine, onopvallende design ook aantrekkelijk voor recepties in kantoren die op zoek zijn naar een esthetisch aantrekkelijke en kleine printer.

Liefhebbers van de thuisbioscoop zullen onder de indruk zijn van de nieuwe hoogwaardige thuisbioscoopprojectoren met HD-technologie en heldere, kleurrijke beelden voor een spannende home-entertainmentbeleving.

De nieuwe EH-TW6600W- en EH-TW6600-thuisbioscoopprojectoren zijn ook ideaal voor liefhebbers van entertainment op groot scherm die naar de nieuwste Full HD-content willen kijken, maar ook voor nieuwkomers op de thuisbioscoopmarkt. Deze twee nieuwe voordelige projectoren van hoge kwaliteit zijn de perfecte oplossing voor thuisbioscoop, sportwedstrijden en games, want ze bieden alle geweldige functies van een geavanceerde projector voor een betaalbare prijs. De twee 1080p-projectoren leveren heldere, vloeiende, levensechte beelden met superieure helderheid in 2D en 3D. Bovendien behalen ze een gelijke White and Colour Light Output, met zeven nauwkeurige kleurenmodi en functie voor automatisch geoptimaliseerde kleuren. Eenvoudig te gebruiken en installeren, met lens-shift voor comfortabele installatie in elke ruimte, waar zelfs onervaren gebruikers direct na aankoop van kunnen genieten.

De EH-TW570 biedt de nieuwste 720p HD-Ready 3LCD-technologie om 2D- en 3D-content weer te geven, en is de helderste projector in de Epson-reeks thuisbioscopen, met 3.000 lumen en een gelijke White & Colour Light Output. Dit model biedt vier kleurmodi, voor de beste projectie in alle sferen, en twee 3D-kleurmodi. Door de duurzame lamp van 5.000 uur in normale modus en 6.000 uur in eco-modus kunnen gamers, filmliefhebbers en sportfans langer van hun content kunnen genieten voordat ze de lamp moeten vervangen.

Ward Estoppey, Channel Marketing Manager Epson Nederland, zegt: “IFA is de ontmoetingsplaats voor retailers, consumenten en deskundigen uit de sector en de media en voor ons dus de ideale gelegenheid om onze nieuwste innovaties voor te stellen. De WF-100W is een nieuwe categorie voor ons, en een wereldprimeur, die werd ontworpen om te beantwoorden aan een speciale behoefte van de klant: onderweg afdrukken. Met de EH-TW6600W, EH-TW6600 en EH-TW570 leggen we de lat van beeldkwaliteit steeds hoger, waardoor liefhebbers van home-entertainment ook van de nieuwste 2D- en 3D-bioscoopervaring kunnen genieten.”

De WF-100W-printer is beschikbaar vanaf november met een prijs van €299. De EH-TW6600W, EH-TW6600 en EH-TW570 thuisbioscoopprojectoren zijn vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €1.899, €1.599 en €699 (incl. BTW).

 

[1] Vergeleken met A4-inkjetprinters die in augustus 2014 op de markt verkrijgbaar zijn. Productafmetingen, -gewicht en specificaties zoals opgegeven op de website van de fabrikanten
[2] Bron: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com
[3]
Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding vereist. Voor E-mail Print is een internetverbinding vereist. Ga naar www.epson.nl/connect voor meer informatie over ondersteunde talen en apparaten
[4] AirPrint-printers werken met iPad (alle modellen), iPhone (3GS of hoger) en iPod touch (3e generatie of hoger) met de nieuwste iOS-versie. AirPrint en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc.

 

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. Zie ook de Epson Corporate website.

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. Zie ook de Europese Epson website

Lees meer over de Ecologische Visie.